- 9 Ağustos 2014
- 3.897
- 2.799
- 333
- Konu Sahibi mistikkedi01
-
korkum açıkca anlatmak gerekirse..altına giydiğim tüm kıyafetleri açmak zorundasın ki doktor orayı görsün..hastalığı teşhis etsin..sağolsun @shapes yan yatıyorsun dedi hiç yoksa rahatladım..birazcık oda
sizin sikayetınız neydı makatta catlak mıben muayene de oldum ameliyatını da.
pantolonu sıyırtıp secde pozisyonu aldırıyor.sonra yeşil örtü ortası küçük delik olanlardan koyup sadece o kısma bakıyor.
yalnız eğer gerek duyarsa parmak muayenesi yapabiliyor.bende gerek kalmamıştı direkt ameliyat dedi ve hemen o gün oldum.:)
bu arada bu hazırlıkları asistanı yaptı ,doktor geldi hemen baktı ve ameliyat konuşuldu.
ameliyat hakkında bilgi istersen onu da yazarım.
çekinmene gerek yok,o bir doktor,o da meraklı değil preblemli bir bölgeye bakmaya eminim,sen rahat ol.utanmana da gerek yok.o sıkıntı çekmeye değmez.
bende doğum sonrası olmuştu ama ben sadece homoroid sanıyordum..kabızlık ishal vs sorunum yoktu üstelik de.sonrasında da stress sıkıntı tetikleyince bir de abse oldu.fena birşey ..sizin sikayetınız neydı makatta catlak mı
banada ılerlerse amelıyat dedıler ama kabızlığı cözmeden amelıyat olsan yıne tekrarlar kabızlığı cözmelısın dedıler
amelıyat hakkında bıraz detaylı yazabılırmısınız
dimiii..valla yan muayene aklıma yattı aslında...tamam söylerim..konu buraya gelirsee direk içimden seni geçircem haberin olsun..teşekkürlerimi kalpten iletirim sana yarın doktordan
Ya bende biliyorum doktora mahrem yok o bunların işi. Radyo tanircisi radyoya bakarken ne hissediyor ise onlar da öyle hissediyor ama ben profesyonel değilim ki anacım utanıyorum. Daha geçen randevu aldım bayan doktora aksi gibi o gün doktor gelmemiş başka doktora yönlendireceğiz dediler. Utanarak dedim lütfen bayan doktor olsun. Yani bayandan bile utanıyorum ama hiç yoktan iyidir :) Neyiniz var der siz bağsur dersiniz. Nekadar süre der kabızlık varmı der. Kanama varmı der cevap verirsiniz. Genelde muayene edilir dışarı çıkan varsa yeterlli ama içeri de varmı diye bakabilir. Büyük ihtimal krem verir. Geçmez yada tekrarlar ise aynı doktora gidin kolonoskopi isteyebilirÖncelikle böyle bir konuyu buraya açtığım için özür diliyorum.Çünki böyle bi konuyu ,nereye kime soracağımıda bilmiyorum..KK da makat hastalığı ( basur,anal fissür vb.) ile ilgili çok konu var..Forumlara baktım,ama tam bilgi alamadım..Yarın Genel cerrahiden randevu aldım..Yalnız muayene olmaktan UTANIYORUM..lütfen kınamayın..Gideceğim elbette bu hastalıkla yaşamaktan sıkıldım..Ama tecrübesi olan varsa bana anlatabilir mi..Muayene nasıl oluyor odaya girdikten sonra ne diyorsunuz...BÖlgeyi direk açmak zorundamısınız..bi kıyafet vs giydiriyorlar mı..Şimdiden Teşekkürler...
sen çok yaşa emi..artık kadın doğumun ordandan geçemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?