Hasta kayınvalide

İftirada sinir krizinde bi level üstü nedir konumu okumanızı onerırım. bencede cıkın bende bı donem altlı ustlu oturdum ve suan ayrıyım ayrı oldugum halde bunları yasıyorum ordan cıkmadıkca huzur yok sıze bılesınjz

Yine çık kiraya ve bi daha asla aynı binaya dönme. İlkinde gittin yine gidersin.Herşeye de tamam evet deme.

Bir an eltim misiniz diye düşündüm ama eşiniz tek erkekmiş. Benim kv de aynı böyle. Herkesi bana karşı dolduruyor kimseyle görüşmemi istemiyor dısarıdan öyle saf öyle çilekeş öyle gariban görünuyor ki eminim herkes benden nefret ediyordur. Kendisini deli yerine koyuyor iftiranın küfürün bedduanın kavganın çirkefligin bini bin para. Kafasında kurdugu her seyi gercekmis gibi anlatıyor. Bize bulaşmasın diye herkes ona sen haklısın diyor.

Söyledigi her seyi inkâr ediyor. En son doktora götürelim diye konustular. Ama ben deli miyim diye ortalığı yıktı. Alışmıs çirkeflikle herkese her istediğini yaptırmaya. Ben görüşmuyorum ama yine de etrafta hakkımda konustuklarını duyuyorum. Oglunun evine giremeyen çilekeş anneyi oynuyor. Demediğim şeyleri sana bunu dedi oma bunu dedi diye anlatıyor. Kimseyle gorusmemi istemiyor. Artık insanlara kendimi anlatmaktan da yoruldum. Kendimi vahşi bi hayvanın pençesine düsmüs gibi hissediyorum. Görüsmesem de durum bu.

Herkes sen onu deli kabul et hasta kabul et diyor. Ama edemiyorum. Çünkü kafası başka şeylere zehir gibi çalışıyor. Ölse kurtuldum diye sevineceğim öyle bir duygudayım. Çözüm onerim yok maaalesef. Çünkü bu modeller aynı binada yasamasaniz bile yapacağını yapıyor. Allah yardımcımı olsun ne diyim.

En azindan esin yaninda oluyor seni anlamasi bile guzelbisey ya hiç yannda olmayip annem tabi diye yanndada olmayabilirdi sadece duymamazliktan gel benm yanmda eşim dediğim insan 1 kez olsun olmadi..o kadar zor ki allah yardımcın olsunn

Başka türlü bi hastalık olsa, elden ayaktan düşse sabretmek gerekir belki ama sizinki kahır çekmek.Eşiniz kıymet bilir mi bilmiyorum, yıllar sonra size minnet duysa bile sizden gidenler asla geri gelmeyecek.Değer mi iyice bir düşünmek lazım.Boşanmayın ama orayı derhal terkedin...
Böyle durumlarda eşin sözde desteği aslında durumu daha karışık hale getiriyor.Birşeyler yapmadıktan sonra lafla peynir gemisi yürümez.
“Annemdir sus otur” dese çekip gitmek daha kolay olurdu hiç olmazsa...

En doğru en pratik en akıllı en çözümcül cevabı siz vermişsiniz

Eşin dışarı çık diyor ya, cidden çık.. Kendini alışverişe ver.. Ee hava buz gibi bende kafede oturdum, kuru kuruya oturulmuyor de.. Eve geç geldim yemek yok de.. Bakalım dışarı çıkmak işi çözüyormuymuş?? Senin ailen eşine öyle küfürler etse, bağırsa çağırsa sen aynı yerde tutar mıydın ? Eşin bunlara dayanır mıydı?

Suc sizde geri dönmuşsunz hadi ilk kabuk ettiginzde nasil biri oldugunu bilmiyordunuz ikincide bile bile geri dönmıssunuz ne denilir ki

Allah hepsini islah etsin. Şu an konuşmadığımız durumda yaptığı bu. Konuştuğumuz dönemlerde yediğim iftira küfür onlar çok başka boyut anlatsam roman olur. Merdivenlere çıkıp o... Diye bağırdığını bilirim. İnşallah kurtulurum bir an önce buradan ben de. O zaman en azından kulağım duymaz kendi kendini yine yer.

Amin. Keşke bir eltim filan olsaydı benimde paylaşırdık en azından :) aynı ilde tek biz varız ve sabahı akşamı benim. Esim de doktoru tavsiye etti ama eşimi kovdu ben delimiyim yazıklar olsun sana diye.

Demekki bu modellerde bize denk gelmiş o kadar kaynana modeli arasından:)
Tüm herkes biliyor aynen ama kimse bana bulaşmasın diye düşünüyor ve daha gerçekçi olursak millete dedikodu lazım kimse uğraşmak istemiyor.

Öyle olsa zaten durmazdım. Ama böyle de mutlu değilim. Amin Allah Razi olsun hepimizin yardımcısı olsn

öyle dese zaten giderdim ama böyle de çözüm yok bakalım nereye kadar gidecek.

Eşim asla katlanmazdı adım gibi eminim çoğu erkekte katlanmaz. Benim akilsizliğim. Bir ara cidden çıktım da niye sürekli dışarıda dolanacagım bir manyak yüzünden. Çık demesi kolay kart sende ne alirsan al diyor birde cimrilikte ün yapmış adam. Ev kendi kendini temizlemiyor yemek pişmiyor. Esime yemek yok desem çocuklar var ödevleri var nereye gezeceğim. Yüztane sorumluluk var. Tek değilim ki sabah çıkıp akşam geleyim. Ancak onlar okuldayken kursa gidiyorum.

Suc sizde geri dönmuşsunz hadi ilk kabuk ettiginzde nasil biri oldugunu bilmiyordunuz ikincide bile bile geri dönmıssunuz ne denilir ki

Suç bende aynen de diyim ki. Eşimin birdaha olmayacak çok pişmanlar çok hasta dayanamaz diye ağlamasına kandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…