• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastaligim ve esim

Cok canim sikkin nereden baslayacagimi bilemiyorum.5 aylik evliyim evlendigimden beri hastaliktan kurtulamadim. Idrar yolu iltihabi surekli tekrarliyor. Isin ilginci doktora gittigimde tahlil sonuclarim temiz cikiyor ama hala idrara cikinca sonunda yanma oluyor ve agri basliyor. Sabah tuvalete ciktim suan isteyim hala agrim gecmedi cok zor durumdayim. Bu durum genelde cinsel iliskiden sonra daha da artigini gozlemledim ister istemez esimi de sucluyorum. Cinsel iliskiden kacinir oldum. O da oyle.

Bu saglik sorunum bi yana esim asiri ilgisiz. Bi doktors gotureyim demiyor. Eve geliyor tv karsisinda yatana kadar orda. Hep ben biseyler yapiyorum ugrasiyorum. Dhaa once de konum olmustu ilgisiz diye dediniz ki ilk siz ilgiyi gosterin oyle yapiyorum. Sessizce beklemek yerine soyle yapar misim falan diyorum hep reddediyorum ben de kusuyorum bu sefer sinirleniyor ama benle ilgilenmiyor. Zaten is yerindeyken gun icinde hic iletisimimiz olmuyor evde de boyle. Dun sirf kendi icin bana yaklasti istemedim ben de cunku sonra acisini ben cekiyorum. Sonra icim rhaat etmedi ben cagirdim o da istemiyorsun olmaz dedi gelmedi. Sonra hic konusmadik. Sabah kus musun dedi evet dedim. Niye dedi iste dedim. Bi yandan agrim var konusmak da istemiyorum. Sonra ondan tik yok.

Hergun boyle kavgali gibi ayriliyoruz. Aksam eve donmeyip babamgile gitmek istiyorum ama cok abartmis olucam. Ama cok canim sikkin ne yapmaliyim. Kocam beni hic umursamiyo. Dayanamiyorum
canim kadin doguma da git belki vajinal bi enfeksiyon da olabilir. bi de idrar yolu iltihabinin sık tekrarladigini söyle eşli tedavi iste. eşine ve sana antibiyotik tarzi bi ilac verir. genelde icinde 2-3 tane hap olan ilaclardan veriyorlar. bazi erkekler hastane islerini pek sevmez ama saglik önemli esinden medet umma boşver kendin git.

idrar yanması vs icin en iyi çözüm bol su. onu hissettigin an 1-2 saat icinde 2 litre su ic. gün icindede icmeye devam et. günde 3-4 litreye yakin olsun. hemen rahatlatir. suyun icine azcik karbonat atarsan etkisi artar

Eşini beklemeden sen git kadın doğuma kendini göster. Sende bir sorun yoksa esine güzel dille sorun sende olabilir hastaneye gidelim dersin. Esin hala kabul etmezse o zaman cinsel ilişkiye girmemekte haklı olursun. Adam o durumda ise seni hasta etmeye hiç hakkı yok

Tabi ki mutlu değilim. Ben de tam olarak bunu söylüyorum. Cinsellik kadının da ihtiyacı ve isteği doğrultusunda olmalı. Erkeğe hizmet düşüncesiyle yapılmamalı. Veren ve alan pazarligi değil paylaşılan bir şey olmali cinsellik.

Ben sorunum olduğunun farkındayım ve tedavi olmak için adım attım.

+1 :KK9::KK9:

Çok güzel özetlemişsiniz ben bazen eşime ara verdiğimiz zaman hadi yapalım dediğimde saçmalama hayatım bu böyle yapılacak bir şey mi diyor yani iki tarafta istekli olmadan yapmak istemiyor.

Bende de enfeksiyon vardı ama benim ki kucucuktu bol su içtim yok ettim enfeksiyonu. Eşim sırf enfeksiyon olduğum için yaklasmamisti. Allah sana yardım etsin canım ya yaşadığın kolay değil seni anlıyorum anlayış istiyorsun çok haklısın

bende aynı durumu yaşadım yaklaşık 6 aylık evliydim doktor buna yeni gelin sendromu dedi aslında psikolojik bir şey kendiliğinden zamanla geçti bol bol su iç dua et yapacak bir şey yok ama geçecek inşAllah diye düşün zamanla geçiyor

tabi kocan hakkında bir şey söyleyemem

sık cinsel ilişki yapar ve nazik olmadığında (kuruyken)
onun dışında wc geçer

vajinanın kuru olduğu zaman olan ilişki sonrası sıkıntı başlar.. var mı böyle bi sıkıntınız?

Tamam evlilik birbirine destek olmaktir sorumluluklari paylasmakti. Ama kadınlar istiyor ki cocuk gibi elimden tutsun dr götürsün otobuse götürsün vs vs

Niye bir kadin her işini kendi halletmek istemez?
Niye erkege sen olmazsan yasayamam mesajini verir?
Niye ayaklari ustunde duran güçlü kadin olmaz ki?

Eşinizle sorunlerinizi konuşun cocuk gibi kuserek kendinizi ifade edemezsiniz.

Hareketlerinizde net olun sevismek istemiyorsaniz istemiyorsunuzdur dönüp vicdan yapip davraninca çizdiğiniz imajda pek hoş degil.

Geçmiş olsun...

ya ben kendimi ifade edemiyorum galiba. bu zamana kadar doktora kendim gittim. Yine kendim gidicem. Cok mu tuhaf birsey kocadan ilgi anlayis beklemek ?

ya ben kendimi ifade edemiyorum galiba. bu zamana kadar doktora kendim gittim. Yine kendim gidicem. Cok mu tuhaf birsey kocadan ilgi anlayis beklemek ?

esinizden alaka beklemeniz cok normal ancak vajinal akinti-enfeksiyon gibi bir seyde bu alakayi beklemek bir nebze sacma. ben sahsen kadinsal bir rahatsizligi kendi kendime halletmeyi tercih ederim.

Cok canim sikkin nereden baslayacagimi bilemiyorum.5 aylik evliyim evlendigimden beri hastaliktan kurtulamadim. Idrar yolu iltihabi surekli tekrarliyor. Isin ilginci doktora gittigimde tahlil sonuclarim temiz cikiyor ama hala idrara cikinca sonunda yanma oluyor ve agri basliyor. Sabah tuvalete ciktim suan isteyim hala agrim gecmedi cok zor durumdayim. Bu durum genelde cinsel iliskiden sonra daha da artigini gozlemledim ister istemez esimi de sucluyorum. Cinsel iliskiden kacinir oldum. O da oyle.

Bu saglik sorunum bi yana esim asiri ilgisiz. Bi doktors gotureyim demiyor. Eve geliyor tv karsisinda yatana kadar orda. Hep ben biseyler yapiyorum ugrasiyorum. Dhaa once de konum olmustu ilgisiz diye dediniz ki ilk siz ilgiyi gosterin oyle yapiyorum. Sessizce beklemek yerine soyle yapar misim falan diyorum hep reddediyorum ben de kusuyorum bu sefer sinirleniyor ama benle ilgilenmiyor. Zaten is yerindeyken gun icinde hic iletisimimiz olmuyor evde de boyle. Dun sirf kendi icin bana yaklasti istemedim ben de cunku sonra acisini ben cekiyorum. Sonra icim rhaat etmedi ben cagirdim o da istemiyorsun olmaz dedi gelmedi. Sonra hic konusmadik. Sabah kus musun dedi evet dedim. Niye dedi iste dedim. Bi yandan agrim var konusmak da istemiyorum. Sonra ondan tik yok.

Hergun boyle kavgali gibi ayriliyoruz. Aksam eve donmeyip babamgile gitmek istiyorum ama cok abartmis olucam. Ama cok canim sikkin ne yapmaliyim. Kocam beni hic umursamiyo. Dayanamiyorum
Canım. Benim öncelikle geçmiş olsun. Bence eşin bir bayana nasıl davranması gerektiği ile ilgili pek bilgi sahibi değil. ki bu yetiştirme ile de alakalı oluyor. Onun yerine herşeyi başkalarının yapmış olması da bunu tetikliyo. Eşin ile açık açık konus kavga etmeden ben dili ile. her fırsatda. ama ilgi gösterdiğinde de hakkını yeme. Sen kendi kendine niye kusuyorsun ki. nedenini açıkca soyle. Daha çok yenisiniz . allah bir yastık da kocausin . Eşine izinli olduğu günü sor . doktora gideceğini ve yanında olmasını istediğini soyle ona göre doktoru ayarla. ayarladım de. Veya 1 saat senin için izin alsın.

Birde eşinin bence seni reddetmesinin sebebi senin canını yakmak istememesi diye düşünüyorum. Hastaneye de gelmez ise sonuc almaya gitsin. Yani bu sürecin bir yerinde olsun. Bu sadece hastane olayında değil. seninle ilgili her konuda böyle olmalı

Adam ilgisizliğinin farkında değil bence.

Spğan suyu iç kaynayıp sabah akşam

Bende de ayni sorun var.testler kadin dogum uroloji ozel hastaneler hepsine gittim ne idrarda enf.ne kulturde ne yara nede kum hicbiri cikmadi.ama benim idrar yanmalarim agrilarim gecmedi bi trulu.anladimki psikoljik bisi.bi yandan ebegumecini 3gun sutle kaynatip buharina otrudum.bi yandan agri kesici ictim.bolbol dua ettim.ancak oylegecti.birde sicak su torbasina oturdum gundelik hayatta.simdi biras usuteyim hemen yanmalr basliyo.yaz gelsede kurtulsam.cok sberbat bi hastalik bu.insallah sifa bulursunuz.birde cok cok afedersiniz cinsel iliskide vajinanizla cok hasir nesir olmasin esiniz.sanirim ph dengesi bozulup ordan mantar kapiyo

sık tekrarlıyorsa eşinizle birlikte değerlendirilmeli durumunuz. birde benim doktorum idrar yolu enfeksiyonu yaşamaman için her ilişki sonrası az da olsa küçük tuvaletini yap ve bol su iç demişti.

Ciddi bi ilgi sorununuz var sevişirken de direk mevzuya giriyosa sonrasında yanma tahriş olabilir söyleyeceklerim bukadar.

Sanki ben yazdım ...evliligimin ilk ayları bende de böyleydi üç ayda beş kez idrar yolu enfeksiyonu oldum ki yılda en fazla üç kez oluyormuş dok öyle dedi sonra mantara çevirdi kaşıntı yanma ağrı oturamiyordum o kadar kötüydü ...cinsel yaşam tamam desen canın acıyor yok desen adam trip atiyo üstüne sürekli hastasın demeye başlıyor çok çektim.... test yapıldı vajinadan örnek alındı... dok kanserden suphelendi en son ...sık tekrarlandigi için... çözüm yok alınan onca ilaç ama geçmedi bi türlü ki bekarken bir kez bile idrar yolu enfeksiyonu hiç olmamıştım ..ay en son idrar yolundan böbreklere kamerayla girilip bakılacak dendi korktum yapmadım .....seninde cildin demekki benimki gibi hassas büyük ihtimal eşinde enfeksiyon var dok es tedavisi uygulamalı dikkat et mantara cevirmesin o daha kötü ...bol bol su için faydası baya oluyor sonra kahve kola turşu gibi yiyecek ve içecekler den uzak durun dikkat edin çocuk istediğinizde sorun olur bu hastalık

Back
X