Hasta Yorumları ( Burun Estetiği)

ben de olmak istiyorum ve bugra beyi epey arastırdım herkes cok memnun inş. fiyat aralıgı bana uyarrr bi sorun cıkmazzz cok uçuk rakamlarda olamam bide sizleri okuyunca iice cesaretlendım bende en kısa zamanda olmak istiyorummmmmmm gulshee burnuna bayıldım cnm cok guzel güle güle kullan tatlımm darısı basımaa

cnmm tsk ederım korkma acı yok sadece cok ezıyetlı bı amelıyaaat :)

gülshecimm senin için bi sakıncası yoksa o pembe maskeyi hangi siteden aldığını yazarmısın benim cildimde problemli siyah noktada var ameliyattan önce yapayım bi

canım sanırım burda yazmak yasak ama bnım aldgım 69tl mı ne o ucuzlara aldanma ustunde la sante yazıyo ufak bı sekılde ve orjınal olduguna daır yazı var ustundee

selam canım, nasılsın? burnundan memnun musun? şişlerin falan indi mi? benim ameliyata çok az kaldı, çok heyecanlıyımmmm

gözlerim bayagı ıyılestı kızlar genel bı morluk var gozlerımdeee zamanla gecer artık sıslerım cok ındı ya tanımayan anlamaz yanı ama bana gore hala yuzum berbat burnum yandan super otesı onden hala sıs oldugu ıcın begenmıyorum bıra daha zamana ıhtıyacım var

inşallah sağ salim çıkarsam bilglendreceğim tabi:))) salı günü sabah 10 da olacakmış ameliyatım..dua edinnnnn lütfen

canııım cok gecmıs olsun sımdıden dedıklerımı unutma bol bol buz yapıosun aksatmıosun hapsurmuyosun hapsurmak ıstersen azını kocaman acıosun bugun cok hafıf seler yıosun sıvı agırlıklı
yarında oyle uzun bı sure boooyle gunesten vampırmıscesıne kacıyosuuun tamam mııııı

sağol canım yapıcam hepsini inşallah..bu şişler ne zaman iniyor ya..bazılarının 1 aylık fotsuna bakıyırorum şiş fln değil..demekki bünyeyle alakalı..ben de önden nasıl görünür diye çok merak ediyorum çünkü çoğu burun yandan güzel görünüyor ztn..ay zaman yaklaştıkça korku artıyor...imdatttttttt, olmasam mı, kaçsam mı hastaneden ne yapsam

bak bugun benım 25.günüm bilmeyen anlamaz diyorum sen düşün ki ben buzu yapmadım nerdeyse..
sakın korkma hastanede bak senden bişey isticem uzandıında ameliyathanede yattığın yerden duvardaki saate bak arkanda kalıyo beni hatırla
dusun ben oyle gırdım nerdeyse benı kesene kadar ayıktım yanı korkmaaaa cok ıyı ınsanlar

:))) sabah 10:30 da dualarınızı bekliyorumm..bikaç gün dinlendikten sonra artık haberleri veririmmm..bişey sorucam bide, ameliyata girmeden buğra beyle görüşme imkanın oldu mu? birinci görüşmede burunla ilgi pek konusamamıştık, tekrar görüşmek için aradığımda hastanede ameliyata girmeden görüşebileceğimi soylediler..

aradım bugun bugra beyi yarın görüşmeye gidicem bendeeee:) gulshee cnm sana bişi sorcam senı amelıyathaneye girmeden önce mi bayılttılar yoksa melıyathaneye girdigindemı bayılttılar?? bide cnm pansuman falan nası oluo hergunmu gidiosun?? bide dikişlerini ne zaman aldılar??? msn adresını versen ne guzel olur:))) cok memnun olurum baya soru sordum kusura bakmaa:))

cnm inş. hersey cok güzel olur..bende aradım bugun bugra beyı yarın görüşmeye gidicem bakarsın karşılaşırız:)

lavanta84 öncelikle Allah yardımcın olsun. inşallah rahat olursun ameliyatını panik yapma canm nasılsa ameliyattada ameliyat sonrasındada ağrın sızın olmayacak yüzün şişersede şişsin boşver
Gülşah canm sen nasılsın nasıl gidiyo hayat :) canm ya senden rica etsem yeni bir resim koyabilrmisin çünkü 25 gün kadar olmuş muhtemelen artık burnun şekli epey bi oturmuştur

bu akşam çekiniyim sizin için :) yarın yüklerim bugün tam 25 oldu kiii

canım sanırım burda yazmak yasak ama bnım aldgım 69tl mı ne o ucuzlara aldanma ustunde la sante yazıyo ufak bı sekılde ve orjınal olduguna daır yazı var ustundee

saol canımcım=) evet sahteleri hakkında çok kötü şeyler duymuştum bende
http://www.pembemaske.org/ bu orjinal sanırım ??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…