- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi Efsetefset
-
Kuzenin bunu kabul ederse yapacak birşey yok.Yeni evli olup bu durumla mutlu olan insan sizce olabilir mi ?
Bence olamaz
Üzülürüm ama seçim onun .Kuzenin bunu kabul ederse yapacak birşey yok.
Öyle mutlu olur mu bilmem ama belki ayrılsa çok daha mutsuz olacak.
Yani demem o ki sen fikirlerini paylaş. Kendince doğru yolu göster yardımcı ol. Ama o ille o şekilde evlenicem derse de çok üzülme
Size katılıyorum.Adam kuzeninize fikrini bile sormamış. Çok bencilce bir davranış. Kuzeniniz istememekte son derece haklı. Evliliğe ısınma, cicim ayları olur ilk zamanlar. Hem baba hem bakıcı olacak bir de üstüne sürekli gelen giden.. Evin düzeni farkli olacak, rahat edemeyecekler. Arkada 7 tane çocuk daha olmasa insan kabul edebilir ama burada haksızlık söz konusu. Ben olsam böyle bir evlilik için acele etmezdim. Bir daha düşünürdüm.
Size katılıyorum.
Bir kisi dahi olsun yanlarına alsin demedi.
Aklin yolu bir.
Hanımlar merhaba .
Kuzenimin ağustos ayında düğünü var.
Kayınpederi yatalak hasta ...
Hiç bir şey bilmiyor . Öylece yatıyor.
Ayrıca nişanlısı 8 kardeş .
Bu akşam nişanlısı, aile ici bir problemden dolayı evlenirken yanına alacağını belirtmiş .
Kuzenim de bunu bana danışmadan böyle bir karar vermen ne kadar doğru demiş ...
Babam benim ne yapayım, sokağa mi atayım demiş .
Kuzenim de, 8 kardeş bir araya gelip bir çözüm bulun burada mesele çok farklı yeni evli olcaz yarın bir gün çocuğumuz olcak , hemen evlenir evlenmez bu durum bizi nasıl etkiler farkında misin demiş .
20 yıllık evli olsak anlarım ama şu an için bu çok büyük bir şey demiş .
Ostemiyosun yani demiş .
Şu anda da bakıcı var bakıyor ..
Bakıcısı ile birlikte gelicek, evde yabancı bir insanla 24 saat ben ne yapcam demiş .
Konu çok derin yüzeysel olarak bu .
Bir yandan vicdan azabı çekiyorum bir yandan da 8 kardeş varken bana mi yakışır diyorum diyor .
Lütfen yardım edin kendisine..
Hanımlar merhaba .
Kuzenimin ağustos ayında düğünü var.
Kayınpederi yatalak hasta ...
Hiç bir şey bilmiyor . Öylece yatıyor.
Ayrıca nişanlısı 8 kardeş .
Bu akşam nişanlısı, aile ici bir problemden dolayı evlenirken yanına alacağını belirtmiş .
Kuzenim de bunu bana danışmadan böyle bir karar vermen ne kadar doğru demiş ...
Babam benim ne yapayım, sokağa mi atayım demiş .
Kuzenim de, 8 kardeş bir araya gelip bir çözüm bulun burada mesele çok farklı yeni evli olcaz yarın bir gün çocuğumuz olcak , hemen evlenir evlenmez bu durum bizi nasıl etkiler farkında misin demiş .
20 yıllık evli olsak anlarım ama şu an için bu çok büyük bir şey demiş .
Ostemiyosun yani demiş .
Şu anda da bakıcı var bakıyor ..
Bakıcısı ile birlikte gelicek, evde yabancı bir insanla 24 saat ben ne yapcam demiş .
Konu çok derin yüzeysel olarak bu .
Bir yandan vicdan azabı çekiyorum bir yandan da 8 kardeş varken bana mi yakışır diyorum diyor .
Lütfen yardım edin kendisine..
Dini olarak da gelinin bakma zorunluluğu yok ki. Oğlu bakmak zorunda. Sokağa atın demez kimse ama yeni evli birine bu sorumluluğu yüklemeleri olmamış. Bence aynı apartman ya da yakın apartman da bir daire kiralanip orda yaşayabilirdi. Bunu nişanlısının da düşünmesi lazım. İnsan yeni bir hayat kuruyorken, sevdiği kişi ile evlerinde başbaşa olmak ister en azından yeni evlendikleri bir kaç sene.Kuzenim olduğu için demiyorum .
Çok farklı çok karakter sahibi bir kız.
Hala adama üzülüyor.
Günah ona da çok zor diyor .
Ama nisanli kişisi babası soz konusu olduğu için kızın söz söyleme hakkı yok gibi bir tavır sergiliyor .
Ama günah değil mi 20 ki yaşlarında gencecik bir kızın üzerine attiginiz bu durum ?
Insan sormadan edemiyor .
Kesinlikle geri adım atmasın kuzeniniz.Ayrıca kuzenim babalarını bahane edip gelirler ben kimseye sürekli hizmet etmek zorunda değilim kusura bakma demiş .
Sürekli aynı evin içerisinde hasta bir insan var , banyo yaptın sorun.
Misafir geldi gürültü oldu sorun.
Hep sorun.
Diğerleri şu anda da hiç bir şey yapmıyor ki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?