Hasta Yorumları ( Burun Estetiği)

değişmen biraz göreceli bi kavram canım örnek vermek gerekirse dün bi arkadaşımla buluştum ameliyat olduğumu bilmiyodu gözlerine noldu dedi o ilk dakikalar anlamadı burnumu nasıl yani dedim sonra yan döndümde farketti ama şöylede bişey var benim burnum şuan daha şiş oturmadı.. bazıları diyo gülşaaaah çok değişmişsiiiiiin :)
geceleri tamponlar vs varken sırtüstü yatıyodum, artık normal yatıyorum sıkıntı yok sağ sol zaten psikolojik olaran dönmüyosun gece ben sana söyliyim yastıkta hiç bişey yapmadım herzamanki gibi uyudum ama başı yüksekte tutmam gerekiyomuş sanırım en azından ilk zamanlar ben hep uzandım belkide ondan gözlerim böyle

peki canım sana gözlerin boyle ayrık duruyomuş yada boş boş bakıyosun gibi geldimi..forumda bununla ilgili çok olumsuz seyler okudum mralim bozuldu ( seni yoruyorumm ama bişey daha sorucam, hastaneye ne götürmem gerek..pijama fln götüreyim dimi..:) hmm bide orda buz veriyorlar değil mi? eve geeene kadar da yüzüme buz tutmam gerekecek..erimez mi o buzlar yolda

cnm ben amelıyattan once kaslarımı aldırdım hatta dokunamıcam dıye
amelıyat sonrasında sıslerden oturu yuzunun ıfadesınde ınanılmaz degısımler oluyo tabıkıde bı hafta ıcındede az cok normale donuyo suan benım 20.gunum ve gecen ctesı kaslarımı aldırdım hıc bır orantısızlık acılma vs yok gayet normal..
hastaneye onu acılan fermuarlı bı ust gıyerek, hertarafı kapalı bı alt ıc camasırı tercıh etmelısın bence(amelıyatta ustunde kalıcak cunku) ve esofman, kolay gıyılen bı ayakkabı olsun ıstersen terlık al yanına... baska bısey yok kalmadıgın ıcın pıjamaya gerek yok.. cıktıgında mıde bulantısı yasamaman ıcın bıgun once cok hafıfı seyler tuket aksam bellı bı saatten sonra yeme sabahta zaten ac karnına gıdıyosun suda fazla ıcme derım ben buzde orda cıktıktan sonra sana uyguluyolar ben yolda bısı uygulamadım acıkcası eve gelınce yaptım ıstersen tedarıklı ol en azından buz ıcın bısıler satılıyo ya onlardan al amelıyat esasında orda muhafaza ettır cıkınca alırsın hastaneden yolda uygularsın
evdeyken buz olayını dıkkate al derım ben buz konusunda ozensız davrandım cok sıstım

canımm daha öncede sormuştum ama kanatlardan gitti dimi senin burun deliklerin minicik ne güsel acaba yanlardan gidio ya omu böle miniltio bende öle istiomm yaaa ??

Son düzenleme:

vay vay vay diyorum gulshee:) diğer fotoğraflarına bakınca tanıyamadım çok değişmişsin süper olmuş ama eski halinde çok tatlı şimdi başka tabi bi de önden foto koysan be şekerim tadından yenmez.

çok teşekkür ederim canımmmmmmm ben o fotoğrafıda düğünde çekindim inan biraz toparlıyım her taraftan çekip koyucam

gülshecimm senin için bi sakıncası yoksa o pembe maskeyi hangi siteden aldığını yazarmısın benim cildimde problemli siyah noktada var ameliyattan önce yapayım bi

lavantaa senin gün yaklaşıo bende hemen olup bitsin istiodum ama iznimi ayarlayamadım ofis younluğundan buğra beyle bi daha görüştünmü sen ?

canm ya ameliyat olduktan sonraki süreçte umarım sende gülşah gibi bizi bilgilrndirirsen çok sevinirm hem yazı olarak hemde resimlerinle :)....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…