Hasta Yorumları ( Burun Estetiği)

selam canım, benimkini de kapalı yapacağını soyledi sanırım sorun azsa kapalı yapıyor..bende foto sormadım zaten herkesin yuzune gidecek burun farklı bide sonucta kötü bir burun varsa bile biz görmeyeceğiz. en iyilerini gösterecek doğal olarak. o yuzden sormadım. doktor güven verdi bide zaten çok kötü bi doktor olsa bağdat caddesinde barınamaz niye düşnüyorum..bakalım şansımıza artık inşallah iyi olur:))) peki sen gün aldın mı?

evet cnm sanırım o yüzden ama bana estetik cerrahlar ztn açık teknik kullanmaz diye bi cümlede söyledi içimden gülshee geçti acaba onunki çokmu sorunluydu:26: orası öyle ama ztn burun olayı birazda şans işi ben henüz tam gün netleştirmedim ama hemen olsun bitsin istiyorum..benim burnum için lokal anestesiylede olabilirsin dedi acaba korkarmıyım öyle anlarmıyım diyorum olanı biteni çok fazla..ve gerçekten çok kısa bi süre verio ameliat için buda sanki deneyimli bi cerrah olduğu hissi uyandırdı bende gülshee nin burnuşunu bi görebilsek çok ii olcak aslında kafamızdaki soruların bi kısmından kurtulmuş olucaz birazcık sen ne zmn olcaktın cnm senin burnunda tam olarak ne sorun var kemik falanmı sadece kıkırdakmı?

Son düzenleme:
kızlaaaaaaaaar çok üzgünüm cumadan beri bakamadım iş yerinde bilgisayarım otomatik giriyo çünkü evden açamadım altuncuuu msnnini alamadığım için ekleyemedim :S ama size güzel bir haberim vaaaaaaaaaaar fotoğraf çekindim şimdi becerebilirsem eğer yüklicem.

:) yüzümde fondoten var, gözlerimdeki genel morluğu vs kapadı ve burnumun üstünde sivilceden dolayı ufak bi sorun var ama fotoğrafta belli olmuyo gözümdeki kızarıklığı görürsünüz zaten bi onlar geçmedi yaaaaaa göz damlası kullanmaya başladım 3 gündür ters tepki verdi sanırım bu sabah inanılmaz yanıyo
16. günümde çekildi bu fotoğraf :) bugün 18. günüsüüüüüm

Son düzenleyen: Moderatör:

canımmmmm HA-Rİ-KA-SINNN çok şeker olmuş yaa nası bi burun ucudur o öyle çok şirinn:) canım bende görüştüm dr beyle bana kapalı yapacağını söyledi senin burun kanatlarına işlem yaptımı=)

Son düzenleme:

yaaaaaaaaa çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim kii biliyosun bu daha çoook değişicek küçülücek düzelicek..
benim ki açık ameliyat burun kanatlarım kesildi biçildi

Son düzenleme:

Son düzenleme:

selam gülşahhh, burnun çokkk güzel görünüyor..albümde sadece bir fotofraf var değil mi? yoksa ben mi göremedim..ayrıca eski halini de koyarsan karşılaştırma imkanımız olur..burnunu görünce rahatladım vallaaa..inşallah benim de istediğim gibi olur:))))))))))))) ayyy çok sevindim adına gülşahh, ne güzel oldun kurtuldun valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…