Hastalandığınızda eşiniz bir tas çorba yaptı mı?

benim canım da hastayken de normal zamandada herşeye yardımcı olur. hastayken benimle ilgilenir. İyiki var...:1hug:

benim canımda çooookkk ilgilenir saolsuuunn
yemek yapamaz ama bana sora sora halleder
yada hazır yapar
ama kolumu kaldırmama izin vermez etrafımda döner durur saolsunnn yaaa

Eşim ben hastayken; bana en iyi bakacağına inandığım insandır.
Yemek, çorba, çocukların bakımı her ne gerkiyorsa; elinden geldiğince
bana destek olur ilgilenir. Allah razı olsun.

oy ben azıcık tıksırsam başlar aşkım ne oldu hastamısın dr götüreyim mi kaydirigubbakcemile
hastalanınca nöbet tutar başımda:asigim:
bütün evin işlerinide görür çorbamıda yapar saolsun:asigim:

Yaptı defalarca, yine yapar. Hatta kimi zaman yemekleri de yapar, hem de çok güzel yapıyor ya ama ne yapayım boğa burcu.. Yemeğin lezzeti, görünümü çok önemli onun için, ben peynir ekmek olsa yerim aramam yani o kadar çok, eşim öyle değil.. Hastayken de çok ilgilenir, ben de 7 yılda toplasan 3 defa ancak hasta olmuşumdur..

Çok ilginçtir ki henüz hasta olmadım hiç evlendik evleneli ( 8 ay bu arada ondan :):roflol:

Hastalansam yapar mısın diye sordum ben ... Bilmiyorum ki yapıyım,dedi benim Fred ...

Ben de tarif defterini veririm, dedim... Hastalandığımda neler yapmasını istediğimi söyledim , "yapmazsa

başına gelecekleri de ...:roflol:

Bakalım olduğumda yapacak mısengözlerimebaksanab

gecenin üçünde bile azıcık öksürsem kalkar ıhlamurumu yapar elleriyle içirir.geçen hafta çok hastalandım ateşlendim ertesi günde günüm vardı erteleyemezdim.inanırmısınız ben tarif ettim eşim hayatında ilk kez kek ve poğaça yaptı benim için öylede güzel olduki parmaklarını yedi herkes:))).allah razı olsun harika bi adam hakkını ödeyemem.ama eşinizin siz hastayken hiç ilgilenmemesi çok kırıcı.bende olsam çok yaralanırdım ve bunu ona bir şekilde anlatırdım.

Şeniz yapmazmı hiç bebeğim benim :asigim: çorbalar yaptı,evi topladı,bulaşık yıkadı,ayaklarıma masaj yaptı karda okadar yol yürüyüp bana ilaçlar getirdi...her zaman böyle ilgilidir sağolsun bitanemhihoyyyt seni çok seviyorum aşkısısırnaşık şey

o konuda hakkını hiç inkar edemem, uyumaz başucumda oturur, çorba, ıhlamur, elinden ne geliyorsa yapar.

benim kocam ben hastayken hiç bişey yapmaz.çünkü ben varya ben salak gülçin hasta olunca bir kere bile onun yanında yatamaz.yatmadı yatmayacakta.
ben anneme geçiyom yemek hazırlatıp seni çağırırım der gittiği gibi geri gelir çünkü anasının evinde pişmiş yemek hiç olmaz.gelir pataes kızartır yerizz :)))

böyle kocaya can kurban kıskandım seni

evlilikte hayat müşterek. ben arsız bi insanım canımın kıymetini bilmem çok çok kötü olup da yatağa düşersem ilgilenir tabiki .ama ben hastayken değil çorba su bile görsem midem kalkıyo .yapacağı varsa hasta olmaya gerek yok ki bazen gece uykuda susayınca eşimden istiyorum getiriyo saolsun
allah razı olsun hastalığımda da sağlığımda da ilginenir benimle eşim :asigim:

Eşimin o konudaki emeğini ,hakkını inkar edemem.
Hasta vs gibi durumlarda , hazır yemek getirir, çocuklarla ilgilenir , makinayı boşaltır , süpürür.
Dr luk işimiz varsa hiç sorun olmaz anında götürür.
Hizmet eder ama ben isterim ki, hastayken saçımı okşasın, yanımda biraz dursun.
Yani şefkat bekliyorum .Evlendiğimizden bu yana dile getiririm ama yapısında yok.

Beni etkileyen en önemli özelliği bu merhamet duygusu olmuştu.. Biz sevgili değilken sadece arkadaşken bile çok bakmıştır bana.. Bir gece çok rahatsızlanmıştım kucağında hastaneye kadar taşımıştı taksi gecikince.. 1 kilometreye yakın bir yoldu hiç unutmam.. Sevgili olduktan sonra da grip olduğumda ateşim çıktığında sabahlara kadar bekledi başımda hep.. Sınavı da olsa dersi de olsa hiç yalnız bırakmadı beni.. Sürekli ıslak bez koyardı ateşim düşsün diye.. Bir gece tuvalete kalkmıştım uyurken.. Koridorda bayılmışım.. Benim kalp problemim de var.. Onunla ilgili bir şey oldu sanmış.. Ambulans gelene kadar ağlamış.. Ayıldığımda hala başımda ağlıyordu (ki 3.5 senelik ilişkimiz boyunca hiç ağladığını görmedim.. arkadaşları da hiç görmemiş..) Bunlar belki basit şeyler gibi görünebilir ama benim için inanılmaz önemli.. Allah ondan razı olsun.. Allah onu başımdan eksik etmesin..

allah eşimi başımdan eksik etmesin.yapmazmı.kocacım çorba yaptı,içirdi.bu ara hamileyim evdeki her şeyi yapıyor.istifra ederim temizler.eşim benim her şeyim.hayattaki en büyük desteğim.

Ben kizimi dogurdugumda esim bi kere yemek yapmisti kizartma salata ve corba... sanki bununla bitiyormu bayanlar... aha sonunda yine bosandik :)
Keske yapmasaydida adam olsaydi

benim eşimde yaptı halada yapar ama beni en çok etkileyen hiç unutamadıgım olay ogluma doguma gitmiştim erken geldi bıdıgımgamyoncuiremsu hiçde hazırlıgım yoktu eşim beni hastaneye bıraktı eve gelmiş bulaşıgı yıkamış çarşafları degiştirmiş evi bir güzel süpürüp silmiş.eve geldigimde pırıl pırıldı çok şaşırmıştım hiç unutmam canım aşkım bana bebegi gibi bakar.canımı çok seviyorum.:asigim:

Sagolsun esim hastalandigimda basimda fir döner...:asigim:
Bu konuda hakkini ödeyemem....O hastalandiginda benim
onunla ilgilendigimden daha cok ilgilenir...

Bitki caylari....hazirda olsa corbalar...yastik yorgan ne gerekirse
herseyi yapar...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…