• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastaligim ve esim

Kadın doğum uzmanına gitmeniz gerekiyor. Siz gidin, ve ertelemeyin gitgide artabilir

Kadin dogumdan randevu aldim . haftaya carsamba en erken. Isten cikinca acile gidicem artik. Ya isyerim de sikinti doktora gitsem tahlil sonucu almaya gitmeme sikinti cikariyorlar. Onlar da hakli.surekli yineledigi icin hep hastayim

Geçmiş olsun,çok kötü bir hastalık ben de çok çektim,ısırgan çayı tavsiye etmişti doktor,bir de 2-3 lt su tüketmelisiniz.
Eşinizin sizi doktora götürmesini neden bekliyorsunuz ki,işten izin alın gidin doktora.
Eşiniz sevgiliyken de mi soğuktu ?Yoksa evlendikten sonra mı böyle oldu merak ettim ?

Tesekkur ederim denicem isirganotu cayini. Su bol icmeye calisiyordum ama wcye gitmeye cekindifimden su icmeye de cekinir oldum.
Esimle severek evlendik. Eskiden ilgisizse de boyle bariz ortada degildi ki bilemedim

Bol bol su için.3lt olsun mutlaka.maydonoz saplarini kaynatip icine birkac damla limon sıkıp icin.sifa olsun insallah.esiniz ve siz iliskiden once duş alın.mutlaka baska hastanenin kadin dogum ve üroloji polikliniginine gidin.ben prunol diye suya karistirilan bir ilac icerek ve maydonoz suyuyla iyilesmistim.yeni evliyken ilk ay cok cektim bu rahatsizligi.sizede gecmis olsun

Doktora insan kendisi gider esine de bugun doktora gittim söyle söyleymis der. Böyle olmaz mi ben mi yanlış biliyorum?

Ayrica evliligin ilk döneminde sistit cok fazla görülen bir durum. Tedavinizi kesin olun.(aile hekiminiz dahi bu konuda sizi tedavi edebilir) Eger hala sikayetleriniz devam ediyorsa kadin doguma gidin. Herhangi bir sorun çıkmaz ise cinsellikteki hijyene dikkat edin ve esinizin bir doktora gitmesi gerektigini söyleyin.

6ay cektim bu rahatsizligi.6yi yazmamisim:)

Sadece ürolojiye mi gittin, belki sorun ürolojik değil jinekolojiktir, eşli tedavi gerektiren birseydie

Benim hamileligimde de vardi doktor gozetiminde surekli ilac kullandim ama tamamen gecmemisti.su aralar yine artti ve gecmiyor.

bendede vardı resmen ilişkiye girmek istemiyordum. Girsem bile ağlıyordum. hatta varikosel oldum sandım sonra geçti kendiliğinden.

Tesekkur ederim denicem isirganotu cayini. Su bol icmeye calisiyordum ama wcye gitmeye cekindifimden su icmeye de cekinir oldum.
Esimle severek evlendik. Eskiden ilgisizse de boyle bariz ortada degildi ki bilemedim
Sanırım önceden de ilgisizmiş,evlendikten sonra iyice salmış..

Siğil ya da yara felan da olabilir. İye bu kadar sürer mı bilemedim. Kadın dogumluk bir durum gibi duruyor. Enfeksiyon için günde bir çorba kaşığı kuru yaban mersini yeyin. Kesin çözümlerden biri ve doktor tavsiyesidir.

bendede vardı resmen ilişkiye girmek istemiyordum. Girsem bile ağlıyordum. hatta varikosel oldum sandım sonra geçti kendiliğinden.
Ben de acaba vajinismus dedikleri bu mu ki diyorum. Ama degil sanirim ya. Iyice sasirdim

Konu sahibi tabikide kendi de gidebilir doktora herkesin bunu yazmasına ne gerek varr
kadın kocasından ilgi bekliyor istiyorki eşi hadi hayatım doktora gidelim desin bu da gayet normal ama eşinizden beklentiniz olmamalı
eşiniz gerçekten tam bir odun allah yardımcınız olsun daha çok yeni evlisiniz bilemedim yanii bu odunla ömür zor geçer bence de eşinizinde doktora görünmesi şart

Cok canim sikkin nereden baslayacagimi bilemiyorum.5 aylik evliyim evlendigimden beri hastaliktan kurtulamadim. Idrar yolu iltihabi surekli tekrarliyor. Isin ilginci doktora gittigimde tahlil sonuclarim temiz cikiyor ama hala idrara cikinca sonunda yanma oluyor ve agri basliyor. Sabah tuvalete ciktim suan isteyim hala agrim gecmedi cok zor durumdayim. Bu durum genelde cinsel iliskiden sonra daha da artigini gozlemledim ister istemez esimi de sucluyorum. Cinsel iliskiden kacinir oldum. O da oyle.

Bu saglik sorunum bi yana esim asiri ilgisiz. Bi doktors gotureyim demiyor. Eve geliyor tv karsisinda yatana kadar orda. Hep ben biseyler yapiyorum ugrasiyorum. Dhaa once de konum olmustu ilgisiz diye dediniz ki ilk siz ilgiyi gosterin oyle yapiyorum. Sessizce beklemek yerine soyle yapar misim falan diyorum hep reddediyorum ben de kusuyorum bu sefer sinirleniyor ama benle ilgilenmiyor. Zaten is yerindeyken gun icinde hic iletisimimiz olmuyor evde de boyle. Dun sirf kendi icin bana yaklasti istemedim ben de cunku sonra acisini ben cekiyorum. Sonra icim rhaat etmedi ben cagirdim o da istemiyorsun olmaz dedi gelmedi. Sonra hic konusmadik. Sabah kus musun dedi evet dedim. Niye dedi iste dedim. Bi yandan agrim var konusmak da istemiyorum. Sonra ondan tik yok.

Hergun boyle kavgali gibi ayriliyoruz. Aksam eve donmeyip babamgile gitmek istiyorum ama cok abartmis olucam. Ama cok canim sikkin ne yapmaliyim. Kocam beni hic umursamiyo. Dayanamiyorum

Eşinizle aranızdaki bariz iletişim sorununu geçersek hastalığınız için yapabileceğiniz şeyler var. Eşinizle de konuşun bunları bilsin. Eğer prezervatif kullanıyorsanız sadece cinsel ilişkiden sonra, kullanmıyorsanız cinsel ilişkiden önce ve sonra duş alın. Eğer alamayız derseniz, sonrasında sizin çişinizi yapıp genital bölgenizi temizlemeniz çok önemli. Her ilişkiden sonra atlamadan yapmalısınız. İdrar yolu enfeksiyonunun ne beter bir şey olduğunu biliyorum o yüzden yapmayacağınızı düşünmüyorum. Eğer sürekli duş almayacaksanız da eşinize genel olarak kendini temiz tutması gerektiğini açıklayın. Aynı şekilde sizin de dikkat etmeniz gerekir.

Bunun yanında manyak gibi su içmeniz gerekiyor. Özellikle idrar yolu iltihabı varken. Ama yokken de yeterince su içmeyi ihmal etmeyin. Bazı insanlarda malesef daha kolay iltihaplanma oluyor. Yoğurt da iltihabı temizlemekte yardımcı olan yiyeceklerden. İnternetten araştırabilirsiniz nelerin iyi, kötü geldiğini.

Tekrar söyleyeyim su içmek ve temizlik çok önemli. Bunlara dikkat ederseniz gerçekten sonuç alacağınıza inanıyorum. Kocanız idrar yolları iltihabını yaşamadığı için anlamıyor. Yaşamayanların anlayacağı bir şey de değil. Size de bu durum çok büyük haksızlık gibi geliyor çünkü beraber sevişiyorsunuz kocanız mutlu mesut yaşarken siz idrar yolu iltihabıyla ödüllendiriliyorsunuz. Oldukça can sıkıcı bir durum. Kocanızın anlamaya çalışmaması da hoş değil. Geçmiş olsun

Cok canim sikkin nereden baslayacagimi bilemiyorum.5 aylik evliyim evlendigimden beri hastaliktan kurtulamadim. Idrar yolu iltihabi surekli tekrarliyor. Isin ilginci doktora gittigimde tahlil sonuclarim temiz cikiyor ama hala idrara cikinca sonunda yanma oluyor ve agri basliyor. Sabah tuvalete ciktim suan isteyim hala agrim gecmedi cok zor durumdayim. Bu durum genelde cinsel iliskiden sonra daha da artigini gozlemledim ister istemez esimi de sucluyorum. Cinsel iliskiden kacinir oldum. O da oyle.

Bu saglik sorunum bi yana esim asiri ilgisiz. Bi doktors gotureyim demiyor. Eve geliyor tv karsisinda yatana kadar orda. Hep ben biseyler yapiyorum ugrasiyorum. Dhaa once de konum olmustu ilgisiz diye dediniz ki ilk siz ilgiyi gosterin oyle yapiyorum. Sessizce beklemek yerine soyle yapar misim falan diyorum hep reddediyorum ben de kusuyorum bu sefer sinirleniyor ama benle ilgilenmiyor. Zaten is yerindeyken gun icinde hic iletisimimiz olmuyor evde de boyle. Dun sirf kendi icin bana yaklasti istemedim ben de cunku sonra acisini ben cekiyorum. Sonra icim rhaat etmedi ben cagirdim o da istemiyorsun olmaz dedi gelmedi. Sonra hic konusmadik. Sabah kus musun dedi evet dedim. Niye dedi iste dedim. Bi yandan agrim var konusmak da istemiyorum. Sonra ondan tik yok.

Hergun boyle kavgali gibi ayriliyoruz. Aksam eve donmeyip babamgile gitmek istiyorum ama cok abartmis olucam. Ama cok canim sikkin ne yapmaliyim. Kocam beni hic umursamiyo. Dayanamiyorum
Bu sikayet sistit olabilir. Oda cikmaz genelde ve esinizden gecebilir onunda sizle tedavi gormesi gerekiyor. Ve eger iliski sirasinda vajina cok kayganlik olmazsa eger kuruluktan kaynakli agri olur ve tahris edebilir iceriyi bende yasadim bu sorunlari

Belki enfeksiyon degildir ki testleriniz temiz cikmis zaten enfeksiyon olsa cikardi.Kadin dogum uzmani sart.Doktora gitmek icin esine ihtiyacin yok ki al randevunu gir,sen de tek basina bi bireysin sonucta.Esinin ilgisizligine gelince cinsellik azsa uzaklasma olmus olabilir.Çiftleri bir arada tutan en onemli sey bence cinsellik.iyilestiginde cinsel hayatiniz canlanirsa duzelir diye dusunuyorum.Duzelmeze evliliginizi gozden gecirirsiniz ama once saglik.İhmal etme

Back
X