Hasta diye boşanıyorlar

Kurban olduğum Rabbim öyle büyük ki o hastalıklı kızınız diyen kadının yarın öbür gün sakat kalırsa oglu hiç şaşırmayın Allah mazlumun göz yaşını görür her damlasının hesabını sorar.. Kadın öyle büyük konuşmuş ki yarın neler gelir başına cocugun dan torunun dan görür de ya ben naptım da böyle oldu diye aklından her geçirdiğinde yüreği kor alevi gibi yanıp bu kızı hatırlatsın Rabbim helallik almadan can vermesinler çok kızdım

Ms den haberi yoktu ailenin ilk atağıydı bu hastalık atak olmadan teşhis edilebiliyor mu.?

Hayır.
Ama tesadüfen görülebilir.
Beyin yada boyun, sırt mr ı çekildiyse daha önceden, orada plaklar görülebilir.
O zaman ms mi? Diye düşünülür...
ama böyle bir görüntüleme de yapılmadıysa ataktan önce bilmeleri mümkün degil.

Bu namussuz herif nikah merasiminde iyi günde kötü günde eveeeet diye bağırırken ailesi olacak mahluklarda hunharca alkışlamıştır bide...
Allah bildiği gibi yapacaktır elbet!

Stres atak kaynağı olabiliyor demek Teşekkürler Allah şifa versin inş..

Teşekkürler

Ms den haberi yoktu ailenin ilk atağıydı bu hastalık atak olmadan teşhis edilebiliyor mu.?

Hastalığın henüz teşhis edilmemesi olmadığı anlamına gelmiyor. Siz yada ben de ms hastası olabiliriz. Hastayız ve sadece henüz atak geçirmemiş olabiliriz.
Yada tek atak geçirip, teşhis koyuldular sonra hayatımız boyunca bir daha atak geçiremeyebiliriz...
Bana teyzelerim kadar yakın, annemin çocukluk arkadaşı ms.
İlk atağından sonra fizik tedavi sürecinde birlikteydik.
58 yaşında, henüz 1 atak geçirdi.
Seyrine bakınca bir daha atak geçirecek gibi görünmüyor..
kronik yorgunluk oluyor o biraz yaşam kalitesini etkiliyor.
Ama o da düzenli sporla azalıyor.
Önemli olan stressiz olmak, hayat dolu olmak, düzenli yaşamak
O kız zaten o ailede gelinken bunların hiç birini yapamaz... hakkında hayırlısı olmuş :)

stres atakları tetikliyor. arkadaşımın kızının da bu yaşlarda ms hastası olduğu anlaşıldı. ama anne çok dikkatli bir kadındı. kızda ara sıra bulanık görme başladı, araştırırken ms olduğunu tahmin ederek dr. götürdü.

Ohh kurtulmus kizcagiz.inek gibi dogursun hizmetci gibi calissin niyetine almislar onu demek ki
Sadaka versin kalitesiz insanlardan kurtuldu diye

konuyu okurken içimden şu geçti
allah onları deniyor ve sınavdan kaldıklarını düşündüm ,

kurban oldugm allah o kıza şifa versin
ve o ailenın nasıl bir hayat yaşayacagını bekleyip görün .

Çok geçmiş olsun. Hastalık hakkında bilgi veren olmuş zaten. Size düşen bu süreçte ona destek olmak, onu mutlu etmek. Psikolojileri ne kadar sağlam olursa durumu da o kadar iyi olur.

Maddi manevi tüm haklarını alsın lütfen. Mahkemede de özellikle eşinin hastalandığı için boşanmak istediğini belirtsin. Hatta mümkünse maddi manevi tazminat davası da açsın. Çatır çatır alsın parasını, o vicdansızları da bir güzel süründürsün. Lütfen yapsın. İyi bir avukat tutsun, gerekirse o ilgilensin ama yapsınlar.

#turuncupijama nin dediklerine aynen katılıyorum .bende 1 senelik nur topu gibi ms hastasıyım. Babam hastalanmisti hastaneye yatmisti ölecek diye çok üzüldüm ağladım sabaha bi kalktim bir gözüm gormuyo. Hala da duzelmedi bulanık görüyorum. Stres sıkıntı yok asla ağlamasın kendini yipratmasin beyindeki plank denen sertleşmiş dokuları aktiflestirir. Sukretsin Kurtulmuş Allah ın sevdiği kuluymus.bizler hasta aciz muhtaç değiliz bu zihinden çıksın herseyimizi yaparız Allah a şükür biraz fazla yorgunluk oluyo sıcak sigara içki yasak kefir zerdacal kapari yesin bağışıklık güçlü duracak.atak ha geldi ha geliyo diye dusunmesin bir daha gelmicek inşallah öyle düşünsün ben ölecek diye korktuğum da atak geçirdiğim babamın, ölü yüzünü öptüm bişey olmadım çok şükür.korkmayın ölümcül hastalık gibi davranmaya alisacak oda ms le yasamaya

kayınvalidesi dedi diye boşanalım diyen adam zaten o kızı sevmiyordur. hastalığına üzüldüm, geçmiş olsun. ama 1 sene sonra bu kız başka sorun yaşasaydı yine eşi sıkıntı çıkaracaktı. yol yakınken yüzleri çıkmış ortaya. acil şifa diliyorum

Çok üzüldüm kuzeniniz için Üzmesin kendini rabbim şifalar versin Eşinide, ailesinide allah bildiği gibi yapsın inşallah

Allah onları kahretsin. Akraban da hiç üzülmesin onlar ettiğini bulur. Oda onlardan kurtulduğuna şükretsin hatta kurban kessin. Birde hakaret ve piskolojik şiddet davası açsın.

Bence kızın verilmiş sadakası varmış, sağlıklı olup evlense ,yarın öbürgün bişey olsa bakmayacaklardı demek ki, tez zamanda görmüş içyüzlerini, hakkında hayırlısı olsun ,Allah sağlık versin inşallah

Öyle bir aileden kurtulmuş , şükretsin buna. Her zaman merhamet yoksunu insanlardan çok korkarım. O ailede çok merhametsizmis. Bir de Allah'ın verdiği şeylerden dolayı karşıdaki insanları aşağılaraken nasıl korkmuyorlar hiç anlamıyorum, Allah bugün size verir yarın şifasını da verir size; ama onların yarın kötü bir hastalığa yaklanmayacaginin garantisi var mı? Yok.

Çok geçmiş olsun , Allah şifa versin . Şundan eminim ki onlardan da çıkar bu tavırlarının karşılığı. Kuzeniniz hiç kafasına takmasin şu hayatta sağlıktan ötesi yok önce kendi canını düşünsün , hiç üzülmesin. Her şey çok güzel olacak gelecekte onun için.

bence de kurtulmuş isabet olmuş erkenden çıkmış
şimdi en azından hastalıktan kurtulur evli kalsa kurtulamazdı
sinir stres den rabbim mutlu etsin inşallah onları da ıslah etsin ettiklerini
bulsunlar inşallah.

Bu günleri bi atlatabilse iyi olacak inş.şu anda çok kötü durumda üzüntüden daha da kötüye gidiyor durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…