- 6 Mayıs 2015
- 253
- 603
- 103
- Konu Sahibi mistikkedi01
-
Teşekkürlerrneden kınayalım ne var bunda?
ben hiç böyle bir muayene olmadım fakat sanırım özel bir kıyafeti vardır.lütfen utanma sonuçta rahatsız olduğun bir durum var bunun için doktora gitmek zorundasın.çok geçmiş olsun.
evet meccbur gideceğim artık..Teşekkür ederim güzel yorumun içinneden kınayalım ne var bunda?
ben hiç böyle bir muayene olmadım fakat sanırım özel bir kıyafeti vardır.lütfen utanma sonuçta rahatsız olduğun bir durum var bunun için doktora gitmek zorundasın.çok geçmiş olsun.
ahh ahh bide kendime anlatabilsem bunuDoktorların yanında genellikle yardımcı asistan oluyor (bayan) onların olması rahatlatıyor.
Muayenesi evet kötü hissettiriyor ama sağlık olarak bakınca yapacak pek bişey yok
bende o kadar utangacım işte..ama başka ile gitme gibi lüksüm yok..yarın sanki harbe gidicem o kadar garip durumdayımben bayan doktora gittim. Özel kıyafet giymedim. muayene etti. bayan olunca rahatım. sırf bayan doktor olsun diye başka ile gittim
ahh ahh bide kendime anlatabilsem bunu
netten baktım bende genel cerrahiymiş..neyse hiç yoksa fiş kesenlere dert anlatmak zorunda kalmam..Ben doğumdan sonra gitmiştim.Malesef açmak zorundasınız.Acile gitmiştim ,bırak doktoru fiş veren kişi bile sordu,sorunun ney ona göre fiş vereyim diye,yanımda tanıdık yoktu AllahtanHemoroid türü sorun dedim,genel cerraha yönlendirdi.
Ooo onlar günde kaç makat görüyolar. Bidaha görse seni tanımaz bile. Bende hamileyken açmaktan çok utanmıştım hatta üstüme veriyen örtüyle kapamıştım doktor böyle yaparsan nasıl bakabilirim falan demişti
Çok kısa sürüyor zaten.Kadın doğumda ki gibi parmaklama olmuyor.bakmadan tanı koysa olmuyor mu umarım hemcinsime denk gelirim yoksa nasıl olcak bilmiyorum
Çok kısa sürüyor zaten.Kadın doğumda ki gibi parmaklama olmuyor.
Sıkıyorsa geçmesen çok yaşa emi..artık kadın doğumun ordandan geçemem
korkum açıkca anlatmak gerekirse..altına giydiğim tüm kıyafetleri açmak zorundasın ki doktor orayı görsün..hastalığı teşhis etsin..sağolsunAslında korkulacak bişey yok.
Özel kıyafet gıymıyorsunuz. Ben gıymedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?