Hasta Yorumları ( Burun Estetiği)

gulshee cnm merhaba sana da ekleme talebı gonderdım burnunu goreblır mıyım dıye lavanta harka olmus burnu 48.gun sıslıklerım ınecek demıssın acaba ındı mı memnun musun suan burnundan bır solunum problemın de yok degılmı ? Teşekkür ederim canm sımdıden..

ya aylardır lavantadan başka kimsenin resmini göremedim rica ediyorum buğra çöllüye ameliyat olanlar fotolarını koysun

gülsheee ve lavanta ikinizinde burunlarını merak ediyorum arkadas olarak eklediğimde görebiliyormuyum acaba sitede yeniyim yardımcı olurmusunuzz

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacımız var buğra beye burnunu yaptırmış olanların resmini görmem mümkünmü sakıncası yoksa istanbul dışındayım canlı olarak görüşemiyorum kendisiyle lütfen biriniz yardımcı olsunn :)

Merhaba arkadaslar, bende ciddi ciddi arastırmalara basladım. Annemle konustum istemesede kabul etti. Nisan ayı gibi ameliyat olmayı düsünüyorum ve gerek ücreti gerekse yorumlarınızdan kendime en yakın buldugum Bugra Bey oldu. Tabi korkularım var. Bikere lanet olası 25 msj olayı yuzunden hicbirinizin resmini göremiyorum.Ve şişirilmiş, sahte yorumlardan da korkmuyo değilim. Haftaya c.tesi muayeneye gidicem. Merak ettiğim haftaya c.tesi ameliyat olmus hastalarını görebilirmiyim acaba orda? Bi fikir sahibi olmak acısından. Ve Bugra Beye ameliyat olmus en eski hasta icinizden kimdir? sorun yasadı mı? Özge Özberk in doktorunun o oldugu doğru mu? off yardımınıza ihtiyacım var. Doktor doktor dolasıpta kafamı karıstırmak istemiyorum. Kızlar ne dersiniz?

Miagold malesef cevap veren yok uzun zamandır senden ricam buğra beyle görüştüğün zaman benide bilgilendirirmisin canlı olarak görüşmeye gidemiyorum şehir dışındayım ama en önemlisi benim için burun ucu bazı insanları görüyorum açıkcası yaptırmaya korkuyorum :)

Malesef. bazılarına ekleme talebi gönderdim ama girmiyorlar sanırım. Ben haftaya c.tesi gidicem.Orada kontrole gelen hastalarını görürüm diye düşünüyorum, sdenide bilgilendiririm. Necdet Uçarıda düşünüyorum aslında onunlada görüşmeye gidicem. Ama bende korkuyorum ya beklentilerimi karsılayamazsa... Zaten zor ikna ettim cevremi bu duruma. Bir daha ameliyat olmak istemiyorum.

Buğra Bey e ameliyat olan arkadaslar mail adreslerini msj atabilirler mi? benm msj hakkım yok cnkü. Bi fikrimiz olsun. bu cok önemli ve karar vermesi cok zor bi konu

Neyse kızlar artık uzak olup muayeneye gelemeyenler benden haber beklesin gidip görüşiyim size iletirim görüşlerimi. Ama keske görebilseydik Bugra beyin yaptıgı yorumları

hayır benim etrafımda Buğra Bey e ameliyat olan kişiler var ama hep dıdısının dıdısı olduğu için görüşemiyorum malesef.ama ameliyat olanlar memnunmuş.birde geçen youtube da arattım bi bayan dr hakkında kasap falan diyor gözüm kaydı makyajsız dolamıyorum falan diyor aklım karıstı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…