aynı apartmanda iseniz eşiniz haklı
Annesini duymayacakmişim bırak konuşsun sen evde durma dışarı çık diyor kafanı dağıt diyor.
yani aynı evde olsanız duyarsınız da aynı apartmanda nasıl duyuyorsunuz
bizim apartmanda 13 daire var kimsenin evinin içini duymuyorum
ha koridorda vs size atıp tutuyor akrabayı vs fiştekliyorsa siz de çıkın kapıya verin cevabı kapayın kapınızı madem
o bir diyorsa siz beş deyin kapayın
sonuçta eşin annemi hoş tut git gel onun dediğini yap demiyor
onu tanımadığın sorunlu bir komşu kabul et
el de ipleme
canim boyle insanlar her yerde var. benim de calistigim yerde var. surekli iftiralar,aglamalar,kendini acindirmalar,sikayetler.. sinav olarak mutlaka bir yerde karsina cikiyorlar. duymazdan gel. sesini duyuyorsan eger kulakligi tak muzik dinle. kitap oku ya da isine devam et. televizyonun sesini yuksek sekilde aç ya da o sirada. surekli konusacak hali yok. konustugu sirada oyle yap. hic yokmus gibi davran. zarari kendine bence. bu sekilde devam ederse hastaneye kapatilmak zorunda kalir zaten.onun zarari kendine. sen ona sinir olarak kendini hasta etme. Allah'a havale et. Allah'indan bulsun.
eşiniz en azından neyin ne olduğunu biliyor evet tekrar oraya dönmekle çok büyük bir hata yapmışsınız ama artık iş işten geçmiş
eşiniz deseydi ki ; annemin gönlünü hoş tut git gel hizmet et herşeyine razı ol o zaman size diyebilirdim eşiniz de sıkıntı var olmaz diye ama şu an böyle bir durum yok o yüzden boşanmayı düşünmeyin bence cocuklarınız varmş bir yuvanız var eşiniz ile başka problemler de yoksa. ve üstelik eşinizde sizden birşey beklemiyor sizi destekliyor
öncelikle eşinizin üzerine çok gitmeyin derim ben bu konuda kafasını didikleyip durmayın.
kv karşı kör ve sağır olun.. hiç umursamyın bile bırakın ne yaparsa yapsın zaten bilen bilmiyor mu ?
siz arkadaşlar edinin çevre edinin kurslara devam edin cocuklarınıza odaklanın evinize odaklanın eşinize odaklanın
aranızı iyi tutun. huzurunuzu kaçırmayın erkeklere ne kadar huzur verilirse bir evde o kadar bağlı oluyor eşlerine..
Kv allaha havale et ve sabret lütfen ALLAH sabredenlerle beraberdir sabrının sonu selamet olacaktır emin ol .
Merhaba arkadaslar
2016 da konu açmişim. Kayınvalidemle ilgili. Neredeyse 2019 oldu ama ben bir arpa yol katedememişim. Benim kadar aptal ve salak bir insan herseyi hakkediyor gerçi. Esimle az önce büyük bir kavga ettik kafam allak bullak.
Kayınvalidemle ayni apartmandayiz. Kendisi normal bir insan değil. Evlenirken salakliğimdan ayni yerde oturmayı kabul ettim ama ruh hastası olduğunu nerden bilebilirdim
Attığı iftiralar kafasından kurduğu olmayan seyler vesveseleri v. S biz ayrıldık o apartmandan kiraya çıktık. Hayatımın en mutlu dönemi idi. Kafamı duvarlara vurasım geliyor.
Sonra bu oğlunun ve torunlarının hasretine dayanamayıp güya hastaneye düşüyor. Çok pişmanımlar ölüyorumlar oğlum ne olur geri dönünler.
Esim geldi ağlayarak annem ölecek kalbi dayanmıyor geri dönelim dedi. Salak ben gerizekali ben kabul ettim. Ama ben asla kendisiyle muhatap olmam kendin muhatap olursun gider gelirsin dedim. Geri döndük.
Geri döndüğümüzn bir ayı dolmadı bu yine sinir krizleri ve iftiralarına başladı. Ben evine gitmediğim ve muhatap olmadığım için ya arabalarıyla ya bağırarak konuşup benim de duymamı sağlayıp sinir çıkarmaya her sn beddua ve küfür etmeye başladı. Ya sabır dedim. Abuk subuk kurslara yazıldım evde durmamak için. Ama yok kadın takmış kafayı bana durmuyor.
Bir arkadas la konuştum kendi annesinin de aynı olduğunu manic depresif atak geçirdiğini ve şizofrene bağlayacagını en kısa zaman da psikyatra götürmemizi söyledi. Hem kadına hem kendize eziyet etmeyin dedi.
Esimle konuştum. Anneni doktora götür diye. Gelmez diyor. Babanla konuş o zaman götürmek zorundasın diyorum babam da annemi tutar annen deli mi der diyor. O zaman doktoru al eve getir diyorum. Yok zaten işte çok bunaliyormuş. Niye üstüne gidiyormuş um. Annesini duymayacakmişim bırak konuşsun sen evde durma dışarı çık diyor kafanı dağıt diyor.
Ya böyle hayat geçer mi. O zaman niye geri getirdin beni bu eve. Kafayı yiyeceğim ben hastanelik olacağım en sonunda.
Boşansam daha mutlu olur muyum. Çözüm bu mu? Çocuklar var babalarına düşkün. Eşimle aramda başka büyük bir problem yok. Artısı eksisi hesaplıyorum çıkamıyorum
Uzun oldu kusura bakmayın iç dökme sayın
kaç yıllık evllisin eşin kaç yaşında bilmiyorum ama eşin bana mantıklı olgun bir insan gibi geldi.. burdan bakıldığındaCok hakli siniz. Zaten eşim bana hak verdiği için de bu kadar sinir krizi geçiriyor. Eşim ona uyup kavga etse benle ondan mutlusu olmayacak ama ortada aile de kalmayacak.
Eşimin kafasını yemek konusunda hak verdim size onunda elinde değil ama en azından bir doktora götürmesi gerekmiyor mu evlat olarak? Eşim beni anliyor ama annesi eşimle de arasına duvar ördü. Ve bu duruma eşim çok üzülüyor. Hep aklında üzülüyor mutlu olması gereken zamanlarını üzülerek geçiriyor. İster istemez eve yansıyor. Buna bir çözüm bulması gerekmiyor mu. Belki ilaç kullansa kadın düzelecek
Anlamadıgım siz muhattap olmuyorum demissiniz ama iftira atıyor demissiniz
Görüşmüyorsanız nasıl iftira atıyor ve siz bunu duyuyorsunuz ?
A aaa hasta resmenben görüşmüyorum eşim gidiyordu yanına. Ona söylüyor karın şöyle yapıyor böyle yapıyor diye. Bir üst katımda. İnerken çıkarken karşılaşıyoruz. Duyayım diye sesli sesli bağırarak beddua ediyor. Akrabalarına anlatıyor. Hatta benim oğluma bile beni kötülemiş küçücük çocuğa çocuk neye uğradığını şaşırdı
Muhatap olmuyorsun ya, kuduruyor pislik, bin beter olsun. Böyle bir tane de benim başımda var ama Allah'tan aynı binada değiliz, başka bir semtteyiz. Ama buna rağmen, oradan karıştırmaya yetiyor gücü.
Allah bunları bildiği gibi yapsın. Hadi gelin el kızı diye sevmiyorsun ama oğlunu da mı sevmiyorsun. Oğlunu niye huzursuz ediyorsun pislik! Çok doluyum bu seytanlara!
Muhatap olma, görme duyma diyeceğim ama gözüne gozune sokuyor varligini. Sana tavsiye veremiyorum ne yazık ki! Allah yardımcın olsun!
Eşinizle aranızda nasıl problem Yok durduk yere küfür yiyorsunuz Ve eşiniz buna izin veriyor başka Ne problem arıyorsunuz ki?Kayınvalideniz sadece size karşımı böle yoksa kendi çevresinede mi bu şekilde davranıyor?Eğer herkese bu şekilde davranıyorsa hasta gözüyle bakıp takmamaya çalışın ama sadece size karşı böyleyse hasta filan değildir hemen uzaklaşınMerhaba arkadaslar
2016 da konu açmişim. Kayınvalidemle ilgili. Neredeyse 2019 oldu ama ben bir arpa yol katedememişim. Benim kadar aptal ve salak bir insan herseyi hakkediyor gerçi. Esimle az önce büyük bir kavga ettik kafam allak bullak.
Kayınvalidemle ayni apartmandayiz. Kendisi normal bir insan değil. Evlenirken salakliğimdan ayni yerde oturmayı kabul ettim ama ruh hastası olduğunu nerden bilebilirdim
Attığı iftiralar kafasından kurduğu olmayan seyler vesveseleri v. S biz ayrıldık o apartmandan kiraya çıktık. Hayatımın en mutlu dönemi idi. Kafamı duvarlara vurasım geliyor.
Sonra bu oğlunun ve torunlarının hasretine dayanamayıp güya hastaneye düşüyor. Çok pişmanımlar ölüyorumlar oğlum ne olur geri dönünler.
Esim geldi ağlayarak annem ölecek kalbi dayanmıyor geri dönelim dedi. Salak ben gerizekali ben kabul ettim. Ama ben asla kendisiyle muhatap olmam kendin muhatap olursun gider gelirsin dedim. Geri döndük.
Geri döndüğümüzn bir ayı dolmadı bu yine sinir krizleri ve iftiralarına başladı. Ben evine gitmediğim ve muhatap olmadığım için ya arabalarıyla ya bağırarak konuşup benim de duymamı sağlayıp sinir çıkarmaya her sn beddua ve küfür etmeye başladı. Ya sabır dedim. Abuk subuk kurslara yazıldım evde durmamak için. Ama yok kadın takmış kafayı bana durmuyor.
Bir arkadas la konuştum kendi annesinin de aynı olduğunu manic depresif atak geçirdiğini ve şizofrene bağlayacagını en kısa zaman da psikyatra götürmemizi söyledi. Hem kadına hem kendize eziyet etmeyin dedi.
Esimle konuştum. Anneni doktora götür diye. Gelmez diyor. Babanla konuş o zaman götürmek zorundasın diyorum babam da annemi tutar annen deli mi der diyor. O zaman doktoru al eve getir diyorum. Yok zaten işte çok bunaliyormuş. Niye üstüne gidiyormuş um. Annesini duymayacakmişim bırak konuşsun sen evde durma dışarı çık diyor kafanı dağıt diyor.
Ya böyle hayat geçer mi. O zaman niye geri getirdin beni bu eve. Kafayı yiyeceğim ben hastanelik olacağım en sonunda.
Boşansam daha mutlu olur muyum. Çözüm bu mu? Çocuklar var babalarına düşkün. Eşimle aramda başka büyük bir problem yok. Artısı eksisi hesaplıyorum çıkamıyorum
Uzun oldu kusura bakmayın iç dökme sayın
Çok korkunç. Kocası aynı evde müdahele etmiyor mu kadına? Gelmez, gitmezi yok...farklı bişey bahane edip, mesela yaşın var anne check-up vs ayağına acil doktora görünmesi lazım.
Kapını kapat, dinleme ile olmuyor. İki farklı insan birbirine hakaret ettiğini bile duysam ben etkilenirim. Kaldı ki üzerimde oturan biri, sürekli bana beddua edecek, aracılar laf taşıyacak vs. Siz de yakında sinir hastası olursunuz mazallah.
Keşke geri dönmeseydiniz.eşin 1 gün evde kalsın annesinden habersiz, senin yaşadıklarına tanık olsun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?