Hasta diye boşanıyorlar

Rabbim bildiği gibi yapsın onları. Kimsenin yarına çıkmaya seneti yok, yada yarın sağlam yaşamaya garantisi yokken, Allahtan gelenle sınıyorlar kızı, vicdansız ve merhametsiz insanlar, ağızlarından çıkan sözün büyüklüğünün farkında değiller. Akrabanız yol yakınken kurtulmuş bu zihniyeti bozuk insanlardan şifalar ve mutlu bir yaşam diliyorum.

Bu günleri bi atlatabilse iyi olacak inş.şu anda çok kötü durumda üzüntüden daha da kötüye gidiyor durumu
Destek olun üzülmesin, hiç değecek kişiler değil uzulecegi kişiler. Üzüldükçe hastalığını etkiler, kendi canına zarar verir. Öyle karaktersiz kişiler için değmez. Şimdi anlamıyor tabiki üzülmesi normal ama inşallah çok kısa sürede atlatır.

Maalesef herkes iyi eş, iyi insan olamıyor. Yol yakınken kurtulmuş böyle bir aileden. Eşinin ailesi belli ki kendilerine hizmetçi almışlar.

Annemin yengesi 20 sene önce felç geçirdi. Kocası yıllardır kadının eli ayağı olmuş. 4 çocukları olmasına rağmen amcası asla karısını çocuklarına gelinine, damadına baktırmaz. Amcası temizliği, yemeği, karısının özel ihtiyaçlarını kendi karşılar. Evleri her zaman düzenli temizdir. Adam aşureden işkembe çorbasına kadar evde kendi yapar, genel temizlik için Kadın tutar. Karısına Gül gibi bakıyor vallahi Allah bizi iyi insanlarla karşılaştırsın

Öyle İnsanlar kalmış mı? Rabbim herkese nasip etsin öyle eş:)

Kizi köyde eseek gibi calistirmak icin almislar hasta oldugunu duyunca da kim ugrasacak diye baslarindan atmak istemisler. Ama kendilerinin basina ne gelir kimse bilemez. Herseyin bir bedeli vardir onlar da oderler o bedeli bir gun elbet.

Vicdan yok gerçekten. Bu şekilde dile getirmek nasıl bir düşüncesizliktir. Asla hasta olmayacaklar gibi konuşuyorlar çok üzüldüm kız adınada çok geçmiş olsun

Sıradan olaylar. Ben serviste neler görüyorum. Allah kimseyi düşürmesin. Kadın erkek farketmiyor, hemen bir paçavra gibi durulup atıyorlar valla.

Kendi topuklarına sıkmışlar haberleri yok. Bence kız kurtulmuş onlardan. İnşaAllah hastalığı da iyileşir

Sıradan olaylar. Ben serviste neler görüyorum. Allah kimseyi düşürmesin. Kadın erkek farketmiyor, hemen bir paçavra gibi durulup atıyorlar valla.
Amin.tahmin edebiliyorum yaşadıklarınızı. Ben bi tane olaya şahit oldum kanım dondu. köyden getirilmiş astım atağı geçirmiş hamile bir kadın, hiç birşeyden haberi olmayan bir koca, hasta kızı bize vermişler diye olay çıkaran bi aile, tüm acil personeli ve ben şok...

Dedikodu mu yapcaz

Benim kayinvalidem gece uyudu sabah kalkti felc belden asagisi tutmuyor.hic kimsenin garantisi yok.o kizin ahi tutar insallah cok mutlu olur.bence sevinsin onlardan kurtuldugu icin

yol yakınken kurtulmuş pislik herif
kim bilir neler yaptılar da kız belki de başka miktarp kaptı onlar yüzünden pislik

kızcağız daha çok genç 21 yaşında şükür etsin erkenden yüzlerini göstermişler

Eee bu dünya etme bulma dünyası.. kimse Nemrut gibi yaşayıpta Ibrahim gibi ölmez..
Konu cok can sıkıcı.
Hastalığın ne olduğunu ben iyi bilirim. Hastayken sana cevrendeki insanların,davranışları ve sözlerinden de o insanlarin ne mal oldugunu iyi bilirim. Zaten genel olarak insanlarin ne oldugunu hemen anlarım.
Kızın yaşı cok küçük,bu yasta boyle bir hayat tecrübesi kötü olmus. Aile de üzülmüş. Bilseydi boyle olcagini o da evlenmezdi bu karakter yoksununu insanla evlenmezdi.
Gecmis olsun bu arada. Aileyle konusun hicbir sekilde kendilerini ezdirmeden haklarını istesinler ve cekismeli dava açsınlar. Dinsizin hakkindan imansiz gelir. Madem boyle yaptilar karşılığını yasamak zorundalar.

Insan Allahtan korkar ya.. yarin kimin ne olacagi belli olmaz.. kimin sağlıgi garanti ki ....

canım bak şuan kulagımda i.saraçoğlunun bir videosunu izliyorum
bir vatandaş hocanın yanına yaklaşmış ve ms hatalıgı için kürünüzü kullandım allah sizden razı olsun demiş

lütfen araştırın ve inşallah bir faydsı olur , N nogayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…