- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
bncede gecmicek gibiGeçmez, kesin ve net:)
asker olduğu icin dayanamiyorum da elimde degil sirf bu sebepten birakicak misin bni dio
Kendi kendinize eziyet etmeyin de... Yazık günah ya, o kadar baskıya insan nasıl tahammül eder. Sonra da adına sevgi denir...bncede gecmicek gibi
bnde bunu söyledim kendisine..bu sahiplenmk ama sana göre hastalık diyor.tuvalete gitme zamanınızı belirledi mi? yoksa o konuda özgür müsünüz?
erkek arkadaşınız ne askerliğin, ne de sevgisinin arkasına sığınmasın zira kendisi hasta.. bu şekilde devam ederseniz, siz de hasta olursunuz..
sen onsuz evden çıkamazsın diyen adam herşeyi hakediyor.hapis hayatı yaşatmak istiyor sanaya daha bu konuda yanlis davrandigini bile kabul etmiyor.bna göre ayrılmak cok kolaymis konuyu buraya bagliyo..
sahiplenmek ha. işte buna gülerim. evden dışarı çıkamazsın ben olmadan demek sahiplenilmekmiş ha.bnde bunu söyledim kendisine..bu sahiplenmk ama sana göre hastalık diyor.
bn anlatamıyorum ki ona derdimi..bu sekilde bi iliski istemiyorum dedim.ne dersen de kabul etmiyorum.bn senn sus kopegin miyimde tasmamdan tutup disari cikarticaksin diyorum. yanlış anlıyorsun diyosahiplenmek ha. işte buna gülerim. evden dışarı çıkamazsın ben olmadan demek sahiplenilmekmiş ha.
kimi yiyor arkadaşın
anlamıyorsa bitireceksin. bıu kadar basit. senin evden dışarı çıkmana yasak koyamaz hiç bir insanoğlu,bunu unutmabn anlatamıyorum ki ona derdimi..bu sekilde bi iliski istemiyorum dedim.ne dersen de kabul etmiyorum.bn senn sus kopegin miyimde tasmandan tutup disari cikarticaksin diyorum. yanlış anlıyorsun diyo
buyur. kendi geziyor. sana yasak. benciillik değilmi buvalla o geldi dağıtıma suan burds.arkadaslariyla sabahlara kdr geziyo oturuyo.memleketine gitti geldi bildigin geziyo. .ama bn koskocaman bayramda iki saat kiz arkadasimla bulusucam die kiyametler koptu. olmaz ama bu kdr bnde insanim.
bna söyle bn seni istediğin heryere götürürüm diyo..tmmda bn 24 saat sennle gezmek istemiyorum,alışverişe sennle gitmek istemiyorum belki.buyur. kendi geziyor. sana yasak. benciillik değilmi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?