hasta derecesinde kıskançlık ve peşinden gelen ayrilik :(

ohooo muhabbet kuşusun mübarek kapat kafese seyret arada konuş yemini ver filan..
Öyle olmaz canım sen de bir bireysin ve çıkmak istiyorsan çıkarsın sanki millet üstüne atlayacak seni görür görmez

tuvalete gitme zamanınızı belirledi mi? yoksa o konuda özgür müsünüz?

erkek arkadaşınız ne askerliğin, ne de sevgisinin arkasına sığınmasın zira kendisi hasta.. bu şekilde devam ederseniz, siz de hasta olursunuz..

ya daha bu konuda yanlis davrandigini bile kabul etmiyor.bna göre ayrılmak cok kolaymis konuyu buraya bagliyo..

bnde bunu söyledim kendisine..bu sahiplenmk ama sana göre hastalık diyor.

sahiplenmek ha. işte buna gülerim. evden dışarı çıkamazsın ben olmadan demek sahiplenilmekmiş ha.
kimi yiyor arkadaşın
bn anlatamıyorum ki ona derdimi..bu sekilde bi iliski istemiyorum dedim.ne dersen de kabul etmiyorum.bn senn sus kopegin miyimde tasmamdan tutup disari cikarticaksin diyorum. yanlış anlıyorsun diyo

bn anlatamıyorum ki ona derdimi..bu sekilde bi iliski istemiyorum dedim.ne dersen de kabul etmiyorum.bn senn sus kopegin miyimde tasmandan tutup disari cikarticaksin diyorum. yanlış anlıyorsun diyo
anlamıyorsa bitireceksin. bıu kadar basit. senin evden dışarı çıkmana yasak koyamaz hiç bir insanoğlu,bunu unutma
sen bir bireysin,özgürsün,cariyesi değilsin

eski erkek arkadaşım askere gitmeden önce ara ara kıskançlıklar yapardı ama görmezden gelirdim. yaşım da küçüktü o zamanlar.. askere gittikten sonra aynı seninki gibi nefes aldırmadı bana, her gün telefonda tartışmaya başladık, en son oraya gidemezsin, o saatte gidemezsine kadar gelince iş ayrıldım ben de.. askerdeki adamı terkettiğim için uzun bir süre vicdan azabı çektim ama sonradan çok doğru bir karar verdiğimi anladım. çünkü ömür geçmez öyle bir adamla. şimdi yine asker yolu bekliyorum. karışanım yok görüşenim yok, ben dışardayım derim nerdesin kimlesin diye bile sormaz erkek arkadaşım, iyi eğlenceler diler. askerlik bir bahane değil, kıskançlık için. bu raddede kıskançlık sana zarar verir ilerleyen zamanlarda..

valla o geldi dağıtıma suan burds.arkadaslariyla sabahlara kdr geziyo oturuyo.memleketine gitti geldi bildigin geziyo. .ama bn koskocaman bayramda iki saat kiz arkadasimla bulusucam die kiyametler koptu. olmaz ama bu kdr bnde insanim.
buyur. kendi geziyor. sana yasak. benciillik değilmi bu

aşırı kıskançlık çok yorucu ..

böyle hayat geçermi ...

Sözlun degil ..
Nisanlin degil ..
Esin degil ..

Ki Esin bile olsa bukadar kisitlamaya hakki yok , ne demek cikamazsin !!

Bitirmekle iyi yapmissin , böyle insanla sadece sorun yasarsin.
Asla bir gelecegin olmaz , Olamaz...

Öncelikle asker psikolojisi diye bir psikoloji yok.
Erkeklerin her naneyi yiyebilmek,her eziyeti yapabilmek için ardına sığındıkları bir safsata.
Benim babam esnaftı.30 yaşında gidebildi,2 çocukla,dükkanı satarak.
İşsizdi ve beş parasızdık.Ben 7 yaşındaydım.
Çarşıya bile çıkamazdı.Ve bir gün isyan etmedi,etmedik,şükrettik.
Bu adamın psikolojisi kaya gibiydi.
O yüzden yemeyin bu psikoloji ayaklarını.
Sevgilim de şu an usta birliğinde.
Askere gitme kararı aldığından beri gün gün nakış gibi işledim bu düşünceleri.
Hamd olsun hiç üzmedi beni.
Yani kendinizi kandırmayın.

Lafım sadece sana değil canım.Yanlış anlama.

Kıskançlık değil bu.Hastalık.Güvensiz bir adam.Kendine de güvenmiyor,sana da güveni yok.
Bence sevgiden önce gelen iki kavram var.Saygı ve güven.
Bu ikisi sağlam değilse bence ortada sevgi de yok.
Sen bilirsin yine de.Haa bu sebepten ayrılacak mısın demiş ya ?
Ben bu sebepten 2 yıllık ilişkimi hiç düşünmeden bitirdim.
Bu adam evlenince değişmeyecek,onu aklından sil bir kere.
Annene gitme,onu giyme,perdeyi açma vs.
Katlanırım diyorsan,mutluluklar.(?)
Hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…