Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
albese şu an burdasın sanırım ya benim kafam karıştı aya baktım ay küçük dolunay değil bu akşam takvime baktım ayın 14 bu gece 15değil sen ne diyosun bu işe

martta yapanlar 7-15 marrta yapmıştık cuma günü içmiştik şimdi baktımda oda eski takvimin 16 sıymış

albese şu an burdasın sanırım ya benim kafam karıştı aya baktım ay küçük dolunay değil bu akşam takvime baktım ayın 14 bu gece 15değil sen ne diyosun bu işe

Canim valla sitesinde ne yazildiysa o bence...Takipte edemedim bugun bisi...

Simdi siteye baktim dogru zamanda ictiler arkadaslar...Sen neye takildin anlamadim...Zaten normalde ay 31 -30 cekmiyor hicri takvimde ondan gunler ilerde olabiliyor..

Son düzenleme:
Hadi gecmis olsun yapan arkadaslara...Insallah faydasini gorursunuz kim ne için yaptiysa Allah sifasini versin...Yanliz bisi sorucam kizlar,dikkat ettimde herkes yarinki lavmani bekliyor bisiler dokmek için..Simdiye kadar hiçbisi dusuren olmadimi aranizda...?

canım evet sitede perşembe yazıoyrda maranki demiyomuydu ay dolun ay olduğu gece içilir diye ayda yanlaş bilmiyorsam hicri 15 de dolun ay oluyor şimdi aya bakınca camdan şaşırdım benimmi yanlışım varki durup dururken kafayı karıştırdım

sanırım olmadı ben takip etim hep kimse bişey döktüm demedi sabahı bekliyoruz işallah emekleri boşa cıkmaz

Marankinin sitesine bakilirsa 15 diyor ama..Ben gecen sefert akip etmedim inan..Kasimdada hiç dusunmedim direk ne yaziyorsa onu yaptim... :))))

sanırım olmadı ben takip etim hep kimse bişey döktüm demedi sabahı bekliyoruz işallah emekleri boşa cıkmaz

Insallah..Bende takip etmeye calistim hiç gormedim bisi doktum diyeni belki gozumden kacti...
Ben 3-4 gunde baslamistim dokmeye ama bu seferki arkadaslar gibi genis degildi bizim menumuz..Biz baya bir ac kalmistik... cokacimcoook cokacimcoook

ayy bizde yazanları yaptık da yazanlarla söylenenler neden uymazki illa kampamı gidecez ki

Canim aslinda liste belli zaten...Herkes anladigi gibi birazda damak zevkine gore yapiyor bunu....Sonucta mutlaka bir temizlik oluyordur...Allah sifalar versin insallah yapan herkese....özelliklede bebis için yapanlara Allah kat kat sifalar versin INSALLAH.....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amin canım ya ben şimdi çok üzüldüm arkadaşlara baksana yaaa
Kozmik beden temizliği; ilkbaharda mart, nisan, mayıs aylarında, sonbaharda ise eylül, ekim, kasım aylarında ayın gökteki hareketine göre, yine gökteki ayın(kameri) 9.günü başlanır, 15. günü bitirilir. 15. gün dolunayda kozmik beden temizliği, lavman, detoks, arınma yapılarak, karaciğer, safra ve kalın bağırsak temizliği yapılmış olur.

Tecrübeler göstermiştir ki, kozmik beden temizliği sonrasında kan değerlerinden başlayarak, bağışıklık sistemine kadar olağanüstü değişiklikler yaşanmıştır. Bedenin 60 yılda 10 yaş gençleşmesi sağlanabilmektedir.

Herkesin yalnız başına evinde yapabileceği 1 haftalık kozmik beden temizliği için yapılması gerekenlerin başında;
birinci olarak beslenme alışkanlığımızı değiştirmek,
ıkinci olarak bedene alacağımız bitki sularıyla beslenmeyi uygulamamız, üçüncü olarak da bir hafta metodlu olarak sulu lavman, detoks uygulaması gelir.

7inci güne özel 1 bardak zeytin yağı ve 1 bardak limon suyunu akşamları yudum yudum planlı olarak anlatıldığı gibi kullanıp içerek gece yatılır. Beden ve karaciğer sıcak tutulur. Programın 8inci günü yani ayın(gökteki ayın) 15’inden 16’sına geçilen sabah yine lavman, detoks yaparak temizlenip, arınma gerçekleştirilir. Lavman metodunun bir gün daha devam edilmesi önerilir.

15,den 16 sına geçişte diyor diyer tarafta perşembe diyor ben çok takıldım bu konuya acep benim takvimmi yanlışki ama ayda küçük bu ne demek şimdi maranki sinir oldum walla takvimi olanlar baksın belki benim takvim yanlıştır

Son düzenleme:
kızlar o kadar takılmayın arabi aylarda gün geceden girer,bu gün arabi ayın 15 yani biz 15 ine dün girdik, dün akşam yani
cuma günü yani bugün 15 i fakatgünler akşamdan girdigi için bu gün akşam 16cı güne giriyo
mesela ramazanda bile teravihi bir gün önceden kılıyoruz onun için,çünkü ramazanın ilk günü olmuş oluyo

kızlaaar nerdesiniz bişey döken oldumu
ne benden nede eşimden bişey dökülmedi
zeytin yagını içtikten sonra gece 1 gibi çıkardım zaten çok kötü oldum
offf yaaa sonbahara bidaha yaparım diye düşünüyordum ama yapmam bidaha
akşamki resmen eziyetti,zaten eşimede zorla yaptırdıydım,
artık o hiç yapmaz

akşam istemediğim şeyler oldu kızlar o yüzden tamamını içemedim midem bi tuhaf oldu halada tuhaf gecede sıkıntılı yattım inşallah faydasını görürüz

günaydın arkadaşlar,evde net olmadığı için ben katılamadım size,saat 20:23 te başladım zeytin yağı ve limonu içmeye 20 dk da içtim,içerkeç çok midem bulanmadı ama sonra çok bulandı,yatarken iki yastık koydum kafamın altına;istifra etmemek için.Defalarca uyandım, gece midem çok bulandı ve hala bulanmakta,o bir su bardağı dolusu zeytinyağını nasıl içtiğime hala inanamıyorum ve düşündükçe midem bulanıyor..Sabah 6 da kalktım lavmanımı yaptım,önce 500 ml sonra 1750 ml,her iisinde de yeşil küçük taş gibi şeyler döküldü,klozete boşaldığım için sadece yeşil taşlar yüzeyde kaldığı için görebildim,başka bişe düştümü bilmiyorum,sifonu çektikten sonra kalan yeşil taş gibi şeleri eldivenle aldım bir poşete koydum,biraz yumşak elle sııca eziliyor(ne ki acaba onlar),2-3 tanede yosun gibi bişeler düştü,yüzeyde kalan bunlar,inşaallah bir hafta aç kalmamıza ve o zeytinyağını içip mide bulantısı çektiğimize değmiştir,Rabbim herkes ne makstla yaptıysa onu ve hatta çok daha fazlasını hasıl etsin,amin...

kızlar ayrıca şu bir hafta bitsin gelsin yemekler diyorduk ya benim canım hiçbiey yemek istemiyor,karışık meyve suyu getirmiştim midem bulanıyor onu içmek istemediğim gibi hiç birşey yiyip içmek istemiyor canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…