Ms den haberi yoktu ailenin ilk atağıydı bu hastalık atak olmadan teşhis edilebiliyor mu.?
Stres atak kaynağı olabiliyor demek Teşekkürler Allah şifa versin inş..Benim kronik hastaligim var. Stres en büyük etkenlerden biri. Stresli zamanlarda hep ataklar geçirdim. Stresi azaltdiktan sonra ve heleki zehirli insnalardan uzak durdugumdan bu yani hic bir atağı geçirmedim. Kuzeniniz tüm yasal haklarını kullansin. Altınları da talep etsin. Ben ikk atağı geçirdiğimde 23 yasindaydim. Bakalim kiza ne çektirdiler de atak gecirdi. Rabbim tez vakit sorsun insallah
TeşekkürlerHayır.
Ama tesadüfen görülebilir.
Beyin yada boyun, sırt mr ı çekildiyse daha önceden, orada plaklar görülebilir.
O zaman ms mi? Diye düşünülür...
ama böyle bir görüntüleme de yapılmadıysa ataktan önce bilmeleri mümkün degil.
Ms den haberi yoktu ailenin ilk atağıydı bu hastalık atak olmadan teşhis edilebiliyor mu.?
Stres atak kaynağı olabiliyor demek Teşekkürler Allah şifa versin inş..
kayınvalidesi dedi diye boşanalım diyen adam zaten o kızı sevmiyordur. hastalığına üzüldüm, geçmiş olsun. ama 1 sene sonra bu kız başka sorun yaşasaydı yine eşi sıkıntı çıkaracaktı. yol yakınken yüzleri çıkmış ortaya. acil şifa diliyorumHanımlar, benim akrabamın kızı 2 ay önce evlendi 1 aylık evliyken MS hastalığı olduğunu öğrendiler atak geçirmiş 21 yaşında henüz.Eşinin ailesi köyde yaşıyor evleri kalabalık evlendikten sonra kendi evleri yerine orada kalıyorlar köyde iş çok olur malum bir de gelin çalışır, gelin oturmaz diye ahıra bile sokmuşlar. Kız da ailenin tek çocuğu annesi gözünden bile sakınarak büyüttü hiç sıkıntı yaşamadı yani buna bağlı geçirmiş olabilir mi acaba? diyoruz tam bilgi sahibi değilim herneyse eşi biraz annende kal diye getirmiş ertesi gün aramış boşanalım diye. kız ailesiyle apar topar evine gitmiş evi boşaltmışlar, altınlarını da almışlar. kayınvalidesi hasta kızı bize verdiniz (ailenin de haberi yoktu bundan) bir süre sonra kötürüm kalır çocuğu da olmaz istemiyoruz kızınızı demiş. Kız mahvolmuş ağlamaktan bana yapmadıklarını bırakmadılar sesimi çıkarmadım diyor.üzüldüm ve çok sinirlendim paylaşmak istedim.
Konulara yaptığın eleştirilere bayılıyorumHer şerde bir hayır varmış.
Kurtulmuş erkenden.
Bu günleri bi atlatabilse iyi olacak inş.şu anda çok kötü durumda üzüntüden daha da kötüye gidiyor durumuÖyle bir aileden kurtulmuş , şükretsin buna. Her zaman merhamet yoksunu insanlardan çok korkarım. O ailede çok merhametsizmis. Bir de Allah'ın verdiği şeylerden dolayı karşıdaki insanları aşağılaraken nasıl korkmuyorlar hiç anlamıyorum, Allah bugün size verir yarın şifasını da verir size; ama onların yarın kötü bir hastalığa yaklanmayacaginin garantisi var mı? Yok.
Çok geçmiş olsun , Allah şifa versin . Şundan eminim ki onlardan da çıkar bu tavırlarının karşılığı. Kuzeniniz hiç kafasına takmasin şu hayatta sağlıktan ötesi yok önce kendi canını düşünsün , hiç üzülmesin. Her şey çok güzel olacak gelecekte onun için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?