Allah belalarini versin ya onlarinŞu kahrolası ışıd denen lanetler ! yüzünden savaş çıkmazsa rahatlar inş :)
Aynen ins şu ışıd denilen lanet daha fazla sürmez.Şu kahrolası ışıd denen lanetler ! yüzünden savaş çıkmazsa rahatlar inş :)
cnm sizin safak kac bn ayrıldım ama yinede bekliyorum:) bizim safak 308Aynen ins şu ışıd denilen lanet daha fazla sürmez.
inşallah sürmez. cnm sizin safak kac bn ayrıldım ama yinede bekliyorum:) bizim safak 308
Ben 117 sayıyorum canımda askerim aradı biraz önce bana iki hafta erken teskere verceklermiş falan dedi o 95 sayıyor insda onun dediği gibidir ya :)cnm sizin safak kac bn ayrıldım ama yinede bekliyorum:) bizim safak 308
Evet ama ordaki safagı her gün değiştirmiyorum ya sayılı gün yavasda olsa geçiyor :)sorduktan sonra gördüm cnm pardon yazıyomus isminin altinda:)
ayyy harika bi haber cnm dogudakilere erken terhis oluyo diye duymustum ins dogrudurBen 117 sayıyorum canımda askerim aradı biraz önce bana iki hafta erken teskere verceklermiş falan dedi o 95 sayıyor insda onun dediği gibidir ya :)
aynen ins dogrudur ki sonucta dogudaki askerin hic carsı izni yok o yüzden bence 2-3 hafta olsun erken teskere verilmeli .ayyy ha
ayyy harika bi haber cnm dogudakilere erken terhis oluyo diye duymustum ins dogrudur
tabiki ya carsi izni yok can korkusu var daha bile erken gelmeleri lazim..sennki hakkaride miydi cnmaynen ins dogrudur ki sonucta dogudaki askerin hic carsı izni yok o yüzden bence 2-3 hafta olsun erken teskere verilmeli .
Aynen onu kaybetme korkusu insanı bitiriyor zatende benimki şırnakda canımtabiki ya carsi izni yok can korkusu var daha bile erken gelmeleri lazim..sennki hakkaride miydi cnm
kaybetme korkusu deme onu demeAynen onu kaybetme korkusu insanı bitiriyor zatende benimki şırnakda canım
yok canım yanlıs düşünme hemen ya Allaha şükür benimki 6 aydır şırnakda ama hiç bişey olmadı senin askerinede olmaz Allahın izniyle gittikleri gibi dönücekler.sen kötü düşünme hemen dualarımız onlarla bizimkaybetme korkusu deme onu deme
kizlarr cok kötüyüm1.5 yillik bi iliskim var erkek arkadaşım askerde ve suan dagitim izninde..inanin nefes aldirmiyo bugun gorusecektik isi cikmis iki saat sonra dedi.bnde kiz arkadasimla buluşurum sen gelene kadar oyalanirim dedim..basladu gidemezsin,bn olmadan disari adim atamazsin, o evden bn olmadan cikamazsin..bnde bi kac saat sonra gec olur cikamam simdi cikim dedim gerekirse bulusmayiz ama yinede evden cikamazsin diye tutturdu. .sadece iki günümüz var ve dakikalar bile önemliyken bulusmayiz gerekirse ne demek? çarşamba gunu teslim olucak askeriyeye...bnde yeter artik bn evde hapis miyim bu is bitti dedim.
bi hayat böyle baskıyla gecer mi?
Geçmez, kesin ve net:)kizlarr cok kötüyüm1.5 yillik bi iliskim var erkek arkadaşım askerde ve suan dagitim izninde..inanin nefes aldirmiyo bugun gorusecektik isi cikmis iki saat sonra dedi.bnde kiz arkadasimla buluşurum sen gelene kadar oyalanirim dedim..basladu gidemezsin,bn olmadan disari adim atamazsin, o evden bn olmadan cikamazsin..bnde bi kac saat sonra gec olur cikamam simdi cikim dedim gerekirse bulusmayiz ama yinede evden cikamazsin diye tutturdu. .sadece iki günümüz var ve dakikalar bile önemliyken bulusmayiz gerekirse ne demek? çarşamba gunu teslim olucak askeriyeye...bnde yeter artik bn evde hapis miyim bu is bitti dedim.
ben olmadan dışarı adım atamazsın. bu adamlara bunu söyleme rahatlığını nasıl veriyorsunuz. anneniz babanıız bunu diyemiyor sizlere.kizlarr cok kötüyüm1.5 yillik bi iliskim var erkek arkadaşım askerde ve suan dagitim izninde..inanin nefes aldirmiyo bugun gorusecektik isi cikmis iki saat sonra dedi.bnde kiz arkadasimla buluşurum sen gelene kadar oyalanirim dedim..basladu gidemezsin,bn olmadan disari adim atamazsin, o evden bn olmadan cikamazsin..bnde bi kac saat sonra gec olur cikamam simdi cikim dedim gerekirse bulusmayiz ama yinede evden cikamazsin diye tutturdu. .sadece iki günümüz var ve dakikalar bile önemliyken bulusmayiz gerekirse ne demek? çarşamba gunu teslim olucak askeriyeye...bnde yeter artik bn evde hapis miyim bu is bitti dedim.
asker olduğu icin dayanamiyorum da elimde degil sirf bu sebepten birakicak misin bni dioO zaman isini sana gore ayarlayacak. Sen evden gec cikamiyosan erkenden gelicek seni alicak.
Hayir boyle omur gecmez. Sakin ha. Ya adami egitirsin restini cekersin. Ya da ugrasmadan bitirirsin. Sakin kabullenme. Gencligine yazik etme.
Senden izin almadim diyip cikicaktin o evden.
abartti iyice ya bu kdr degildi askere gitti iyice degisti deli gibiben olmadan dışarı adım atamazsın. bu adamlara bunu söyleme rahatlığını nasıl veriyorsunuz. anneniz babanıız bunu diyemiyor sizlere.
o zaman yanlışını düzeltecek. kölesi yok karşısında..asker olduğu icin dayanamiyorum da elimde degil sirf bu sebepten birakicak misin bni dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?