Hastalık, yeni evlilik, karmaşa..

Evlenmesin net! Eger tek cocuk olsa idi anlayabilirdim hatta vicdan yapsin derdim ama sekiz kardes yahu!en buyuk cocuk omuki?burada diger cocuklarin basindan atmasi gibi bir durum var kisaca aptal yerine konuluyor hatta bunu nisanlisi yapiyor en basta bence resti ceksin olmadi ayrilsin,kolay is degil cunku...(sunlari yazarken ben bile vicdan yaptim) ama sacmalik ya yeni geline birakmak...

Diğer çocuklar şu an bile kesinlikle ilgilenmiyor ki .
Vicdanli olmak iyidir evet ama burada ki durum farklı

Sırayla baksınlar;
en son yeni geline gelsin sıra herkeste 2 ay kalsa belki kabul edilebilir

Sakın ha bu sartlarda evlenmesin cok pisman olur. Vicdan yapmalık bir durum değil bu bence. Emrivaki bir sekilde hasta bi insanın yuku bi anda omuzlarında olacak. O kadar zor ki hastayla ilgilenmek iyi bilirim. Bakıcısı olsa bile cok yıpratır onu.
Ben bu sartlarda ASLA kabul etmezdim bu durumu

Yok .
Olsada yapamaz genç birisi lazım.
Şu an nisanli kisisinin evinde kalıyor
Hmm..
İşleri gerçekten zor.
Nişanlısı kuzeninizin karşısına geçip "böyleyken böyle,ben her imkanı sağlıcam,babam yanımızda kalsın mı?" gibi içeriği olan bir konuşma yapsaydı,hayat arkadaşı olacak insanın fikrini alsa,zorda olduğunu söylese kuzeniniz belki de kabul ederdi.
Yani ben olsam kabul edebilirdim.
Nişanlımın haline,hasta adamın haline üzülür,sevabımız olsun der belki kabul ederdim.
Fiziksel olarak zorlanmayacaksam.
Çünkü kuvvetsiz bir insanım zaten.

Ama nişanlı hiçe sayıyor kuzeninizi.
Bu da dev gibi bir ayrıntı malesef.

Kuzenim de söylemiş kabul etmeyeceğini.
Insanlar yeni evli iken oturmaya misafir kabul etmiyor demiş.

Yanına almasın aynı binada farklı dairelerde olsunlar. Karşılıklı veya altlı üstlü. İki tarafta haklı.

Zaten en büyük mesele o.
Babamı yanıma alcam demiş .
Kuzenim de bunu bana da danisman gerekmiyor mu dediğinde , eee babam bunun için niçin sorayım gibi bir ukala tavır sergilemiş.
Kız yine sakin bir şekilde, o ev senin olduğu kadar benim de evim olcak .
Bana da danışıp sorman gerekmez mi deyince istemiyor musun demiş.
Oda mesele o değil 8 kardeş var ortada .
Yeni evli bir çifte mi bu durum yakışır deyince sanırım atismislar

Kuzenin kendini çok güzel ve doğru bir şekilde ifade etmiş. Karşı tarafın tepkisine baksın.
Aman düğüne az kaldı laf olur söz olur diye geri dönmekten korkmasın. Evlendikten sonra geri adım atmak çok daha zor. İyi düşünsün.

Kuzenim olduğu için demiyorum .
Çok farklı çok karakter sahibi bir kız.
Hala adama üzülüyor.
Günah ona da çok zor diyor .
Ama nisanli kişisi babası soz konusu olduğu için kızın söz söyleme hakkı yok gibi bir tavır sergiliyor .
Ama günah değil mi 20 ki yaşlarında gencecik bir kızın üzerine attiginiz bu durum ?
Insan sormadan edemiyor .

Kişiden kişiye değişir. Sen kaldıramazsın ama belki kuzenin bu durumu kabullenir çok da mutlu olur. İlle mükemmel olan iyi olacak diye birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…