hasta derecesinde kıskançlık ve peşinden gelen ayrilik :(

cnm sizin safak kac bn ayrıldım ama yinede bekliyorum:) bizim safak 308
Ben 117 sayıyorum canımda askerim aradı biraz önce bana iki hafta erken teskere verceklermiş falan dedi o 95 sayıyor insda onun dediği gibidir ya :)

sorduktan sonra gördüm cnm pardon yazıyomus isminin altinda:)

ayyy ha
Ben 117 sayıyorum canımda askerim aradı biraz önce bana iki hafta erken teskere verceklermiş falan dedi o 95 sayıyor insda onun dediği gibidir ya :)
ayyy harika bi haber cnm dogudakilere erken terhis oluyo diye duymustum ins dogrudur

aynen ins dogrudur ki sonucta dogudaki askerin hic carsı izni yok o yüzden bence 2-3 hafta olsun erken teskere verilmeli .
tabiki ya carsi izni yok can korkusu var daha bile erken gelmeleri lazim..sennki hakkaride miydi cnm

kaybetme korkusu deme onu deme
yok canım yanlıs düşünme hemen ya Allaha şükür benimki 6 aydır şırnakda ama hiç bişey olmadı senin askerinede olmaz Allahın izniyle gittikleri gibi dönücekler.sen kötü düşünme hemen dualarımız onlarla bizim

O zaman isini sana gore ayarlayacak. Sen evden gec cikamiyosan erkenden gelicek seni alicak.

Hayir boyle omur gecmez. Sakin ha. Ya adami egitirsin restini cekersin. Ya da ugrasmadan bitirirsin. Sakin kabullenme. Gencligine yazik etme.

Senden izin almadim diyip cikicaktin o evden.

Geçmez, kesin ve net:)

ben olmadan dışarı adım atamazsın. bu adamlara bunu söyleme rahatlığını nasıl veriyorsunuz. anneniz babanıız bunu diyemiyor sizlere.

asker olduğu icin dayanamiyorum da elimde degil sirf bu sebepten birakicak misin bni dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…