- Konu Sahibi siyahbeyazz
-
ameliyat gününden önce bi kez daha doktorla görüşmek istiyorum ama çünkü faz bişe konuşmadık ben unuttum bütün soracaklarımı :) bide bişey daha sorcam ameliyattan sonra ödem sökücü seyler içsek işe yarrar mı..maydonoz ve kiraz sapı suyu gibi..bide ananas veya suyu da çok iyiymiş..biyerde okudum; sabah probiyotik yogurt ve ananas..maydonoz ve kiraz sapı suyu..karbonhidrat ve şeker de fazla alınmamalıymışş..gülshee sen nasıl bişey uyguluyorsun?
ameliyat gününden önce bi kez daha doktorla görüşmek istiyorum ama çünkü faz bişe konuşmadık ben unuttum bütün soracaklarımı :) bide bişey daha sorcam ameliyattan sonra ödem sökücü seyler içsek işe yarrar mı..maydonoz ve kiraz sapı suyu gibi..bide ananas veya suyu da çok iyiymiş..biyerde okudum; sabah probiyotik yogurt ve ananas..maydonoz ve kiraz sapı suyu..karbonhidrat ve şeker de fazla alınmamalıymışş..gülshee sen nasıl bişey uyguluyorsun?
ben ameliyattan sonra tampon cıkana kadar gözlerime çay uyguladım tampondan sonra (hala) kulak cubuguyla bephanthen uyguluyorum burnusuma
sonracıma bı antıbıyotık vermıstı onu bıtırdım bı vıtamın vermıstı hala bıtmedı devam edıorum
baska hıc bısı yapmadım sadece ılk gunler cok sıvı sebze meyve tarzında tukettım elımden geldıgınce tuzsuz yıyıyorum herseyı
yesıl cay ıcıyorum bazen normal hayatıma devam vallla dondurmamıda cıkolatamıdajelıbonumuda yıyıyorum
gülsheecim bephantheni doktormu uygulamanı istiyo? okyanus suyu falan varmış böyle bişeylerde yaptınmı =)
evet onu doktor verdi
valla canım bende bu olaydan öncede vardı okyanus suyu döktümhiç bişeye yaramadı kullanmadım olmasada olur bişey bence.
illaki yüzünü temizlemek isteyen varsa burnuna gelmeyecek şekilde maske uygulasın mis gibi olur cildi ben öyle yaptım pembe maske süper yapıyo
gülşahcım burnunun önden görüntüsünden memnun musun peki? bandajlar çıkınca kendini garip hissettin mi yoksa çabuk mu alıştın yeni burnunaa
okyanus suyunu burna yapıolarmış sanırım açılsın diyehangi pembe maske nerden aldın sen cnm maskeni ?
Gülşah canm çok teşekkürler resimlerin ve ilgin için.. ben karar verdm aksilk olmazsa ramazanın 2. 3. günü olucam hafta içi arayıp söylerm artık.. ben diş tedavisi görüyorum şuan ön dişlerimide estetik kaplama yaptırıyorum kanal tedavisi vs. çünkü burun estetiğinden bir yıl sonraya kadar dişlerimle ilgilenemem diye bitsin dedim..... evt hastane olarak bende selimiye hastanesini istiyorum hem bildiğim bi yerde hemde fiyatı en uygunu oymuş. zaten kalma yok hastanede ...
inşallah diğer düşünen arkadaşlarda memnun kalırlar
gülsheecim günaydın:* benim moralim bozuk izin olayını halledemedim haftaya yada ondan sonraki hafta anca
şuan önden görünümüne pek alışamadımmmm malum çok şiş yüzüme baktığımda sanki ben değilim :S ilk çıkardığımda ağladımama herkes beğenince moralim düzeldi tabi
kıyamam sana dur uzulme hayırlısı boyledır belkı benımde oyle olmustu bastan ızın alamamıstım :/
ben de en çok önden görüntüsünün güzel olmayacağından korkuyorum. görüntüm, ifadem çok değişmez inşallah( bide bişe sorucam gece nasıl uyuyosun..bikaç yastık üst üste mi koyuyosun..sağa sola dönmeyi nasıl engelliyorsun?
canım sen 10 temmuzdun dimi :26:
laanta84 canm inşallah ağrısız az şişle atlatırsın ameliyatını..
canm sen doktorla burnun şekli hakkında hiç konuştun mu .. ben haftaya gidersem tekrar, nasl bi burun istediğimi söyliyicem, önceden bilym ve şu var ben çok fazlada değişmek istemiyorum çevrem çok yadırgayan bi çevre, eğrisini büğrüsünü düzeltsn yeter, bide şu adını feriha koydumdaki kızın burnu gibi bişey olsn istiyorm çok kavis olmaz diyorm estetik olduğu çok belli oluyo sanki
ya çok sıkıcı bir konu bu ya direk yüzün full değişiyo nasl karşılanırım nasıl karşılarm diye düşün düşün dur artık ağustosa kadar..:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?