- Konu Sahibi siyahbeyazz
-
belfü kım kıme olmus revızyon anlmdım yok olmadım ben revızyon
kızlarrr bende görüştüm buğra beyle sizin görüşmeleriniz nasıl geçmişti? lavanta84 cnm banada kapalı yapacağını söyledi doktor bey senin görüşmen nasıl geçti ya ben eski hastalarının resimlerini göster dicektim unuttum uzun uzun bi görüşme olmadı ztnama doktor güven verici geldi bana ve deneyimli birine benziyor...:44:
selam canım, benimkini de kapalı yapacağını soyledi sanırım sorun azsa kapalı yapıyor..bende foto sormadım zaten herkesin yuzune gidecek burun farklı bide sonucta kötü bir burun varsa bile biz görmeyeceğiz. en iyilerini gösterecek doğal olarak. o yuzden sormadım. doktor güven verdi bide zaten çok kötü bi doktor olsa bağdat caddesinde barınamaz niye düşnüyorum..bakalım şansımıza artık inşallah iyi olur:))) peki sen gün aldın mı?
Eki Görüntüle 218677
:) yüzümde fondoten var, gözlerimdeki genel morluğu vs kapadı ve burnumun üstünde sivilceden dolayı ufak bi sorun var ama fotoğrafta belli olmuyo gözümdeki kızarıklığı görürsünüz zaten bi onlar geçmedi yaaaaaa göz damlası kullanmaya başladım 3 gündür ters tepki verdi sanırım bu sabah inanılmaz yanıyo
16. günümde çekildi bu fotoğraf :) bugün 18. günüsüüüüüm
canımmmmm HA-Rİ-KA-SINNN çok şeker olmuş yaa nası bi burun ucudur o öyle çok şirinn:) canım bende görüştüm dr beyle bana kapalı yapacağını söyledi senin burun kanatlarına işlem yaptımı=)
yaaaaaaaaaçok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim kii biliyosun bu daha çoook değişicek küçülücek düzelicek..
benim ki açık ameliyat burun kanatlarım kesildi biçildi[/QUOT
Bu haliyle bu kdr güzelse ilerisini düşünemiyorum bile:)) sanırım sen ince derilisin gülshee cim
yaaaaaaaaaçok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim kii biliyosun bu daha çoook değişicek küçülücek düzelicek..
benim ki açık ameliyat burun kanatlarım kesildi biçildi[/QUOT
Bu haliyle bu kdr güzelse ilerisini düşünemiyorum bile:)) sanırım sen ince derilisin gülshee cim
yaaa beğenmene çok sevindim kiiii :) bilmem nasıl anlıcam ince derili olup olmadığımı bilemedimbu arada yanlış bişi yaptım sanırım ben buraya yüklememem gerekiyomuş :S albüm yaptım oraya yükledim ..
yaaa beğenmene çok sevindim kiiii :) bilmem nasıl anlıcam ince derili olup olmadığımı bilemedimbu arada yanlış bişi yaptım sanırım ben buraya yüklememem gerekiyomuş :S albüm yaptım oraya yükledim ..
doktor anlıyo canım derinin ince olup olmadığını konusu geçmedi demekki=D eed farkettim yağmurluk sobeledi seni
doktor anlıyo canım derinin ince olup olmadığını konusu geçmedi demekki=D eed farkettim yağmurluk sobeledi seni
ama kızmasınbilmiyorum kiiii valla bence benim derim çok çok ince değil ama burun üstüm inceydi mesela burun deliklerin küçük mü senin? kapalı olucaksın ya onlarla hiç oynayamıcak ondan merak ettim. gerçi kuzenimde estetik olmuştu onunda kapalı ameliyat ve çok kötü bir burnu vardı deseki ben açık ameliyat oldum burun deliklerimde küçüldü inanırsın :)
ama kızmasınbilmiyorum kiiii valla bence benim derim çok çok ince değil ama burun üstüm inceydi mesela burun deliklerin küçük mü senin? kapalı olucaksın ya onlarla hiç oynayamıcak ondan merak ettim. gerçi kuzenimde estetik olmuştu onunda kapalı ameliyat ve çok kötü bir burnu vardı deseki ben açık ameliyat oldum burun deliklerimde küçüldü inanırsın :)[/QUOTE
Burun deliklerim küçük değil canım tam tersi büyük yanlara doğru birazda..dedim ki kanatlardan alıcakmısınız evet dedi peki iz kalırmı dedim yok kalmaz merak etme dedi=) dedm bana açıkmı kapalımı yapıcaksınız diye o dedi kapalı yapıcam diye ztn.. şöylede bişey var benim kemiğe dokunmıcak sadece ucu düzeltilcek genişlik vs gülshee cim ve banaa sen morarmassın sadece birz şişersin dediiiiiii
ama kızmasınbilmiyorum kiiii valla bence benim derim çok çok ince değil ama burun üstüm inceydi mesela burun deliklerin küçük mü senin? kapalı olucaksın ya onlarla hiç oynayamıcak ondan merak ettim. gerçi kuzenimde estetik olmuştu onunda kapalı ameliyat ve çok kötü bir burnu vardı deseki ben açık ameliyat oldum burun deliklerimde küçüldü inanırsın :)[/QUOTE
Burun deliklerim küçük değil canım tam tersi büyük yanlara doğru birazda..dedim ki kanatlardan alıcakmısınız evet dedi peki iz kalırmı dedim yok kalmaz merak etme dedi=) dedm bana açıkmı kapalımı yapıcaksınız diye o dedi kapalı yapıcam diye ztn.. şöylede bişey var benim kemiğe dokunmıcak sadece ucu düzeltilcek genişlik vs gülshee cim ve banaa sen morarmassın sadece birz şişersin dediiiiiii
hmmm o zaman sen çoook çabuk ve sorunsuz atlatıcaksın :) senin adına çok sevindim cancazım ben çok morardım kamyon geçmiş gibi ama çabuk toparlandım
hmmm o zaman sen çoook çabuk ve sorunsuz atlatıcaksın :) senin adına çok sevindim cancazım ben çok morardım kamyon geçmiş gibi ama çabuk toparlandım
değmiş ama ya çok güsel olduninş canım benim bide korkmasam:) lokal anesteziylende yapabiliriz seni dedi ama bilmiom ki napsam:26: ya kızlar bi girsede görse burnuşunu çok merak ediyolardı
değmiş ama ya çok güsel olduninş canım benim bide korkmasam:) lokal anesteziylende yapabiliriz seni dedi ama bilmiom ki napsam:26: ya kızlar bi girsede görse burnuşunu çok merak ediyolardı
bende kızları bekliyorum valla merak ediyorum beğenip beğenmicekleriniii :) çok teşekkür ederim fıstığım eminim sende çok çok güzel olucaksın
ben lokal olamazdım seni bilemem ama asla yaniııııhıhıhıhıy düşünemiyorum bile onunda şöyle bi artısı var tabi narkoz almıcak vücudun..
bende kızları bekliyorum valla merak ediyorum beğenip beğenmicekleriniii :) çok teşekkür ederim fıstığım eminim sende çok çok güzel olucaksın
ben lokal olamazdım seni bilemem ama asla yaniııııhıhıhıhıy düşünemiyorum bile onunda şöyle bi artısı var tabi narkoz almıcak vücudun..
Valla bende merak ediyorum eminim çok beğenceklerhaklısın bendede panik atak var ztn ben buğra beyle 1 kez daha görüşücem ameliyattan önce=)
Valla bende merak ediyorum eminim çok beğenceklerhaklısın bendede panik atak var ztn ben buğra beyle 1 kez daha görüşücem ameliyattan önce=)
ben yarın gidicem istersen sende geeeeeeeeeeeeeeel :) hepberaber gidelimdiğer kızlarda gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?