Hasta kp, yeni evli çift

Ama öğretmen olduğunu yazsan nolur ki anlamadım. Binlerce öğretmen vardır burda. Mesleğini söylemekle kimse ifşa olmaz ki. Büyütüyorsun biraz panik içinde gördüm seni. Güçlü ol kendini toparlamaya çalış biraz. İnşallah hakkında hayırlısı olur.
Anksiyete hastasıyım zaten ama etrafımla da çok paylaşıyorum başıma her geleni. Arkadaşlarımla burayı beraber okuyoruz çoğu zaman. Bilmiyorum ifşa olmaktan çok korkuyorum.

Burada bile öğretmen yazdığıma pişman oldum, ilk kez yazdım. Deşifre olmamak için olabilir mi? Burada olduğunu bildiğim iş arkadaşlarım yüzünden olabilir mi? Rahat rahat dertleşmek varken, hu saatte halen bir ümit yorumları okuyup, rahatlamaya çalışırken, yüzyüze baktığım insanlar okudu mu anladı mı acaba diye korkmak istemememden olabilir mi? Mune ve kazene özelden kimliğimi atayım da bu konuda daha fazla açıklama yapmayım ne olur. Cidden derdim çok başka.!
İlk konunda da bankacı olduğun yazıyor.
Yalan söylemek yerine mesleğini belirtmemeyi tercih edebilirsin.

Bilgilerime gerçek bilgilerimi ekleme zorunluluğum var mı? Siz konuma komserlik yapmaya mı geldiniz. Bu nedir ya, benim derdim başımdan aşmış, tutmuş şikayet ediyorsunuz. Ben buradan kaç kişiyle buluştum, depresyon dönemimde. Onlara sorsun şikayet ettiğiniz kişiler be olduğumu. Adımı soyadımı da yazayım mı? Rahatlayacak mısınız?
Kimse kendini afişe etmek zorunda değil.
Ancak kandırılmak da hoş değil.

Felçli anneni o kadar düşünüyodun evlenmeseydin bu pısırık serseriyle o zaman.Gidip evlenip sonra kafada devamlı geçmişle yaşamak çok saçma sapan bi davranış bence kusura bakma, içinde bulunduğun durumun sebebi sadece sensin.Şimdi bak bakma çok önemli değil, senin yanında olmayan sana hak vermeyen bu adamla evlisin yani.

Kimse kendini afişe etmek zorunda değil.
Ancak kandırılmak da hoş değil.
Kandırılmak??? Siz de kendinizi, adınızı, mesleğinizi, yaşadığınız şehri, yaşınızı tam anlamıyla yazdınız mı buraya?

Felçli anneni o kadar düşünüyodun evlenmeseydin bu pısırık serseriyle o zaman.Gidip evlenip sonra kafada devamlı geçmişle yaşamak çok saçma sapan bi davranış bence kusura bakma, içinde bulunduğun durumun sebebi sadece sensin.Şimdi bak bakma çok önemli değil, senin yanında olmayan sana hak vermeyen bu adamla evlisin yani.
Anlıyorum, burada derdim var diye yazanların hepsi saçmalıyor size göre o zaman. Evlenmeselermiş, neden var ki bu forum öyleyse? Ve sizin yorumunuzdan amacınız ne? Kadere inanmıyor olabilirsiniz, umarım tercihleriniz hepp mükemmel olur asla hatasız dört dörtlük bir insan olarak devam edersiniz hayatınıza.

Kandırılmak??? Siz de kendinizi, adınızı, mesleğinizi, yaşadığınız şehri, yaşınızı tam anlamıyla yazdınız mı buraya?
Profilimde belirtmedim ama sorana ya doğruyu söyledim ya da cevap vermedim.

Yalana ihtiyaç duymak neden?

Mesleğim var de geç. Uydurmaya gerek yok yani.

İyi aksamlar..Ben 30 yasindayim. Bankaciyim. :KK43:(

Valla kader diye bir şey varmış bunu anladım. 34 yaşıma kadar, o kadar çok kişi istedi ki beni. Kendimi övmek gibi değil ama öğretmenim

Dün de bu meslek konusunu sorgulayan bir üyeye çok sert çıkıştınız. Sonuçta burada herkes ne derse ona inanmak zorundayız ama konular arasında tutarsızlık olduğu zaman insanların şüphelenmesi normal. Böyle tersleyerek cevap vereceğinize sakince ifşa olmaktan korktuğunuzu açıklayabilirsiniz. Kaldı ki meslek belirtmek yerine çalışıyorum diyip de geçebilirsiniz. Burada insanlar vakit harcayıp yardımcı olmaya çalışıyorlar, güven hissetmek istemeleri çok normal.

Bu arada konunuzu takip ediyorum ve sorunlarım var, söyleyemiyorum diyorsunuz ama dün bir anda eşinize bağırdığınızı söylediniz. Siz söylemeyip söylemeyip böyle tepki verirseniz suçlu yine siz olursunuz. Eşinizle de bağırarak değil de yine tepkili ama sakin konuşsaydınız keşke. Çünkü sizi yine suçlayabilir.

Diğer bir konu da önce "ben dört gün sonra nişanda göbek attım" diye eşinize suçlama yönelttiğinizi söylemiştiniz. Sonra da "babam istedi" dediniz. Babanızın isteğiyse eşinizin suçu ne? Sanırım o tarafın baskısı oldu biraz.

Yanlış anlamayın ama tepkileriniz tutarsız geliyor bana, konuda eksik ya da fazla şeyler var gibi.

Profilimde belirtmedim ama sorana ya doğruyu söyledim ya da cevap vermedim.

Yalana ihtiyaç duymak neden?

Mesleğim var de geç. Uydurmaya gerek yok yani.
Uydurmadım. Nöbetçi olduğumu söylemişim oradan çıktı. İlk mesajımda öğretmenim diye bir ibare geçmemiş farkındaysanız.

Uydurmadım. Nöbetçi olduğumu söylemişim oradan çıktı. İlk mesajımda öğretmenim diye bir ibare geçmemiş farkındaysanız.
Ben de onu diyorum.
2015 te ilk açtığın konuda yaş ve meslek belirtmişsin kimse sormadan.
Şimdi ise bambaşka şeyler yazmışsın.

Haliyle insanın aklına şüphe düşüyor.

Mune Mune Kazen Kazen konumu kapatabilir misiniz.
Beni günlerdir sakinleştiren herkese teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun, buraya da yazmasaydım delirirdim sanırım. Kandırılmaya mahal vermemek, zamanınızı daha fazla çalmak istemiyorum. Kimsenin şüphesi olmadan, değerli yorumlarınızı başka konulara yönlendirebilirsiniz konum kapanınca.
Kırdıklarım olduysa affola. Sinirlerim harap ve bitap durumda. Hepinize teşekkür ederim.

Back
X