- Konu Sahibi siyahbeyazz
-
ya açıkçası net diyemiyorum kimse için ama serdar eren'in çok methini duydum yakup avşarı hiç araştırmamıştım ama o resimlerde çok farklı burunlar vardı..estetik olduğu hiç belli olmayan 2 burun vardı..şimdi bir de ilk ameliyat çok önemli ben de insanların ilk burunlarına bakan bir insanım benim burnum doğal olmazsa çıldırırım...şuanki burnum da çirkin değil zaten o yüzden de bir burun ameliyatına 8-9 bin veremem vermem zaten yani gider birsürü alışveriş yaparım o parayla :)) burun ameliyatına okdr para verebilmek için hiç para kaygının olmaması gerekiyor biriktirdiğim paradan verirsem gerçekten psikolojik sorunlu olduğumu düşünürüm benim şartlarım altında zaten o durumda doktorların bnm burnumu yapmaması gerekiyor bence :))daha öğrenciyim ailemde bana burun ameliyatı için bukdr para vermez bi kere zaten gerek yokki diyorlar..o yüzden belki ilerde çalışırken çok rahat para kazanır hale geldiğimde yaptırırım diye erteledim şuan kafamda..ama sanırım yakup avşarla görüşürüm yaptırcağım zaman ama onun da bi tip yaptığı burun var aynı 4-5 kişide aynı burun facebooktaki resimlerde farkettiysen o burun çok yapmacık bir esmer kızın burnu güzel olmuş zaten altına da yazmışlar en güzeli bu diye yorumlarda...o ağrıların acıların olmaması iyi çok
ama merak ettiğim olay şu ki benim burnumda da hiç kemiğe dokunulmayacak sadece ucu daraltılacak bu durumda acaba normal yapılan ameliyat da arkadaşlardaki kadar ağrılı acılı olur mu ki??hani çoğu insanın kemerli burunları kırılıyor ediliyor acaba o yüzden mi o kdar acı çekiyorlar??
arkadasım bu nasıl bir sey yaaa ben resimleri göremiyorum burdaki yorumlara bakarak bugra beyi arastırdım yorumlar iyi fakat yaptığı burunları göremiyorum ben nasıl olucak bu iş .
bende aynı durumdayım. barış çakır a karar kıldım onunla görüşmeye gidececeğim bakalım.. senin aklında kimler var?
arkadaşlarBenim de en beğendiğim burun Özge Özberk'in burnu, Buğra beyle görüşmeye ben de gitmiştim ama bilgisayarlı tasarım yapmıyor ben de karasız kaldım. Sana daha önce yaptığı burunları gösterdi ni? Arkadaşının burnu nasıl oldu, Özge'nin burnuna benziyor mu?
ben revizyon olucam emre ilhan suan arastırmalarımın sonucunda iyi bir referans veriyor hatta 26 ocaga randevu aldım görüştükten sonra burayada yazıcam ..
selamm madem iki doktor var kafanda sonradan pişman olmaman için ikisiylede görüş derim bende sıraya koymuştum veli aslanı düşünüyordum forumda arkadaşların yazdıklarını gördüm baya problemleri olan varmış sonra ondan vazgeçtimm
buğra çöllü olmasaydı heralde bende emre ilhan ile görüşmeye gidicektim ama gerek kalmadı
burunun nasıl yapıldığı çok önemli olduğu gibi fiyatında önemli olduğunu düşünüyorum emre ilhan bana bayağı tuzlu geldi :)
emre beyin nerde olduğunu bilmiyorum ama buğra bey karşıda caddede ben beylikdüzünde oturuyorum heralde kimse benim kadar zorlanmamıştır gidip gelirkennnnnn :) araba kiralamak durumunda kaldım ben... ama değdiii :)
umarım senin için hayırlısı olur arkadaşım herkes ulaşsın diye birazdan asistanının cep telefonunu yazıcam ordan arayıp görüşebilirsinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?