Hasta Yorumları ( Burun Estetiği)

Güzel haberlerini bekliyorum miagold arkadaşın dediğide korkuttu şimdi beni hem doktor hemde para açısından sıkıntıya giriyor insan aslında bu işi yakup avşar çok iyi yapıyor ama aşırı pahalı elimde okadar miktar olsa şüphesiz gidicem ama amalar çok işte :)

ben youtubeda izledim ama o kadının heryeri estetikli. Hiç inandırıcı gelmedi bana. Etkilenmedim yani Ama Buğra beyin yeri uzak tek sorun o.

Kizlar ben bura beyi kotulemek icin yazmadim sadece o bayanin dedigini yazdim.youtube da aratinca dru cikiyor.miagold haberlerini sabirsizlikla bekliyorum.

kızlar ben buğra beyin hastasıyım. 5 ay fln oluyor. benim biraz iyileşme sürem geç oldu. zaten oyle on günde iyileşti süper diyenlere ben inanmıyorum açıkcası. 1 seneyi gözden çıkarın bence eğer ameliyat olacaksanız. ameliyat olduktan sonra tamam oldu hersey süper olmuyor. sonuçta bir ameliayt bu hemde yüzün tam ortasında kemikler kırılarak törpülenerek yapılıyor. ben genel olarak memnunum. sadece uc kısmında ödem var o da geçerse tam istediğim gibi olacak. ama tam 1 sene geçmeden yorum yapamam. 1-2 sene geçmeden kimse yorum yapamaz zaten. hergeçeen gün değişiyor çünkü ödemlerden dolayı. albümde fotolarım var bakabilirsiniz

lavanta84 cok tesekkürler fikir sahibi olmamız acısından cok iyi oldu fotolarını görmek. Keske diğer ameliyat olanlarda yardımcı olsa görsek. Birde ben birşey sormak istiyorum. Ameliyattan 10 gün sonra burnunda bant falan oluyo mu ? yoksa hersey cıkmıs mı oluyo

Şu ameliyatı olalımda isterse 10 yılı gözden çıkarcaz heralde biran önce hepimiz olma umudu hayallerindeyiz benim için doğallık çok önemli bu estetikde daha 3 4 gün öncesine kadar bi kadını gördüm feci derecede kötüydü burnu okadar kalkıktıki nerdeyse göklere kavuşcak LAVANTA , senin burun ucu delikleri çok yapay duruyormu işin garibi çok küçük burun deliğini sevmiyorum kemer sorunum var . kapalı teknik diye bi bi işlemde varmış tam olarak anlıyamadım ben onu :)

selam kızlar, burun deliklerim zaten görünmüyor yani o kadar kalkık değil burnum tabi ödemlerden dolayı delikler arasında biraz farklılık var. önceden de söylemiştim burnun oturması için en az 1 yıl geçmesi gerekiyor bence. ben zaten burnumun çok kalkık olmasını istememiştim. kalkıklığı normal, kavis var birazda çok düz değil fotom var zaten albümde bakabilirsiniz. buarada bantlar 20 gün fln kalıyor. yani yüüzndeki morlukluk şişkinlik fln düzelene kadar bir ay geçiyor. tabi bireysel farklılıklarda vardır.

lavanta sende olmasan buğra beyin yaptığı burunları göremiycez bi fikrimiz olmuycak iyi ki varsın ben yaz sonu ameliyat olucam nihayet ama buğra bey ve necdet uçar arasında kararsız kaldım rica etsem tam önden çekilmiş bi foto kayabilir misin

Gerçekten ya allah senden razı olsun lavanta fiyat gayet mükemmel inş hepimiz güzel sonuçlar alırız arkadaşlar şöyle mis gibi doğal güzel buruncuklarımız olur

arkadaşlar fikir olması açısından bi kaç foto yükledim son halimi. yalnız fotoları kesiyorum çünkü kopyala yapıştır olayları oluyor. birde görüşmeye gittiğinizde zaten orda kesin ameliyat olmuş birilerini görürsünüz . ben şimdilik memnunum burnumdan ama tekrar söylüyorum iyileşme süreci gerçekten zor. oyle on gün içinde süper bi burun olmuyor. benim 5 ay oldu hala ödemli burnum sabah kalkınca balon gibi duruyor. bunlara hazırlıklı olun. 10 günde 20 günde olay biitiyor diyenlere inanmayın. bir sene sonra tam oturacağına inanıyorum gidişat onu gösteriyor..sonuçta her ameliaytta risk var. çok övülen doktorların bile yamulan hastalarını görüyoruz..yani gerçeken şans, fıstık gibi de olabiliyor yamuk yumuk ta olabiliyor. yani anlatmak istediğim çok kolay bir ameliyat değil, ameliyat bittikten sonra başlıyor zaten herşey..inşallah herkesin tam istediği gibi olur. benim şansıma istediğim gibi oldu ama inşllah daha da oturur ve çökme falan olmaz...sizede kolay gelsinn

lavanta canim arkadaslik istegi gonderdim kabul edersen bende gorebilirim. senin disinda ameliyat olalanlardan kimse yokk

kızlar ben de burnumu yaptırmak istiyorum sırf buradaki konuşmalarınıza katılabilmek resilerinizi görebilmek için üye oldum..gerçi birçok şeyde aklıma takılan şeyleri araştırırken bu siteye giriyordum da..
neyse özellikle "pretyyyy" sana sormak istiyorum acaba ameliyat oldunmu diye.çünkü benim de kemiğimle ilgili hiç bir problemim yok. burnumun kalkıklığı da çok iyi ama ucu top gibi onu biraz daha sivri yapmak istiyorum...acaba fiyat değişiyor mu buğra beyde kemik dahil olmayınca?..bir de ilk görüşme için para alıyor mu acaba?

off çok merak içindeyim kızlar lütfen cevap verinn

ben buğra beye ameliyat olmadım ama fiyatta pek bi değişme olmuyor canım 3 yada 3.5 bin diyenler var bi arkadaşımız arayıp sormuş fiyatı 3000 demişler . sen yakup avşarı araştırdınmı hiç

hayır hiç araştırmadım önerirmisin ki?? naci çelik onur erol ve serdar ereni araştırdım ama onlar çok pahalılar bunu da sırf özge özberkin burnunu yaptığını öğrenince çok ciddi düüşündüm umarım doğrudur ve umarım bize de yapabilir

Son düzenleme:
yakup avşar şuan 1 numara burnunu yaptırmış olan biriyle konuştum biraz inanamadım ben okadar doğal bilmesem kendi burnu sanardım ama işte çok pahalı 8000 den başlıyo 12000ne kadar gideni duydum

burundan burunada değişiyor çok sorunlu değilse fiyatta düşme oluyor ama git bi görüş derim yakup beyle kafama koydum açıkcası çokta olsa kıycam az para verip riske girip üstelik acayip burnumun olacağına çok para verip güvenirli doğal güzel buruna kavuşurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…