- Konu Sahibi siyahbeyazz
-
rica ederim ne demek bende ameliyatıma burda yazılanları okuyarak karar verdim yemin ederim ki yoksa bu kadar çabuk olmayı düşünmüyordum çok faydası oldu özellikle veli beyin sayfasındaki arkadaşların yorumları çok etkiledi beni onlara teşekkür ediyorum yineeee :)
bende veli beyi düşünüyodum paramı vs bile ona göre ayarladım herşey tamamdı hatta veli bey yurt dışındaydı onu bekliyodum sonra ilkokul arkadaşımla görüştük işte onun burnunu buğra bey yapmış hem gördüm güzel hem onun anlattıkları kalktık gittik buğra beye zaten onu görünce tamam dedim. inanılmaz bir güven verdi bana :s kimse benimm gibi yapmaz buna eminim tek bir kelime dahi sormadım söylemedim benim şöyle oldu, tarihle bakarsaaaaaak
16sında ameliyat oldum
17sınde tamponu almaları ıcın gıttım kanamam oldugu ıcın alınmadı
20sınde gıttım tamponlu atelı aldılar sadece ustune atel konuldu bantlandı vs
25ınde tekrar gıttım yenılendı atelım
1ınde yanı bugun gıdıcektım ve cıkıcagını umuyodum
ama dun atelım cıktıgı ıcın dun gıttım normalde v seklını andıran burna catı gıbı yerlesen atel yerıne burnumun ustune kaydırak gıbıınce bı atel koydu bantladı
5ınde tekrar gıdıcem umuyorumkı onuda cıkarıcaklar
hatta dun cok ısrar ettım ben cok ıyyım cıksın artık vs dıye
bugra bey bana kızdı haklı olarak
guzel bı burnun olsun ıstıyosan cok tıtız olman lazım suan bandajın cok onemlı daha sonraları sorun yasamamak ıcın cokukler yasamamak ıcın kontrollerını aksatmıcaksın ne ıstenıyosa uygulıcaksın dedı bende pekı dedım
acıkcası amelıyattan sonra baslarından savarlar dıye dusunmustum ama tam tersı daha fazla onemsemeye basladılar bıle dıyebılırım
benım ekstra olarak soyle bı durumum var, ben amelıyatımın 5. gunu ıse basladım normal hayatıma devam edıyorum dınlenmedım hıc
ve bı aksılık oldu burnumda sıvılce cıktı o sıvılce atelın ıcınde patlamıs ve zaten burun derısı suan ınanılmaz hassas bısuru ınsandanda bılıyorum derı soyuluyo sıvılce patlayınca bıldıgın boyle delık gıbı oldu ustu gordum benımle ılgılı bı problem bu :/ o yuzden suan bandajladıklarını dusunuyorum ılac surduler mıkrop kapmasın dıye buda benım sanssızlıgım olsa gerek
dun gordum mınıcık bı ız suan kapanıyo kabuk tutar bı akc gune gecer ama etkılıyo ıste suan
yanı boyle ıste kızlar
benim burnum çok yağlıdır bende boyle sivilce falan çıkmasından korkuyorum ama napalım hayırlısı artık :) ben de tam veli beye olacakken bir anda da buğra beye karar verdim..çok fazla da araştırmamak gerekiyor aslında..araştırdıkça insanın kafası karışıyor..ben evde 2 ay boyunca dinlenicem umarım cabuk iyileşirim..sende şuan bi pişmanlık falan yok değil mi? buarada mail adresimXXXXXX arkadaşının fotosunu gönderebilirsen çok sevinirim..
ay canım benim yaa bütün süreçlerini anlatmışhaklısın tatlım milim hata burunda affedilmeycek sonuçlar doğuruo sonuçta yüzünün ortasında birebir orantı şart..bakalım inş hepimizin dilediği gibi olur burnuşları
ay canım benim yaa bütün süreçlerini anlatmışhaklısın tatlım milim hata burunda affedilmeycek sonuçlar doğuruo sonuçta yüzünün ortasında birebir orantı şart..bakalım inş hepimizin dilediği gibi olur burnuşları
gülşah tatlım tamam akşam 8 de msn mi açarm arkadaşını resmini görmek isterim ve seni :)
senin cidden çok sürmüş bu dinlenmeyle alakalı dediğin gibi insan normalde bile gün boyu çalışıp eve geldiğinde eli ayağı şişer rahat olmaz..
bende sanırım buğra beyde netleştm ama ben ağustosta yaptırıcam galiba annemim ameliyat işi çıktı aksadı benim iş... hem zaten buğra bey 23 temmuzdan 1 ağustosa kadar yokmuş... neyse Allahtan hayırlısı bakalım
merhaba prettyyy, sende mi buğra beye ameliyat olacaksın? gün aldın mı?
bugün gittim görüştm gülşah evt seni hatırladı.. memnun kaldm doktor beydende asistanındanda yaptırmayı düşünüyorum galiba ama aklıma takıldı doktor bey 45 dakika sürücek dedi ameliyat, ama burda okuduğm herkes 2 yada 3 saat ameliyatını sürdüğünü söyledi.. senin ameliyatın ne kadar sürdü
ve resimlerini görmek istiyorumm :))
artık bende o kanaate vardm hem sürenin kısa olması hemde Buğra beyin ameliyattan bir iki saat sonra hastanede kalmaya gerek kalmadan eve göndermesi korkulacak bir operasyon olmadığını hissediriyo bana ...
gülşah ile bi irtibata geçip resimleri görsem tamamdır.. ya ben artık estetiği okullar açılmadan yaptırıcam yoksa bir daha yaptırma fırsatım olmaz ,ki şuan diş tedavilerimin hepsini yaptırıyorum çünkü estetik olduktan sonra dişlermle uğraşamam diye
kızlar ben de veli beyi dusunuyordum. hatta gün bile aldım ama siz böle yazınca acaba bugra bey le de mi görüşsem diyorum?? tek merak ettiğim açık mı kapalı mı yapıyor? bir de fiyatı. bilgi verirseniz çok mutlu olucam. son bir rica da hangi hastanede ameliyat yaptıgı... teşekkürler kızlar:)
artık bende o kanaate vardm hem sürenin kısa olması hemde Buğra beyin ameliyattan bir iki saat sonra hastanede kalmaya gerek kalmadan eve göndermesi korkulacak bir operasyon olmadığını hissediriyo bana ...
gülşah ile bi irtibata geçip resimleri görsem tamamdır.. ya ben artık estetiği okullar açılmadan yaptırıcam yoksa bir daha yaptırma fırsatım olmaz ,ki şuan diş tedavilerimin hepsini yaptırıyorum çünkü estetik olduktan sonra dişlermle uğraşamam diye
anlaştııık :)
buğra beyde karar kılarsan senin adına çok sevinirim ki :) ben memnunum tabi her insan farklı belki senin beklentilerini karşılamaz ama tam benim istediğim gibi biri işte...
tabii görmek doktorun tarzını anlamak için iyi olabilir ama önemli olan her yüze değişik burun yapması resimlerden ziyade hastalarını yüzyüze görmek daha ii fikir medyatik olmaması forumda cok popüler olmaması fikir edinmek acısından zor olablir ama tecrubeli bir doktor
tv de bi programda memnun olmadgnı soluyodu ama onun doktoru fethi orakmıs sanırım bugra çöllü deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?