- 7 Kasım 2017
- 2.913
- 4.589
- 53
- Konu Sahibi Efsetefset
-
E haklı,ya ne olacak.Ayrıca kuzenim babalarını bahane edip gelirler ben kimseye sürekli hizmet etmek zorunda değilim kusura bakma demiş .
Sürekli aynı evin içerisinde hasta bir insan var , banyo yaptın sorun.
Misafir geldi gürültü oldu sorun.
Hep sorun.
Diğerleri şu anda da hiç bir şey yapmıyor ki .
Yok Bence bu iş yaş çünkü karşı da nisanlisini düşünen bir adam yok.Onu kabul etmiyor beyefendi .
Aklı evde kalirmis .
Kuzenim de kamera kurdururz demiş.
Kuzenim gerçekten çok iyi niyetli bir kız.Bir baba 9 cocugun karnini doyuruyor da, o 9 cocuk bir olup bir babaya bakamiyor, vay ki ne vay..
Yazik kayinpedere cok uzuldum.
Yeni evlenecek olanlar icin cok zor.
Buyukler resmen baslarindan atmislar babalarini.
Ama sahip cikan oglana da neden babana bakacaksin denmez.
Cok zor, herkes kendince hakli.
Hanımlar merhaba .
Kuzenimin ağustos ayında düğünü var.
Kayınpederi yatalak hasta ...
Hiç bir şey bilmiyor . Öylece yatıyor.
Ayrıca nişanlısı 8 kardeş .
Bu akşam nişanlısı, aile ici bir problemden dolayı evlenirken yanına alacağını belirtmiş .
Kuzenim de bunu bana danışmadan böyle bir karar vermen ne kadar doğru demiş ...
Babam benim ne yapayım, sokağa mi atayım demiş .
Kuzenim de, 8 kardeş bir araya gelip bir çözüm bulun burada mesele çok farklı yeni evli olcaz yarın bir gün çocuğumuz olcak , hemen evlenir evlenmez bu durum bizi nasıl etkiler farkında misin demiş .
20 yıllık evli olsak anlarım ama şu an için bu çok büyük bir şey demiş .
Ostemiyosun yani demiş .
Şu anda da bakıcı var bakıyor ..
Bakıcısı ile birlikte gelicek, evde yabancı bir insanla 24 saat ben ne yapcam demiş .
Konu çok derin yüzeysel olarak bu .
Bir yandan vicdan azabı çekiyorum bir yandan da 8 kardeş varken bana mi yakışır diyorum diyor .
Lütfen yardım edin kendisine..
Kuzenim gerçekten çok iyi niyetli bir kız.
Ama çok net birisi .
Bu kadar insan varken yeni evli bir çifte mi kaldı dediğinde, onlar şimde de bir şey yapmıyor biliyorsun demiş .
Tamam yapmıyor ama oturup orta yolu bulmalisiniz .
Biz daha biz olamadan bu durum çok ağır deyince ben anne babamı getirirken sormam mi lazım demiş nisanli kişisi .
Kuzenim de o ev senin kadar benim de evin evet sorman lazım demiş .
Kuzenim gerçekten çok iyi niyetli bir kız.
Ama çok net birisi .
Bu kadar insan varken yeni evli bir çifte mi kaldı dediğinde, onlar şimde de bir şey yapmıyor biliyorsun demiş .
Tamam yapmıyor ama oturup orta yolu bulmalisiniz .
Biz daha biz olamadan bu durum çok ağır deyince ben anne babamı getirirken sormam mi lazım demiş nisanli kişisi .
Kuzenim de o ev senin kadar benim de evin evet sorman lazım demiş .
Kuzeniniz mantıklı şeyler söylemiş.Vicdan yapmasına gerek yok.Daha birbirlerine alışamadan evde iki kişi daha olucak.Biz evleneli 10 ay olucak anca alışmaya başladık birlikte yaşamaya 8 senelikte flört dönemimiz var.Ayrıca 7 kişi daha var tek çocuk olsa durumu anlarım.Hanımlar merhaba .
Kuzenimin ağustos ayında düğünü var.
Kayınpederi yatalak hasta ...
Hiç bir şey bilmiyor . Öylece yatıyor.
Ayrıca nişanlısı 8 kardeş .
Bu akşam nişanlısı, aile ici bir problemden dolayı evlenirken yanına alacağını belirtmiş .
Kuzenim de bunu bana danışmadan böyle bir karar vermen ne kadar doğru demiş ...
Babam benim ne yapayım, sokağa mi atayım demiş .
Kuzenim de, 8 kardeş bir araya gelip bir çözüm bulun burada mesele çok farklı yeni evli olcaz yarın bir gün çocuğumuz olcak , hemen evlenir evlenmez bu durum bizi nasıl etkiler farkında misin demiş .
20 yıllık evli olsak anlarım ama şu an için bu çok büyük bir şey demiş .
Ostemiyosun yani demiş .
Şu anda da bakıcı var bakıyor ..
Bakıcısı ile birlikte gelicek, evde yabancı bir insanla 24 saat ben ne yapcam demiş .
Konu çok derin yüzeysel olarak bu .
Bir yandan vicdan azabı çekiyorum bir yandan da 8 kardeş varken bana mi yakışır diyorum diyor .
Lütfen yardım edin kendisine..
Çok net oldu teşekkür ederim
Tek olmasını geçtim tek dahi olsa 1+1 ev tutulur . Kamera düzeni kurulur .Kuzeniniz mantıklı şeyler söylemiş.Vicdan yapmasına gerek yok.Daha birbirlerine alışamadan evde iki kişi daha olucak.Biz evleneli 10 ay olucak anca alışmaya başladık birlikte yaşamaya 8 senelikte flört dönemimiz var.Ayrıca 7 kişi daha var tek çocuk olsa durumu anlarım.
Zaten kız uyumlu bir kız .Net ve baska çözüm yok bence.. aşk meşk hayatın gerçekleriyle yüzlesince hiç biri kalmaz. Kuzenin pismanligiyla kalır. Ki bu olay " aman kimin ne olacagi belli olmaz ana baba atilmaz, bakilmasi lazım" tarzi bi olay degil.. yeni yapilacak bir evlilik ve emrivaki yapan bir eş adayi.. cogu konuda insanın canini sikar.
Sonuç: evlenmesin.
Zaten şu an tam olarak bu durum söz konusu.Net ve baska çözüm yok bence.. aşk meşk hayatın gerçekleriyle yüzlesince hiç biri kalmaz. Kuzenin pismanligiyla kalır. Ki bu olay " aman kimin ne olacagi belli olmaz ana baba atilmaz, bakilmasi lazım" tarzi bi olay degil.. yeni yapilacak bir evlilik ve emrivaki yapan bir eş adayi.. cogu konuda insanın canini sikar.
Sonuç: evlenmesin.
Onlar şu anda bile hiç bir şey yapmıyor kiDiğer arkadaslara katılıyorum bence de evlenmesin yeni evliyken bu durum zor olur. Sonuçta 8 kardeşler diyorsunuz neden onlar değil de sadece yeni gelin ?
Zaten şu an tam olarak bu durum söz konusu.
Kız diyor ki ; bana gelip de hayatım böyle bir durum var nasıl yapalım dese anlicam .
Orta yolu buluruz diyor ama şu an beyefendi emrivaki yapıyor .
Üzerine bir de sana mi sorcam gibi bir laf demiş .
Olcak şey mi
Allah rahmet eylesin.Biz hasta babamiza senelerce baktik (agir hastaydi o adam kadar yatalak olmasada) ve bende kuzeniniz icin evlenmesin derim.hastaya bakmak (bakici olsa dahi) cok farkli birsey,hele ki psikolojik olarak. Babam hayatta olsaydi ha bugün yine bakar sirtimda tasirim ama onun cocugu benim. Nisanlisini anliyorum babasini atamaz. Ama kuzeninize de acayip yazik olacak..yani yapabiliriz derse cok takdir ederim. Ama bence ona danisilmadan böyle bir karar almasi olacak evlilik hakkinda cok sey gösteriyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?