Hasta Yorumları ( Burun Estetiği)

Merhaba, ben bu siteye yeni katıldım, bende buğra beyi düşünüyorum ve buğra bey ile ilgili olumlu şeyler duydum, size sormadan arkadaşlık isteği gönderdim, resimlerinizi çok merak ettim, sanırım bu şekilde görülebiliyor, bu arada çok geçmiş olsun, görüşmek üzere

canım beni ekler misin? gecmis olsun bu arada burnusunu merak ettim:) umarım bende cesaretlenirim kafam cok karısık

gulshee merhaba ameliyat olmadan ve olduktan sonra yazdığın bütün yazıları ve yorumları okudum. Ben bu siteye yeni üye olduğum ve artık fotoğrafların burada olmadığı için göremiyorum sanırım.Lütfen öncesi ve sonrası olarak fotoğraflarını gönderebilirmisin çünkü senin yazılarından sonra buğra beyle görüşmem gerektiğini düşündüm ve c.tesi günü için randevu aldım. ve bir soru sormak istiyorum gözlerinin uzun süre çok kanlı olduğunu yazmışsın bunun sebebinin ne olduğunu söyledilermi çünkü daha önce ameliyat olan hiçbir arkadaşımda hatta annem göz kapaklarından ameliyat oldu onda bile böyle bir belirti olmamıştı merak ettim.

[merhabalar, bende seni arkadaş olarak ekledim, kabul etmişsin , çok teşekkürler, ancak album yada resim göremedim resimlerin varmı acaba?

buğra çöllüye ameliyat olanlar nerdesiniz duyun sesimizi

gülseecim bana nolur mesajla fotoğrafını yolla sarmam merak etme şükriye ablayla ve buğra beyle tanıştım ben de ama yapılmışını görmeden insan çaresiz kalıyor ( özelden fotonu beklirum canımm

gülseecim bana nolur mesajla fotoğrafını yolla sarmam merak etme şükriye ablayla ve buğra beyle tanıştım ben de ama yapılmışını görmeden insan çaresiz kalıyor ( özelden fotonu beklirum canımm

lavanta cnm burnun harika olmuş. Burun uc kısmıda yuvarlagımsı sıvrı burun ıstemedıgım ıcın bende:)
ben cok begendm canım cmrtesı ıns. randevu alacagm bugra bey ıcın bakalım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…