- 24 Haziran 2016
- 7.481
- 26.489
- 548
Merhaba canım,Merhaba arkadaslar
2016 da konu açmişim. Kayınvalidemle ilgili. Neredeyse 2019 oldu ama ben bir arpa yol katedememişim. Benim kadar aptal ve salak bir insan herseyi hakkediyor gerçi. Esimle az önce büyük bir kavga ettik kafam allak bullak.
Kayınvalidemle ayni apartmandayiz. Kendisi normal bir insan değil. Evlenirken salakliğimdan ayni yerde oturmayı kabul ettim ama ruh hastası olduğunu nerden bilebilirdim
Attığı iftiralar kafasından kurduğu olmayan seyler vesveseleri v. S biz ayrıldık o apartmandan kiraya çıktık. Hayatımın en mutlu dönemi idi. Kafamı duvarlara vurasım geliyor.
Sonra bu oğlunun ve torunlarının hasretine dayanamayıp güya hastaneye düşüyor. Çok pişmanımlar ölüyorumlar oğlum ne olur geri dönünler.
Esim geldi ağlayarak annem ölecek kalbi dayanmıyor geri dönelim dedi. Salak ben gerizekali ben kabul ettim. Ama ben asla kendisiyle muhatap olmam kendin muhatap olursun gider gelirsin dedim. Geri döndük.
Geri döndüğümüzn bir ayı dolmadı bu yine sinir krizleri ve iftiralarına başladı. Ben evine gitmediğim ve muhatap olmadığım için ya arabalarıyla ya bağırarak konuşup benim de duymamı sağlayıp sinir çıkarmaya her sn beddua ve küfür etmeye başladı. Ya sabır dedim. Abuk subuk kurslara yazıldım evde durmamak için. Ama yok kadın takmış kafayı bana durmuyor.
Bir arkadas la konuştum kendi annesinin de aynı olduğunu manic depresif atak geçirdiğini ve şizofrene bağlayacagını en kısa zaman da psikyatra götürmemizi söyledi. Hem kadına hem kendize eziyet etmeyin dedi.
Esimle konuştum. Anneni doktora götür diye. Gelmez diyor. Babanla konuş o zaman götürmek zorundasın diyorum babam da annemi tutar annen deli mi der diyor. O zaman doktoru al eve getir diyorum. Yok zaten işte çok bunaliyormuş. Niye üstüne gidiyormuş um. Annesini duymayacakmişim bırak konuşsun sen evde durma dışarı çık diyor kafanı dağıt diyor.
Ya böyle hayat geçer mi. O zaman niye geri getirdin beni bu eve. Kafayı yiyeceğim ben hastanelik olacağım en sonunda.
Boşansam daha mutlu olur muyum. Çözüm bu mu? Çocuklar var babalarına düşkün. Eşimle aramda başka büyük bir problem yok. Artısı eksisi hesaplıyorum çıkamıyorum
Uzun oldu kusura bakmayın iç dökme sayın
Kadın konuşup dursun siz içinizde olayı çok büyütmüşsünüz görmezden geleceksiniz gelemiyorsanız kapınızın önünden geçerken ettiği küfrün aynısını siz de ona basın deşarj olursunuzMerhaba arkadaslar
2016 da konu açmişim. Kayınvalidemle ilgili. Neredeyse 2019 oldu ama ben bir arpa yol katedememişim. Benim kadar aptal ve salak bir insan herseyi hakkediyor gerçi. Esimle az önce büyük bir kavga ettik kafam allak bullak.
Kayınvalidemle ayni apartmandayiz. Kendisi normal bir insan değil. Evlenirken salakliğimdan ayni yerde oturmayı kabul ettim ama ruh hastası olduğunu nerden bilebilirdim
Attığı iftiralar kafasından kurduğu olmayan seyler vesveseleri v. S biz ayrıldık o apartmandan kiraya çıktık. Hayatımın en mutlu dönemi idi. Kafamı duvarlara vurasım geliyor.
Sonra bu oğlunun ve torunlarının hasretine dayanamayıp güya hastaneye düşüyor. Çok pişmanımlar ölüyorumlar oğlum ne olur geri dönünler.
Esim geldi ağlayarak annem ölecek kalbi dayanmıyor geri dönelim dedi. Salak ben gerizekali ben kabul ettim. Ama ben asla kendisiyle muhatap olmam kendin muhatap olursun gider gelirsin dedim. Geri döndük.
Geri döndüğümüzn bir ayı dolmadı bu yine sinir krizleri ve iftiralarına başladı. Ben evine gitmediğim ve muhatap olmadığım için ya arabalarıyla ya bağırarak konuşup benim de duymamı sağlayıp sinir çıkarmaya her sn beddua ve küfür etmeye başladı. Ya sabır dedim. Abuk subuk kurslara yazıldım evde durmamak için. Ama yok kadın takmış kafayı bana durmuyor.
Bir arkadas la konuştum kendi annesinin de aynı olduğunu manic depresif atak geçirdiğini ve şizofrene bağlayacagını en kısa zaman da psikyatra götürmemizi söyledi. Hem kadına hem kendize eziyet etmeyin dedi.
Esimle konuştum. Anneni doktora götür diye. Gelmez diyor. Babanla konuş o zaman götürmek zorundasın diyorum babam da annemi tutar annen deli mi der diyor. O zaman doktoru al eve getir diyorum. Yok zaten işte çok bunaliyormuş. Niye üstüne gidiyormuş um. Annesini duymayacakmişim bırak konuşsun sen evde durma dışarı çık diyor kafanı dağıt diyor.
Ya böyle hayat geçer mi. O zaman niye geri getirdin beni bu eve. Kafayı yiyeceğim ben hastanelik olacağım en sonunda.
Boşansam daha mutlu olur muyum. Çözüm bu mu? Çocuklar var babalarına düşkün. Eşimle aramda başka büyük bir problem yok. Artısı eksisi hesaplıyorum çıkamıyorum
Uzun oldu kusura bakmayın iç dökme sayın
Cok saolun. Allah razi olsun eşimden. Onun hakkini asla ödeyemem. Aile konusunda hersey eş de bitiyor. Yoksa biz ya yuvamizi yikicaz yada cekicez. Baska yolu kalmıyor inanin.Neler yaşamışsınız çok geçmiş olsun ama eşiniz sizi kurtarmış...
Cnm eşinin yapabileceği hiçbir şey yok. Doktora goturse bile kendi kabul etmedigi icin ilaclarini icmez. Bi içer bi birakir işler da sarpa sarar. Kadinin kendi ilk once kabul edecek. Ayni seyleri hatta daha ileri boyutu benim de başımda vardi. Eziyet, hakaret, küfür, iftira, kimse benimle konusmasin diye etraftaki herkese yalan soyleyerek onlari benden uzaklaştırdı. Eşim elinden geleni yaptı ama olmadi. Bana da takma konuşma mecbur degilsin derdi allah razi olsun. Ama gel gelelim ayni binada oturduğumuz icin sana yaptigi gibi, benim duyacagim şekilde hep huzursuzluk cikarirdi. Kp görümce etraftaki herkes onunla ugrasmamak icin, bize sarmasin diye ona hep haklisin dediler o ne derse tamam dediler uydular. Eger onun dedigini yapmazlarsa burunlarindan fitil fitil getiriyordu. Evde huzur olsun diye resmen kadina boyun egdiler. Ilk 2 sene hep alttan aldik. Baktik olmuyor kadin memnuniyetsiz. Her gecen gun eziyeti artiyor. Ne zaman hamile kaldim. Bu seferi eziyetin boyutu artti. Bana ve cocuguma zarar verme boyutuna gelince eşim beni tamamen geri çekti. Tam 1 yil hic konusmadik. Ama hep uzaktan yapicagini yapti. Dogumuma kaldi 1.5 ay yok yere süpürge firlatip, beni ve eşimi dövmekle tehtit etti. Ust katindaydim. torununu hic gormedi. 1 haftalik bebegimle şubatın ortasinda evden cikin diye cirkeflik yapti. Ondan sonra işler değişti. Eşimde ya duzelirsiniz ya giderim bir daha da gelmem dedi. Onlar da duzelmeyip daha da cirkeflesince. Eşimde kendi yaptığı evi onlara hibe etti ve taşındık ama nasil biliyor musun. Bizim eşyalarımizi bile vermek istemediler. Ustumuzdekilerle gidecekmişiz ki evlat diye sayip düğünümüz de evimizde 1 gram emekleri yok. Ustune birde 85 milyar borc ödeyip ciktik. Ama eşim taşıdığımız gun telefon numaralarimizi degistirdi ve oturduğumuz evi kimseye soylemedi. Ailesiyle kesinlikle görüşmüyor. Oyle bir niyetide yok. Cok şükür 3.5 senelik evliyim. Anca tasindiktan sonra evlilik neymis öğrendik.
Zaten cocuklar oldugu icin huzur daha onemli.
Esiniz onu yap bunu yap demis de kendisi yine de sizi yanliz birakiyormus gibi hissettim ben. Cekirdek ailenizi korumuyormus gibi.
Yine çok uzak olmayan ana farklı bir apartmana neden taşınmıyorsunuz?
Kocanla açık açık konuş boşanma olayına kadar gelebildigini iyi hissetmedigini ve tasinmak istedigni söyle.. ömür gecmez
eger caresızsenız en ıyısı onu evın delısı olarak kabul edıp bu hasta bu kısıyı boyle kabul etmek gerek deyıp uzak durup gormezlıkten duymazlıktan gelın
sey gıbı dusunun farkedın sızın kendı annenız boyle atsanız atılmaz satsanız satılmaz anne bu yapacak bırsey yok
yapabılecegınız tek sey uzak durmak ve gormezlıkten gelmek uzulmemek ıcın hasta oldugunu hatırlamak
ayrıca estagfurullah kendınıze haksızlık etmeyın sadece ıyı nıyetlısınız karsınızda ıyı nıyetınızı suıstımal eden kaynanagıllerden bırı var ona sagır da dılsız de olsanız yapacak bırsey yok o napar eder sinirinizi bozar
kayınvalıde ısı sans ısı malesef
Tek çocuk mu eşiniz?Zaten taşındığımız yer de araba ile beş dk lik mesafeydi ama hastanelik oldu kadın.
Benim kv de bana takık ve ben de manik depresif diye biliyorum, ömür boyu ilaç kullanması gerekiyormuş. Ama nedense bu takıntısı sana bana yönelik. Kafası zehir gibi çalışıyor, kendine yalan bir dünya yaratmış, baş düşmanı benim.
Bilmiyorum ya hasta olsa da olmasa da çok zor...Toplumda zaten ruh hastalıkları ciddiye bile alınmıyor, çoğu kişi tedavi olmuyor kendine de çevresine de çektiriyor.
Tek çocuk mu eşiniz?
Dikkatle okudum.
Elbette boşanmayı düşünme. Ne münasebet..
Bunu ne kendi aklına getir ne de eşine bir ihtimal olarak sunma bile..
Sizin ilişkinizde olmayan sorunlardan dolayı evliliğinin dibine dinamiti kendi ellerinle döşeme.
"%100 Düşünce Gücü" nü okudun mu?
Bir başucu klasiğidir..
Ben bu kitaptan sınava gireceğim de kendine, yeterince ciddiye almak için.
Alıştırmaları yap.
Enaz 3 kere oku..
Sende ve Yuvanda oluşan tahribatın sona ermiş olduğunu göreceksin..
Sevgilerimle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?