Hastalandığınızda eşiniz bir tas çorba yaptı mı?

hazinem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
374
31
123
sizinle ilgilendimi.yoksa beimki gibi hiç oralı bile olmadımı

yaptı bir değil bir çok kez yaptı...
bana sordu ilk nasıl yapıcam diye..ben tarif ettim o yaptı...
yapar ben hastayken baş ucumda oturur..
sıcak su torbası hazırlar..üstümü örter..ilaç alır,nöbetci eczaneleri dolaşır..doktora götürür
o konularda çok ilgilidir..
bende o hasta olduğunda sabaha kadar ateşini düşürmeye çalıştığımız olmuştur..eş bu hastalıkda sağlıkda deyip öyle evlenmedikmi???

çorba yapamaz eşim, hazır çorba da ben sevmem. ama çok ilgilenir ilaçlarımı içirir ballı sütümü yapar sağolsun. gerçekten ilgileniyor :asigim:

çorba yapmayı bilmez ama ben hamişken gece karnım çok guruldardı açlıktan hep kaldırırdım onu bana tepsi hazırlar getirirdi uykusunu bölüp allah razı olsun ondan..

hastaykende yapar..

sizinle ilgilendimi.yoksa beimki gibi hiç oralı bile olmadımı

canım ama bence hiç üzülme bunun sevgisizlikle filan lakası yok..

bazı erkekler robot sanıyo kadınları..

kadın hastalanmaaazz...kadın acıkmaaaazz...kadın üşümeezzz...delikafadulden

benım esımde yaptı allah razı olsun
hamılelıgımde ılk 5 ay hep yattım bulasıgımı yıkadı evı temızledı yemegımı önume getırdı hakkını ödeyemem..........

çorba yapmayı bilmez ama ben hamişken gece karnım çok guruldardı açlıktan hep kaldırırdım onu bana tepsi hazırlar getirirdi uykusunu bölüp allah razı olsun ondan..

hastaykende yapar..

ay aynen bende senın gıbıyım esımı uykudan kaldırır hemen peynır zeytın bıseyler hazırlar getırır sagolsun gecelerı:roflol:

Çorba yapmayı bilmez ki :sm_confused:
Ama dışarıdan söylemede üzerine yoktur kaydirigubbakcemile3
Çok ilgilidir eşim Allah razı olsun...Ihlamur kaynatır, ilaçlarımın saatini takip eder, terlemişsem üzerimi değiştirir daha bir çoğu...Kısacası ilgilenir...

Yaptı, yemekte yaptı, ev ıŞıde yaptı, ÇamaŞırımı asıp ÜtÜyÜ bıle yaptı.
GerÇı hasta deĞılkende yapar ama neyse

Yapmaya çalıştııı:roflol: Hemi de hazır çorbanın da hazırı çabuk çorbalar var ya.Onu bile yapamadı,topak topak getirdi başucuma:tomato:

evliligimiz boyunca baya bir hastaydim hicbirsey yapmamisti
ama daha sonra ben bunu hep yuzune vurdum sen bana bakmadin diye
firsatini buldukca hatirlattim tabi kavga seklinde degil
daha sonra hastaliklarimda ilacimi getirir birseyler hazirlar beraber yeriz

çorba da yapar yemek de yapar temizlik de yapar,bebekle de ilgilenir
ama bunları normalde de yapar zaten

ben hamileyken çok hasta olmuştumm ozaman hiç unutmam kremalı mantar yapmıştıı :1rolleyes: hayatımda içtiğim en romantik çorbaydı :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…