- Konu Sahibi siyahbeyazz
-
kızlar ben bursadayım ailemin yanında..ameliyattan 3 gün önce gelicem istanbula..benim 12 temmuz salı:)) artık bir an önce olup iyileşmek istiyorum bendeee
Buğra Çöllünün muayenehanesi nerde acaba
meraba kızlar uzun bi süredir bakmadım kusurabakmayın en son buraya fotoğraf yüklediğimde bi kız sardı bana facebooktan sinir oldum sildim bende açıkcası fotografımı yuklemek ıstemıyorum guvenemıyorum.
burnum gayet ıyı 16 hazıranda amelıyat oldum ben bı kac gun sonra 3 ay olucak burnumun seklı gayet ıyı gun gectıkce degısımlerı hem kendım hemde cevrem fark edıyor
benım bı sanssızlıgım amelıyat sonrası burnumda sıvılce cıkmıs ustunde o bıraz ust derıyı zedeledı onun ızlerıde yavas yavas gecıyo yapılan burunla ılgılı henuz bı sıkayetım yok acıkcası hersey normal sıze gostermek ısterım burnumu ama nasıl yapalım bılemedım.
amelıyat olmayı dusunen arkadaslar yazsın kendılerıne ozel olarak gonderıyım.
hoscakalınnnn:93:
meraba kızlar uzun bi süredir bakmadım kusurabakmayın en son buraya fotoğraf yüklediğimde bi kız sardı bana facebooktan sinir oldum sildim bende açıkcası fotografımı yuklemek ıstemıyorum guvenemıyorum.
burnum gayet ıyı 16 hazıranda amelıyat oldum ben bı kac gun sonra 3 ay olucak burnumun seklı gayet ıyı gun gectıkce degısımlerı hem kendım hemde cevrem fark edıyor
benım bı sanssızlıgım amelıyat sonrası burnumda sıvılce cıkmıs ustunde o bıraz ust derıyı zedeledı onun ızlerıde yavas yavas gecıyo yapılan burunla ılgılı henuz bı sıkayetım yok acıkcası hersey normal sıze gostermek ısterım burnumu ama nasıl yapalım bılemedım.
buğra çöllüye ameliyat olanlar nerdesiniz duyun sesimizi
gülseecim bana nolur mesajla fotoğrafını yolla sarmam merak etme şükriye ablayla ve buğra beyle tanıştım ben de ama yapılmışını görmeden insan çaresiz kalıyor( özelden fotonu beklirum canımm
selam bende buğra beye ameliyat oldum fotolara bakabilirisin
2 tane yeni foto yukledim
hepsi süper burnun çok güzel olmuş lavanta mutlu mutlu kullan inşallah :) evet ben de buğra bey e yaptırıcam kesinlikle :)
bir ben göremedim fotoğraflarını lavanta
2 tane yeni foto yukledim
selam bnde bugra bey ve nurı soysal arasında gıdıp gelıyorum..
acaba arkadaslk teklıfı yollasam kabul eder mısn burnunu cok merak ettım canım
bır arkadasım daha burgra beye olms yaklasık 4.ayı onunkıde guzel gorunuyordu..[/QUO
ekliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?