• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasta mi bu kadin ?

Muhtemelen hastadır. Bizim burada arabaya kapalı uzun bir cadde var. Geçen sene ramazanda bir kadın dadanmıştı her kadının totosuna vuruyordu. Genç erkeklerle falan ağır küfürlü konuşuyordu. Cinsel anlamda. Tecavüze uğramanın bir sonucu olduğunu düşünüyordum ben. Kişiler herhalde travma geçirdiği şeyin etkisinde kalıp takıntı yapıyor. Belki size rastlayan kadında öyledir. Geçmişten gelen olaylar. Tesadüf olabilir tekrar orada rastlamanız.

Polis oldugunu bilmiyorum keske hic gormeseydim :KK43:

Oralarda mı kadın hala? Aman dikkatli olun belki saldıradabilir, polisi tekrar arayın bence. Altında başka bir şey yoksa, gerçekten hastaysa kadına da çok üzüldüm, kim ister o duruma gelmeyi ALLAH korusun, hepimizin yardımcısı olsun.

dikkat edin çete olabilir, biryerde duymuştum yaşlı bir teyze biz kızın yanına yanaşıyori, o da yaşlı diye sohbet ediyor, kadın kıza ilaçlı birşey ikram edip bayıltıyor, sonra da bir taksi çağırıp kızım bayıldı diye bir eve götürüyor, sonra organ mafyası çıkıyor tabii, ayy ayazarken bile tüyleirm ürperiyor, öyle kötü bir zamanda yaşıyoruz ki kimseye güven olmaz,polise haber verin onlar gerekeni yapar eğer akılhastasıysa da belki kaybolmuştur

Back
X