Hasta mıyım Müsrif mi ?

Annem hiçbirşeyi atmayan bir kadındı. Yoğurt kapları yağ bidonlari,konserve kavanozlari,sapı kırılmış fincan,kizligindan kalan musvette kağıtlar,nerde gildir gıcık şey varsa ev onlarla doluydu. takvim yapraklarini saklar cekmecelerden fişkirirdi. Tvde gordugu onemli seylri onune gelen kagida not alir onlarida duzensiz bir sekilde yillarca saklardihayir saklanan seyler duzenli saklansa amenna. Ama insanin psikolojisini bozuyo o adar gereksizlik.Bu bende sanırım annem gibi olma korkusu yarattığı için sizin gibi duzenime engel olan iyi yada kötü ne varsa atma eylemine dönüştü. Dibine sarmış tencere tavalari attigimi biliyorum. halbuki temizlenebilirdi biraz ugrasla. Sanırım rahatsızlık

Müsriflikten olsa bunu sorun etmezdin.Psikolijik diye düşünüyorum psikiyatriste gidip derdini açık açık anlat.

ankaradaysan özgür dönüşüm diye bir face grubu var
yaz oraya kullanmadığın eşyalarını
nereden söylersen oraya gelebilecek durumu olan insanlar olabiliyor mesafe sıkıntısı olmayan
öneririm

Obsesiflik var zannımca

Eve mutlaka yardimci geliyordur bi poşete koy giymediklerini atmak istediklerini kadin alir götürür ya kendi kullanir ya da ihtiyaç sahibine verir yapmayın böyle

Yarim domatesli yemek yapmayin.Ufaklardan kullanin

psikolojik olabilir

Obsessive compulsive çağrisim yapti...

Face kullanip istanbulda oturanlar hemen atmaver, freecycle gibi sayfaları araştırıp üye olsunlar. Sizin için fazlalık gelen eşyalara ihtiyacı olup talip olacak çok kişi var. Kimbilir belki de size saçma gereksiz gelen şey bir başkasının arayıp almak istedigi birşeydir. En azından hem siz yüklerden kurtulmuş olursunuz hem de eşyalar çöp olmak yerine işe yaramaya devam ederler.

Ha eklemeyi unutmuşum öyle goturup vermeye usenmislik de varsa yer belirtiyorsunuz almak isteyen oradan gelip alıyor eşyaları da. Her türlü sey veriliyor bahsettigim sayfalarda; L koltuktan tutun da artik kullanilmayan kolye küpe ye kadar yada atıyorum kullanılamayacak tiyatro biletine kadar herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…