- Konu Sahibi siyahbeyazz
-
Şu ameliyatı olalımda isterse 10 yılı gözden çıkarcaz heraldebiran önce hepimiz olma umudu hayallerindeyiz benim için doğallık çok önemli bu estetikde daha 3 4 gün öncesine kadar bi kadını gördüm feci derecede kötüydü burnu okadar kalkıktıki nerdeyse göklere kavuşcak LAVANTA , senin burun ucu delikleri çok yapay duruyormu işin garibi çok küçük burun deliğini sevmiyorum kemer sorunum var . kapalı teknik diye bi bi işlemde varmış tam olarak anlıyamadım ben onu :)
Gerçekten ya allah senden razı olsun lavantalavanta sende olmasan buğra beyin yaptığı burunları göremiycez bi fikrimiz olmuycak iyi ki varsın ben yaz sonu ameliyat olucam nihayet ama buğra bey ve necdet uçar arasında kararsız kaldım rica etsem tam önden çekilmiş bi foto kayabilir misin
kızlar ben de burnumu yaptırmak istiyorum sırf buradaki konuşmalarınıza katılabilmek resilerinizi görebilmek için üye oldum..gerçi birçok şeyde aklıma takılan şeyleri araştırırken bu siteye giriyordum da..
neyse özellikle "pretyyyy" sana sormak istiyorum acaba ameliyat oldunmu diye.çünkü benim de kemiğimle ilgili hiç bir problemim yok. burnumun kalkıklığı da çok iyi ama ucu top gibi onu biraz daha sivri yapmak istiyorum...acaba fiyat değişiyor mu buğra beyde kemik dahil olmayınca?..bir de ilk görüşme için para alıyor mu acaba?
off çok merak içindeyim kızlar lütfen cevap verinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?