- 16 Haziran 2018
- 1.159
- 4.515
- 83
Verilmis sadakasi varmis kizin,kole olmaktan kurtulmus..Hanımlar, benim akrabamın kızı 2 ay önce evlendi 1 aylık evliyken MS hastalığı olduğunu öğrendiler atak geçirmiş 21 yaşında henüz.Eşinin ailesi köyde yaşıyor evleri kalabalık evlendikten sonra kendi evleri yerine orada kalıyorlar köyde iş çok olur malum bir de gelin çalışır, gelin oturmaz diye ahıra bile sokmuşlar. Kız da ailenin tek çocuğu annesi gözünden bile sakınarak büyüttü hiç sıkıntı yaşamadı yani buna bağlı geçirmiş olabilir mi acaba? diyoruz tam bilgi sahibi değilim herneyse eşi biraz annende kal diye getirmiş ertesi gün aramış boşanalım diye. kız ailesiyle apar topar evine gitmiş evi boşaltmışlar, altınlarını da almışlar. kayınvalidesi hasta kızı bize verdiniz (ailenin de haberi yoktu bundan) bir süre sonra kötürüm kalır çocuğu da olmaz istemiyoruz kızınızı demiş. Kız mahvolmuş ağlamaktan bana yapmadıklarını bırakmadılar sesimi çıkarmadım diyor.üzüldüm ve çok sinirlendim paylaşmak istedim.
cok uzuldum. cunku bu hastalikla 25 yildir tanisiyoruz. yasadiklari tanidik bana ne yazik ki. sana sunu tavsiye ediyorum. jyi bi avukat bulun iyi den kastim kanunlari bilen ve vicdanli. tazminat davasi acin. oyuna getirilerek evden atildigi icin yari yolda birakildigi icin tazminat ve nafaka istesin.
yasi daha cok genc hastalik agir is yapmayi uzuntuyu kederi kotu beslenme vb seyleri sevmiyor. eger bunlara dikkat edilmesse ilerliyor cok ilerliyor.
bazen ser gibi gorunende hayir oluyor. kendini toplamasina yardim edin. onceligi kendisi olsun. kendi yasami sagligi olsun. egitim is bunlara oncelik versin. evlenen leri cocuk sahibi olanlar cok. ama boyle yilanlarla degil insan evlatlariyla.
simdi iki yol var ya uzuntude bogulacak ya dogrulup yoluna devam edecek.
ailesine arkadaslarina cok is dusuyor. ah vah etmeyin. kalk dogrul diyin. doktoruna soyleyin o konussun.insan yatalak olunca kimseye degmezmis diyor ama vakit gecmis oluyor
isin diger kismi sirtini Allah a dayasin Allah onun ahini fitil fitil getirir burunlarindan hic merak etmesin. insallah tez zamanda gorur de ici ferahlar
Rabbim kimsenin ahını kimse de bırakmıyor işteBak sana ne anlatacagim. Bir tanidigimin kardesi bir kizla birlikteydi kizin ailesinde engeli olan biri var diye annesi yarin obur gun basiniza kalir sen bakmak zorunda kalirsin diye ayirdi kizdan. Simdi noldu cocuk baskasiyla evlendi. Simdi cocugun kendi evladi sakat dogdu.
Artik ardinda aglayarak biraktigi kizin ahi mi tuttu bilmem. Kalp kirmak cok kotu bir sey.
Arkadasının sevinmesi gerek böyle insanlardan kurtulduguna.onlar hasta olmamaya yemin mi etmişler ilerde onların basınada gelmeyecegini nerden biliyorlar.etme bulma dünyası.Böyle cahil insanları görüp duydukca insanlıgımdan utanıyorum.Allah bizi böyle cahillerin eline düşürmesin.Hanımlar, benim akrabamın kızı 2 ay önce evlendi 1 aylık evliyken MS hastalığı olduğunu öğrendiler atak geçirmiş 21 yaşında henüz.Eşinin ailesi köyde yaşıyor evleri kalabalık evlendikten sonra kendi evleri yerine orada kalıyorlar köyde iş çok olur malum bir de gelin çalışır, gelin oturmaz diye ahıra bile sokmuşlar. Kız da ailenin tek çocuğu annesi gözünden bile sakınarak büyüttü hiç sıkıntı yaşamadı yani buna bağlı geçirmiş olabilir mi acaba? diyoruz tam bilgi sahibi değilim herneyse eşi biraz annende kal diye getirmiş ertesi gün aramış boşanalım diye. kız ailesiyle apar topar evine gitmiş evi boşaltmışlar, altınlarını da almışlar. kayınvalidesi hasta kızı bize verdiniz (ailenin de haberi yoktu bundan) bir süre sonra kötürüm kalır çocuğu da olmaz istemiyoruz kızınızı demiş. Kız mahvolmuş ağlamaktan bana yapmadıklarını bırakmadılar sesimi çıkarmadım diyor.üzüldüm ve çok sinirlendim paylaşmak istedim.
Bu kadar özenle büyütülen kızların bu tarz ailelerle ne işleri var acaba gerçekten şaşıyorum...Hanımlar, benim akrabamın kızı 2 ay önce evlendi 1 aylık evliyken MS hastalığı olduğunu öğrendiler atak geçirmiş 21 yaşında henüz.Eşinin ailesi köyde yaşıyor evleri kalabalık evlendikten sonra kendi evleri yerine orada kalıyorlar köyde iş çok olur malum bir de gelin çalışır, gelin oturmaz diye ahıra bile sokmuşlar. Kız da ailenin tek çocuğu annesi gözünden bile sakınarak büyüttü hiç sıkıntı yaşamadı yani buna bağlı geçirmiş olabilir mi acaba? diyoruz tam bilgi sahibi değilim herneyse eşi biraz annende kal diye getirmiş ertesi gün aramış boşanalım diye. kız ailesiyle apar topar evine gitmiş evi boşaltmışlar, altınlarını da almışlar. kayınvalidesi hasta kızı bize verdiniz (ailenin de haberi yoktu bundan) bir süre sonra kötürüm kalır çocuğu da olmaz istemiyoruz kızınızı demiş. Kız mahvolmuş ağlamaktan bana yapmadıklarını bırakmadılar sesimi çıkarmadım diyor.üzüldüm ve çok sinirlendim paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?