- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
ayyyy evettttEşinizdemi enfeksiyon var acaba? Ondan geçiyor olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy evettttEşinizdemi enfeksiyon var acaba? Ondan geçiyor olabilir
Varikosel mi oldum demişsiniz de varikosel erkeklerde olmuyo muydu?nasıl yani
. Anam ayni durumdayiz valla ben mi yazdim dedim bir antabi doktor daha iyi bilir ama bunu bende cok.fazla yasadim evlendikten sonra
idrar yolu iltihabi v.s cikmiyosa belki mantar olmussundur.cunku ayni sekilde bende iliskiden sonra o dedgni yasiyodum.doktorum mantar tedavisi uyguladi. ha bide sunu oneriyorum bundan bir ay once idrar testi yaptirdim bi tip merkezinde.aradim.sonuclarin temiz dedi .sonra icim rahat olsun dye sonuclarimi almaya gittim.bi baktimki idrarda bol enfeksiyon var.yani guven olmuyo lafa.sonuclardan anliyosaniz kendiniz kontrol edin.
esinize gelince ona anlam veremedim ya nasil kocalik bu. ben bu durumu yasadgmda esim cok destek oldu goturdu kac kez doktora.demek sizin adamin ruhuna islememis ilgili olmak.ne yapilir boyle adama bilmiyorum ama belkide akil edemiyodur bazi seyleri.erkkler cocuk gibi olur az cok.
Cok canim sikkin nereden baslayacagimi bilemiyorum.5 aylik evliyim evlendigimden beri hastaliktan kurtulamadim. Idrar yolu iltihabi surekli tekrarliyor. Isin ilginci doktora gittigimde tahlil sonuclarim temiz cikiyor ama hala idrara cikinca sonunda yanma oluyor ve agri basliyor. Sabah tuvalete ciktim suan isteyim hala agrim gecmedi cok zor durumdayim. Bu durum genelde cinsel iliskiden sonra daha da artigini gozlemledim ister istemez esimi de sucluyorum. Cinsel iliskiden kacinir oldum. O da oyle.
Bu saglik sorunum bi yana esim asiri ilgisiz. Bi doktors gotureyim demiyor. Eve geliyor tv karsisinda yatana kadar orda. Hep ben biseyler yapiyorum ugrasiyorum. Dhaa once de konum olmustu ilgisiz diye dediniz ki ilk siz ilgiyi gosterin oyle yapiyorum. Sessizce beklemek yerine soyle yapar misim falan diyorum hep reddediyorum ben de kusuyorum bu sefer sinirleniyor ama benle ilgilenmiyor. Zaten is yerindeyken gun icinde hic iletisimimiz olmuyor evde de boyle. Dun sirf kendi icin bana yaklasti istemedim ben de cunku sonra acisini ben cekiyorum. Sonra icim rhaat etmedi ben cagirdim o da istemiyorsun olmaz dedi gelmedi. Sonra hic konusmadik. Sabah kus musun dedi evet dedim. Niye dedi iste dedim. Bi yandan agrim var konusmak da istemiyorum. Sonra ondan tik yok.
Hergun boyle kavgali gibi ayriliyoruz. Aksam eve donmeyip babamgile gitmek istiyorum ama cok abartmis olucam. Ama cok canim sikkin ne yapmaliyim. Kocam beni hic umursamiyo. Dayanamiyorum
gunde 5 lt su icin bir sure bunu yapmazsaniz kurtulamazsanizCok canim sikkin nereden baslayacagimi bilemiyorum.5 aylik evliyim evlendigimden beri hastaliktan kurtulamadim. Idrar yolu iltihabi surekli tekrarliyor. Isin ilginci doktora gittigimde tahlil sonuclarim temiz cikiyor ama hala idrara cikinca sonunda yanma oluyor ve agri basliyor. Sabah tuvalete ciktim suan isteyim hala agrim gecmedi cok zor durumdayim. Bu durum genelde cinsel iliskiden sonra daha da artigini gozlemledim ister istemez esimi de sucluyorum. Cinsel iliskiden kacinir oldum. O da oyle.
Bu saglik sorunum bi yana esim asiri ilgisiz. Bi doktors gotureyim demiyor. Eve geliyor tv karsisinda yatana kadar orda. Hep ben biseyler yapiyorum ugrasiyorum. Dhaa once de konum olmustu ilgisiz diye dediniz ki ilk siz ilgiyi gosterin oyle yapiyorum. Sessizce beklemek yerine soyle yapar misim falan diyorum hep reddediyorum ben de kusuyorum bu sefer sinirleniyor ama benle ilgilenmiyor. Zaten is yerindeyken gun icinde hic iletisimimiz olmuyor evde de boyle. Dun sirf kendi icin bana yaklasti istemedim ben de cunku sonra acisini ben cekiyorum. Sonra icim rhaat etmedi ben cagirdim o da istemiyorsun olmaz dedi gelmedi. Sonra hic konusmadik. Sabah kus musun dedi evet dedim. Niye dedi iste dedim. Bi yandan agrim var konusmak da istemiyorum. Sonra ondan tik yok.
Hergun boyle kavgali gibi ayriliyoruz. Aksam eve donmeyip babamgile gitmek istiyorum ama cok abartmis olucam. Ama cok canim sikkin ne yapmaliyim. Kocam beni hic umursamiyo. Dayanamiyorum
Sanki ben yazdım ...evliligimin ilk ayları bende de böyleydi üç ayda beş kez idrar yolu enfeksiyonu oldum ki yılda en fazla üç kez oluyormuş dok öyle dedi sonra mantara çevirdi kaşıntı yanma ağrı oturamiyordum o kadar kötüydü ...cinsel yaşam tamam desen canın acıyor yok desen adam trip atiyo üstüne sürekli hastasın demeye başlıyor çok çektim.... test yapıldı vajinadan örnek alındı... dok kanserden suphelendi en son ...sık tekrarlandigi için... çözüm yok alınan onca ilaç ama geçmedi bi türlü ki bekarken bir kez bile idrar yolu enfeksiyonu hiç olmamıştım ..ay en son idrar yolundan böbreklere kamerayla girilip bakılacak dendi korktum yapmadım .....seninde cildin demekki benimki gibi hassas büyük ihtimal eşinde enfeksiyon var dok es tedavisi uygulamalı dikkat et mantara cevirmesin o daha kötü ...bol bol su için faydası baya oluyor sonra kahve kola turşu gibi yiyecek ve içecekler den uzak durun dikkat edin çocuk istediğinizde sorun olur bu hastalık
Canim benim ya lutfen alaninda uzman bir kadin dogum doktoruna gitmeni oneririm sana. Bu onemli bir sorun inan ki. Ara ara bende agri hissediyorum hatta su an hamileyim ve idrar yolu enfeksiyonu yasiyorum cinsellik biraz zor olabiliyor bu donemde. Esimle problemimi tatli dille konusuyorum ve oda cok sukur bana yardimci olmaya calisiyor. Aci cekersem uzuluyor filanSenin esin hic mi ilgilenmiyor, neden istemiyorsun, neden canin yaniyor, acaba sorun ne, doktora gidelim ya da git, bu gb konusma hic mi gecmiyor aranizda.
Bizim bir tanidiginda basina geldi esini suclamisti kimbilir ne haltlar karistiriyor bana hastalik bulastiriyor dedi. Eside ondan bir sure sonra rahatsizlandi. Megerse bizim bu tanidik bayan esine bulastirmis hijyensizlik yuzunden..Cok canim sikkin nereden baslayacagimi bilemiyorum.5 aylik evliyim evlendigimden beri hastaliktan kurtulamadim. Idrar yolu iltihabi surekli tekrarliyor. Isin ilginci doktora gittigimde tahlil sonuclarim temiz cikiyor ama hala idrara cikinca sonunda yanma oluyor ve agri basliyor. Sabah tuvalete ciktim suan isteyim hala agrim gecmedi cok zor durumdayim. Bu durum genelde cinsel iliskiden sonra daha da artigini gozlemledim ister istemez esimi de sucluyorum. Cinsel iliskiden kacinir oldum. O da oyle.
Eşiniz de hijyene dikkat etmeli. Belki ondan dolayı oluyordur. İdrarınızdan kan falan geliyor mu?Karda kista hastayken doktora gitmek bile zor oluyor. Kendim gittim zaten 4 kez. Babam gotururdu evet ama sanirim haklisiniz kendi gitmeli insan
Resmen durumuma tercuman olmussunuz. Bugun oglen devletteki haftaya olan randevumu bekleemyip ozele gittim doktor mantar var dedi. Ne yazikk i ona da yakalanmisim. Ilac fitil krem verdi. Esim icin de ilac verdi. Kremi kullandim aninda. O an icin agrim gecmisti. Aksam tekrar agrim oldu ko dediginiz gibi oturamiyorum o derece. Babamlardaydik annemin zoruyla esim babam annem acile gittik. Agri kesici igne yapti gonderdiler. Simdi yeni eve geldim. Cidden psikolojik mi ki. Ama benim bu durumda hic gecmez gibi geliyo endisem buyuyor maalesef