Merhaba arkadaşlar
3 aydır biten ilişkiye alışamadım sürekli kendimi sorgular oldum
Nasıl geçer lütfen bana akıl verin
Karşı tarafla geçenlerde tekrar konuşuyor gibi olduk 2 gündür gene konuşmuyoruz
Her gece içim yanarak uykudan uyanmak istemiyorum
Tecrübeli Kişiler nasıl atlattınız n’aptınız akıl verin lütfen
Böyle şeylerde tek ilaç zaman. Acıyacak.Hele de yeni konuşur gibi olmuşsunuz öyle yapınca körüklenir tabi. Hiç iletişim kurmayınca bir seneye bakıyorsunuz bi an aklınıza geliyor hiç umursamadığınızı fark edip hayata devam esiyorsunuz. O günler de gelecek dayanın:)
Böyle şeylerde tek ilaç zaman. Acıyacak.Hele de yeni konuşur gibi olmuşsunuz öyle yapınca körüklenir tabi. Hiç iletişim kurmayınca bir seneye bakıyorsunuz bi an aklınıza geliyor hiç umursamadığınızı fark edip hayata devam esiyorsunuz. O günler de gelecek dayanın:)
Ağlamak mı istiyorsun ağla üzül dibine kadar hiç bir duygunu bastırma. Zamana bırak onu hatırlatan şeyleri yok et, sosyal medyadan takip etme. Sana ulaşabileceği tüm yollara engel koy zor olacak ama her konuştuğunda ona dair birşeyleri her gördüğünde henüz kapanmamış yaranı kaşıyıp kanatiyorsun, birak yaran kabuk baglasin.
Daha yaşının çooook genç olduğunu önünde daha güzel günler olduğunuuu hayırlı değilmiş benim için ki bitmiş diye ben daha iyilerine layığım diye sürekli kendini motive edip toparla.
Kendinize bunu yapmayın lütfen ben çocuklarımdan önce ne kadar gereksiz şeylere üzülüyormuşum hayatı kendime dar ediyormuşum diyorum şimdi ki aklım olsa eskiden kendimi yıprattiğım ne varsa herşeyi kararında yaşardım üzüntü acı vs. Şimdi kendi sağlığıma veya çocuğuma bise olsa ufacık dünyam başıma yıkılacakmış gibi hissediyorum herşey gelip geçici önemli olan sağlık ciddi ciddi sağlık herşeyden önce gelir tecrübe ile sabittir
Eğer yeniden olacağınıza dair hiç umut yoksa iletişiminizi tamamen kesin kafanız karışmasın.Kendinizi meşgul edecek aktivitelere yönelin.Ne yazık ki hemen geçmiyor.Ama bir gün geçeceğini bilmek bile ayakta tutuyor insanı.
Bir kere hayırlısı buymuş diye düşünün. Sonra olumsuz yanlarını getirin aklınıza bol bol. Ve bol bol hareketli şarkılar dinleyin. Valla ben ne zaman kocamla tartışıp hafif depresyonumsu olsam hemen patlatırım bir “Akda Pekkan- Yakar geçerim” kendime gelirim. İnsanın özgüvenini yerine getiren şarkılar iyiki var