Hastalık..Utanma..KK yardım ?

mistikkedi01

Bazen boş konuşmaktansa,hiç konuşmamak daha iyidir
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
253
603
103
Öncelikle böyle bir konuyu buraya açtığım için özür diliyorum.Çünki böyle bi konuyu ,nereye kime soracağımıda bilmiyorum..KK da makat hastalığı ( basur,anal fissür vb.) ile ilgili çok konu var..Forumlara baktım,ama tam bilgi alamadım..Yarın Genel cerrahiden randevu aldım..Yalnız muayene olmaktan UTANIYORUM..lütfen kınamayın..Gideceğim elbette bu hastalıkla yaşamaktan sıkıldım..Ama tecrübesi olan varsa bana anlatabilir mi..Muayene nasıl oluyor odaya girdikten sonra ne diyorsunuz...BÖlgeyi direk açmak zorundamısınız..bi kıyafet vs giydiriyorlar mı..Şimdiden Teşekkürler...

Doktorların yanında genellikle yardımcı asistan oluyor (bayan) onların olması rahatlatıyor.
Muayenesi evet kötü hissettiriyor ama sağlık olarak bakınca yapacak pek bişey yok

ben bayan doktora gittim. Özel kıyafet giymedim. muayene etti. bayan olunca rahatım. sırf bayan doktor olsun diye başka ile gittim

Teşekkürlerr
evet meccbur gideceğim artık..Teşekkür ederim güzel yorumun için

Ooo onlar günde kaç makat görüyolar. Bidaha görse seni tanımaz bile. Bende hamileyken açmaktan çok utanmıştım hatta üstüme veriyen örtüyle kapamıştım doktor böyle yaparsan nasıl bakabilirim falan demişti

Doktorların yanında genellikle yardımcı asistan oluyor (bayan) onların olması rahatlatıyor.
Muayenesi evet kötü hissettiriyor ama sağlık olarak bakınca yapacak pek bişey yok
ahh ahh bide kendime anlatabilsem bunu

Ben doğumdan sonra gitmiştim.Malesef açmak zorundasınız.Acile gitmiştim ,bırak doktoru fiş veren kişi bile sordu,sorunun ney ona göre fiş vereyim diye,yanımda tanıdık yoktu Allahtan Hemoroid türü sorun dedim,genel cerraha yönlendirdi.

ben bayan doktora gittim. Özel kıyafet giymedim. muayene etti. bayan olunca rahatım. sırf bayan doktor olsun diye başka ile gittim
bende o kadar utangacım işte..ama başka ile gitme gibi lüksüm yok..yarın sanki harbe gidicem o kadar garip durumdayım

netten baktım bende genel cerrahiymiş..neyse hiç yoksa fiş kesenlere dert anlatmak zorunda kalmam..

bakmadan tanı koysa olmuyor mu umarım hemcinsime denk gelirim yoksa nasıl olcak bilmiyorum

Aslında korkulacak bişey yok.
Özel kıyafet gıymıyorsunuz. Ben gıymedim.

Kıyafaet giyilmiyor, secdeye gider gibi eğilip öle muayene olunuyor.

Annem muayene olmuştu, oradan biliyorum.

Çok rahatsız oluyorsunuz madem, bayan doktora randevu alın

Aslında korkulacak bişey yok.
Özel kıyafet gıymıyorsunuz. Ben gıymedim.
korkum açıkca anlatmak gerekirse..altına giydiğim tüm kıyafetleri açmak zorundasın ki doktor orayı görsün..hastalığı teşhis etsin..sağolsun shapee yan yatıyorsun dedi hiç yoksa rahatladım..birazcık oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…