Hasta Yorumları ( Burun Estetiği)

benim burnum çok yağlıdır bende boyle sivilce falan çıkmasından korkuyorum ama napalım hayırlısı artık :) ben de tam veli beye olacakken bir anda da buğra beye karar verdim..çok fazla da araştırmamak gerekiyor aslında..araştırdıkça insanın kafası karışıyor..ben evde 2 ay boyunca dinlenicem umarım cabuk iyileşirim..sende şuan bi pişmanlık falan yok değil mi? buarada mail adresimXXXXXX arkadaşının fotosunu gönderebilirsen çok sevinirim..

Son düzenleyen: Moderatör:

mail yasakmış sanırım :/ 100 msj olana kadar beklicez artık
asla pişman değilim ya şuan olsa bidaha ameliyat olurdum yani :/
ayrıca iki ay dinlenmek için fazla uzun bi süre değil mi ya :)

ay canım benim yaa bütün süreçlerini anlatmış haklısın tatlım milim hata burunda affedilmeycek sonuçlar doğuruo sonuçta yüzünün ortasında birebir orantı şart..bakalım inş hepimizin dilediği gibi olur burnuşları

merhaba prettyyy, sende mi buğra beye ameliyat olacaksın? gün aldın mı?

gülşah tatlım tamam akşam 8 de msn mi açarm arkadaşını resmini görmek isterim ve seni :)
senin cidden çok sürmüş bu dinlenmeyle alakalı dediğin gibi insan normalde bile gün boyu çalışıp eve geldiğinde eli ayağı şişer rahat olmaz..
bende sanırım buğra beyde netleştm ama ben ağustosta yaptırıcam galiba annemim ameliyat işi çıktı aksadı benim iş... hem zaten buğra bey 23 temmuzdan 1 ağustosa kadar yokmuş... neyse Allahtan hayırlısı bakalım

anlatıcam tabiiiii :78: umarım fıstıklar çok güzel olursunuz kiiiiiii

anlaştııık :)
buğra beyde karar kılarsan senin adına çok sevinirim ki :) ben memnunum tabi her insan farklı belki senin beklentilerini karşılamaz ama tam benim istediğim gibi biri işte...

yazıları okurken dıkketımı cektı her doktorun yontemı ve tecrubesıyle dogru orantılı süre eğer cok tecrubeli ve teknık acıdan bilgili bir doktorsa süre daha azalabılr vede burnun zorluğuna gorede değişir elbette cok tecrubelı bı doktr zor bır burna harıcayacgı vakıtte dogru orantılı

artık bende o kanaate vardm hem sürenin kısa olması hemde Buğra beyin ameliyattan bir iki saat sonra hastanede kalmaya gerek kalmadan eve göndermesi korkulacak bir operasyon olmadığını hissediriyo bana ...
gülşah ile bi irtibata geçip resimleri görsem tamamdır .. ya ben artık estetiği okullar açılmadan yaptırıcam yoksa bir daha yaptırma fırsatım olmaz ,ki şuan diş tedavilerimin hepsini yaptırıyorum çünkü estetik olduktan sonra dişlermle uğraşamam diye

kızlar ben de veli beyi dusunuyordum. hatta gün bile aldım ama siz böle yazınca acaba bugra bey le de mi görüşsem diyorum?? tek merak ettiğim açık mı kapalı mı yapıyor? bir de fiyatı. bilgi verirseniz çok mutlu olucam. son bir rica da hangi hastanede ameliyat yaptıgı... teşekkürler kızlar:)

bende tam veli beye olacakken buğra beye gün aldım artık hayırlısı diyorum inşallah pişman olmam..doktor güven veren biri..ben sadece özge özberk'in burnunu görerek karar verdim..bence sende git bi görüş..bagdat caddesinde..ameliyatı üsküdar selimiye hastanesinde yapacak..45 dk fln sürecekmiş..kapalı ya da açık olması buruna göre değişiyor sanırım..çünkü benimkini kapalı yapacakmış..gülşaah arkadasımızınkini açık yapmış..yani senin gidip görüşmen gerek zaten görüşme ücretsiz..fiyat olarakta buruna göre değişiyor sanırım..bunuda gidip kendin konussan iyi olur..sadece fiyatların çok uçuk olmadığnı söyleyebilirimmm:) hakkımızda hayırlısı olsun :)

ben gün aldım, ameliyata girmeden bende fotoları görmek isterim :)) ben gün almadan önce acayip korkuyordum, uykularım kaçıyordu ama şimdi çok rahatım, ilginç:)))galiba şu süre ve hastanede kalmama olayı psikolojik olarak rahatlattı beni :)

tabii görmek doktorun tarzını anlamak için iyi olabilir ama önemli olan her yüze değişik burun yapması resimlerden ziyade hastalarını yüzyüze görmek daha ii fikir medyatik olmaması forumda cok popüler olmaması fikir edinmek acısından zor olablir ama tecrubeli bir doktor

misserable sen nerden duydun cnm onun haticeninde doktoru olduğunu?

tv de bi programda memnun olmadgnı soluyodu ama onun doktoru fethi orakmıs sanırım bugra çöllü deil

kızlarrr bende görüştüm buğra beyle sizin görüşmeleriniz nasıl geçmişti? lavanta84 cnm banada kapalı yapacağını söyledi doktor bey senin görüşmen nasıl geçti ya ben eski hastalarının resimlerini göster dicektim unuttum uzun uzun bi görüşme olmadı ztn ama doktor güven verici geldi bana ve deneyimli birine benziyor...:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…