Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim kadin doguma da git belki vajinal bi enfeksiyon da olabilir. bi de idrar yolu iltihabinin sık tekrarladigini söyle eşli tedavi iste. eşine ve sana antibiyotik tarzi bi ilac verir. genelde icinde 2-3 tane hap olan ilaclardan veriyorlar. bazi erkekler hastane islerini pek sevmez ama saglik önemli esinden medet umma boşver kendin git.Cok canim sikkin nereden baslayacagimi bilemiyorum.5 aylik evliyim evlendigimden beri hastaliktan kurtulamadim. Idrar yolu iltihabi surekli tekrarliyor. Isin ilginci doktora gittigimde tahlil sonuclarim temiz cikiyor ama hala idrara cikinca sonunda yanma oluyor ve agri basliyor. Sabah tuvalete ciktim suan isteyim hala agrim gecmedi cok zor durumdayim. Bu durum genelde cinsel iliskiden sonra daha da artigini gozlemledim ister istemez esimi de sucluyorum. Cinsel iliskiden kacinir oldum. O da oyle.
Bu saglik sorunum bi yana esim asiri ilgisiz. Bi doktors gotureyim demiyor. Eve geliyor tv karsisinda yatana kadar orda. Hep ben biseyler yapiyorum ugrasiyorum. Dhaa once de konum olmustu ilgisiz diye dediniz ki ilk siz ilgiyi gosterin oyle yapiyorum. Sessizce beklemek yerine soyle yapar misim falan diyorum hep reddediyorum ben de kusuyorum bu sefer sinirleniyor ama benle ilgilenmiyor. Zaten is yerindeyken gun icinde hic iletisimimiz olmuyor evde de boyle. Dun sirf kendi icin bana yaklasti istemedim ben de cunku sonra acisini ben cekiyorum. Sonra icim rhaat etmedi ben cagirdim o da istemiyorsun olmaz dedi gelmedi. Sonra hic konusmadik. Sabah kus musun dedi evet dedim. Niye dedi iste dedim. Bi yandan agrim var konusmak da istemiyorum. Sonra ondan tik yok.
Hergun boyle kavgali gibi ayriliyoruz. Aksam eve donmeyip babamgile gitmek istiyorum ama cok abartmis olucam. Ama cok canim sikkin ne yapmaliyim. Kocam beni hic umursamiyo. Dayanamiyorum
Tabi ki mutlu değilim. Ben de tam olarak bunu söylüyorum. Cinsellik kadının da ihtiyacı ve isteği doğrultusunda olmalı. Erkeğe hizmet düşüncesiyle yapılmamalı. Veren ve alan pazarligi değil paylaşılan bir şey olmali cinsellik.
Ben sorunum olduğunun farkındayım ve tedavi olmak için adım attım.
Tamam evlilik birbirine destek olmaktir sorumluluklari paylasmakti. Ama kadınlar istiyor ki cocuk gibi elimden tutsun dr götürsün otobuse götürsün vs vs
Niye bir kadin her işini kendi halletmek istemez?
Niye erkege sen olmazsan yasayamam mesajini verir?
Niye ayaklari ustunde duran güçlü kadin olmaz ki?
Eşinizle sorunlerinizi konuşun cocuk gibi kuserek kendinizi ifade edemezsiniz.
Hareketlerinizde net olun sevismek istemiyorsaniz istemiyorsunuzdur dönüp vicdan yapip davraninca çizdiğiniz imajda pek hoş degil.
Geçmiş olsun...
ya ben kendimi ifade edemiyorum galiba. bu zamana kadar doktora kendim gittim. Yine kendim gidicem. Cok mu tuhaf birsey kocadan ilgi anlayis beklemek ?
Canım. Benim öncelikle geçmiş olsun. Bence eşin bir bayana nasıl davranması gerektiği ile ilgili pek bilgi sahibi değil. ki bu yetiştirme ile de alakalı oluyor. Onun yerine herşeyi başkalarının yapmış olması da bunu tetikliyo. Eşin ile açık açık konus kavga etmeden ben dili ile. her fırsatda. ama ilgi gösterdiğinde de hakkını yeme. Sen kendi kendine niye kusuyorsun ki. nedenini açıkca soyle. Daha çok yenisiniz . allah bir yastık da kocausin . Eşine izinli olduğu günü sor . doktora gideceğini ve yanında olmasını istediğini soyle ona göre doktoru ayarla. ayarladım de. Veya 1 saat senin için izin alsın.Cok canim sikkin nereden baslayacagimi bilemiyorum.5 aylik evliyim evlendigimden beri hastaliktan kurtulamadim. Idrar yolu iltihabi surekli tekrarliyor. Isin ilginci doktora gittigimde tahlil sonuclarim temiz cikiyor ama hala idrara cikinca sonunda yanma oluyor ve agri basliyor. Sabah tuvalete ciktim suan isteyim hala agrim gecmedi cok zor durumdayim. Bu durum genelde cinsel iliskiden sonra daha da artigini gozlemledim ister istemez esimi de sucluyorum. Cinsel iliskiden kacinir oldum. O da oyle.
Bu saglik sorunum bi yana esim asiri ilgisiz. Bi doktors gotureyim demiyor. Eve geliyor tv karsisinda yatana kadar orda. Hep ben biseyler yapiyorum ugrasiyorum. Dhaa once de konum olmustu ilgisiz diye dediniz ki ilk siz ilgiyi gosterin oyle yapiyorum. Sessizce beklemek yerine soyle yapar misim falan diyorum hep reddediyorum ben de kusuyorum bu sefer sinirleniyor ama benle ilgilenmiyor. Zaten is yerindeyken gun icinde hic iletisimimiz olmuyor evde de boyle. Dun sirf kendi icin bana yaklasti istemedim ben de cunku sonra acisini ben cekiyorum. Sonra icim rhaat etmedi ben cagirdim o da istemiyorsun olmaz dedi gelmedi. Sonra hic konusmadik. Sabah kus musun dedi evet dedim. Niye dedi iste dedim. Bi yandan agrim var konusmak da istemiyorum. Sonra ondan tik yok.
Hergun boyle kavgali gibi ayriliyoruz. Aksam eve donmeyip babamgile gitmek istiyorum ama cok abartmis olucam. Ama cok canim sikkin ne yapmaliyim. Kocam beni hic umursamiyo. Dayanamiyorum
Kadında varikosel ne arasın ayol???bendede vardı resmen ilişkiye girmek istemiyordum. Girsem bile ağlıyordum. hatta varikosel oldum sandım sonra geçti kendiliğinden.
Spğan suyu iç kaynayıp sabah akşamCok canim sikkin nereden baslayacagimi bilemiyorum.5 aylik evliyim evlendigimden beri hastaliktan kurtulamadim. Idrar yolu iltihabi surekli tekrarliyor. Isin ilginci doktora gittigimde tahlil sonuclarim temiz cikiyor ama hala idrara cikinca sonunda yanma oluyor ve agri basliyor. Sabah tuvalete ciktim suan isteyim hala agrim gecmedi cok zor durumdayim. Bu durum genelde cinsel iliskiden sonra daha da artigini gozlemledim ister istemez esimi de sucluyorum. Cinsel iliskiden kacinir oldum. O da oyle.
Cok canim sikkin nereden baslayacagimi bilemiyorum.5 aylik evliyim evlendigimden beri hastaliktan kurtulamadim. Idrar yolu iltihabi surekli tekrarliyor. Isin ilginci doktora gittigimde tahlil sonuclarim temiz cikiyor ama hala idrara cikinca sonunda yanma oluyor ve agri basliyor. Sabah tuvalete ciktim suan isteyim hala agrim gecmedi cok zor durumdayim. Bu durum genelde cinsel iliskiden sonra daha da artigini gozlemledim ister istemez esimi de sucluyorum. Cinsel iliskiden kacinir oldum. O da oyle.