- Konu Sahibi siyahbeyazz
-
evet cnm sanırım o yüzden ama bana estetik cerrahlar ztn açık teknik kullanmaz diye bi cümlede söyledi içimden gülshee geçti acaba onunki çokmu sorunluydu:26: orası öyle ama ztn burun olayı birazda şans işi ben henüz tam gün netleştirmedim ama hemen olsun bitsin istiyorum..benim burnum için lokal anestesiylede olabilirsin dedi acaba korkarmıyım öyle anlarmıyım diyorum olanı biteni çok fazla..ve gerçekten çok kısa bi süre verio ameliat için buda sanki deneyimli bi cerrah olduğu hissi uyandırdı bende gülshee nin burnuşunu bi görebilsek çok ii olcak aslında kafamızdaki soruların bi kısmından kurtulmuş olucaz birazcıksen ne zmn olcaktın cnm senin burnunda tam olarak ne sorun var kemik falanmı sadece kıkırdakmı?
canım benim burnumda iki tane kemik cıkıntısı var..onları kırmaz heralde törpüler...yani sormayı unuttum doktora :) albümde fotom var bakabilirsin..senin lokal olacaksa demek çok sorun yok..benim kapalı olacak...
selam gülşahhh, burnun çokkk güzel görünüyor..albümde sadece bir fotofraf var değil mi? yoksa ben mi göremedim..ayrıca eski halini de koyarsan karşılaştırma imkanımız olur..burnunu görünce rahatladım vallaaa..inşallah benim de istediğim gibi olur:))))))))))))) ayyy çok sevindim adına gülşahh, ne güzel oldun kurtuldun valla :)
gülşah canm öncelikle hoşgeldn :)
burnunu beğendm canm güzel ucu biraz top ama oda sanırım iner, yakışmış gözünün kızarıklığı gerçekten çok fazlaymş.. ve çok tatlı bi gülüşün var canm
en çok hoşuma gidende burun deliklerin belirgin değil vee darısı başıma umarım banada yakışan bir burun modeli olur
Evet canım gördüm yandan pek problemli durmuyo seninde benimde önden en çok problemim ve banada kapalı yapcak bakalım..Benim sorunum kemik değil ucuyla ztn geniş bir burun:) üsküdar selimiye hastanesinde yapacak sitesi yokmu bu hastanenin sen baktınmı canım:44:
çok teşekkür ederim lavantaa evet 1 fotoğraftı ama şimdi 4 oldu :) öncesini ve sonrasını ekledim...
Evet canım gördüm yandan pek problemli durmuyo seninde benimde önden en çok problemim ve banada kapalı yapcak bakalım..Benim sorunum kemik değil ucuyla ztn geniş bir burun:) üsküdar selimiye hastanesinde yapacak sitesi yokmu bu hastanenin sen baktınmı canım:44:
tamam canım saol baktım hepsine..gerçekten çok büyük değişim olmuş burnunda :) :) şimdi içim daha rahat...Allah benimde yardımcım olsun :))) gözlerindeki kızarıklık ta biran önce iyileşir inşallah..
inşallah çok acıyo ve yani çok kötü görünüyo gözlerim çok hassasmış
altuncu ve pretty, kızlar hadi sizde gün alın artık yaa beni yalnız bırakmayınnn..bir önce olup iyileşelim işteeee :))
kızlar hastanenin sitesi yok üsküdarda bi selimiye diye tabela vardı ordan sola girdiğinde hemen hastanenin önündesin ve karşısında park var çok şirin bi hastane sakın korkmayın :) ben orda oldum
altuncu ve pretty, kızlar hadi sizde gün alın artık yaa beni yalnız bırakmayınnn..bir önce olup iyileşelim işteeee :))
gelin işte yarııın :)
cnm sen yarın ordamı olcaksın kontrolünmü varrr :)
eveet yarın öğleden sonra ordayım kii :)
saat kaçta gülsheecim.. kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr gülshe yarın buğra beyin orda olucakmışşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?