- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.802
- 198
- Konu Sahibi yorgunkizz
-
Özür dilediği nerede yazıyor? Ben öyle bir yazı görmedim. Eve geldikten sonra adam yine arkadaşlariyla gezmeye gitmiş. Adamın umrunda bile değil, büyük ihtimalle kendi gitmiştir eve.Evden kovulduğun halde ayrılmamışsın, ne olmasını bekliyordun bilmiyorum. Evden kovmuş sonra özür dilemiş, affetmişsin. Yine özür dileyecek, yine affedersen bundan sonraki adımda öldürür muhtemelen, affetme seçeneğin de olmayacak o zaman.
Bundan sonra yeni bir konu gelmezse herhalde artık yaşamadığını varsayabiliriz.
Evet dilememiş, doğru. Evden kovulduktan sonra eve geri döndüğü ve hiçbir şey olmamış gibi devam ettikleri için özür dilediğini farz etmişim galiba, beynim durumun saçmalığını algılayamadığı için boşluğu doldurmuşÖzür dilediği nerede yazıyor? Ben öyle bir yazı görmedim. Eve geldikten sonra adam yine arkadaşlariyla gezmeye gitmiş. Adamın umrunda bile değil, büyük ihtimalle kendi gitmiştir eve.
Daha gecen gun evden kovulan biri olarak nerede darp yediniz ?!? Kovulmus oldugunuz o eve geri donduyseniz, darp edileceginizi bile isteye gitmissiniz demektir.Sonunda ağzım burnum kanayana kadar darp edildim hastaneye geldim darp raporu almaya konuyu güncelle demişsiniz ama bilmediğim için güncelleyemiyoruö
Şşşş, böyle mantıklı sorular sorma….Sikayetci oldunuz mu?
Darp raporu aldigi icin umitlenmistim. Konu sahibi icin buyuk bir adim. Belki Bu tip durumlarda magdurun kendisi sikayetci olmasa bile idare dava aciyordur. Siddete ugrayan kişiye bizler daha cok üzülüyoruz buna sasiriyorumŞşşş, böyle mantıklı sorular sorma….
Siteye yeni döndüm ama ben bile artık aşinayım üyenin adına. Şikayetçi olmuştur umarım ama canına pek kıymet verdiğini sanmıyorum konularına baktığımda.
Hastaneden darp cebir raporu alırken hastane polisi zaten hemen geliyor.sikayetci olması yeterli.O kağıdı polise gösterin şimdi ve şikayetçi olun. Buraya yazdığınıza göre akıl istiyorsunuz. Zira günlük değil burası. Harekete geçin
Evet kamu davası açılıyor bildiğim kadarıyla.O raporu alırken hastane polisi de geliyor.coktan eşini arayıp karakola çağırmaları gerekiyor.Gelmiyorsa zorla getirtilir.Ama karakolda ben şikayetçi değilim derse bir şey yapmazlar tabiDarp raporu aldigi icin umitlenmistim. Konu sahibi icin buyuk bir adim. Belki Bu tip durumlarda magdurun kendisi sikayetci olmasa bile idare dava aciyordur. Siddete ugrayan kişiye bizler daha cok üzülüyoruz buna sasiriyorum
Herkes yazmis ama konu sahibi muhtemelen yine cevap vermeyecek ve yeni konuya gececek. Gecmis olsun @yorgunum28 umarim bu sefer gerekeni yaparsiniz.
Ne yaptı yine eve mi gitti acaba ? İlla bu adam diye ısrar neden anlamıyorum.
Umarım iyidir. Aslında herşey o kadar kolay ki ama kendisi bu hayatı kendine zindan etmeye yemin etmiş sanki. Bu durumda en doğru yol boşanmak olurdu.Muhtemelen gelecek konusu: esimden dayak yedim, 3 haftalik hamile oldugumu ögrendim. Cocugum icin sans vermem lazim mi?
Umarım iyidir. Aslında herşey o kadar kolay ki ama kendisi bu hayatı kendine zindan etmeye yemin etmiş sanki. Bu durumda en doğru yol boşanmak olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?