Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
kızlar nette bugün içilecek yazıyo... yanlış içmiş olmayın...

peki bugün yapılsa olmaz mı artık... boşa mı gitti okadar emek...

kızlar bugün normal yemeğe geçiyormusunuz?ya ben artk ne sebze suyu ne de haşlaması görmek bile istemiyorum,kuru kuru ekmek yesek olur mu?

ben gün boyu aynı devam edip akşama çorba yapmayı düşünüyorum
yarın öglenede zeytinyaglı fasülye ımmmm

sebze suyundan 2 yudum aldım midem bulandı içemicem,ıyyy

kızlar zeytinyağı limon dün mü içilecekti...
kayınvalidem yapıyo benim... biz bu güün sanıyoduk...

walla canım marankinin anlatığına ve hiçri takvime bakarsan bügün içilecek
evet senin dediğin sitedede bügün yazıyor sen devam et bügün iç acaba marankinin sitede yanlışlıkmı yaptılar tel acıp sorsanızmıki

Son düzenleme:

zaten dün dolunay da yoktu.. neyse bakalım hayırlısı... inşallah annem de faydasını görür...

bu arada nefes egzersizleri ve normal egzersizleri nasıl yaptınız kızlar... bide içmeden önce banyo yaptınız mı...

kızlar ahmet marankinin sitesindeki sipariş hattnı aradım, zeytin yağı bugün mü içilecek, dün akşammı içilecekti diye sordum ,çok üzgünüüüüümsenağlama,bugün içilecek dedi,ama sitede dün yazıyor dedim ;bir yanlışlık yapılmış dediler,
Allah'ım inanamıyorum o eziyete bir gece dahamı katlanacaz, hem 2 günde 2 su bardağı zeytinyağı çok kilo aldırmazmı yaasenağlama:uhm:

kesinlikle içmemm bööğğkkkk

bu ne salaklık yaa nasıl böle bi hata yapılır:mymeka: ama ben kesinlikle içmem canımı sokakta bulmadım bi daha o kadar ezziyet edemem kendime hem dün ayın 15 idi ve dolunay vardı ben baktımCADIARZU

Son düzenleme:
evet dolun ayda değildi
Sonra nefes teknikleri yani burnun sol tarafından nefes alıp tutup biraz bekledikten sonra sağından verilir daha sonra aynı işlem sağdan alınıp beklenip soldan verilerek bu işleme 20 dk devam edilir.bu hareket diz üstünde namaz şeklindeki gibi oturularak yapılır.

ya kızlar sizde arayın , peki dün içenler napacak bugün gene mi içecek?

Al benden de o kadar arkadaşım.... Bende gece uyandım saat 2 gibi 10 dalika ara ile çıkardım. İğrençdii.... Bende eşime zorla yaptırmıştım yapmaz bir daha kesin! mirmirmirmir

biz de martta ayın 16 sında içmişik habrimiz yok akşam dedim bi aya bakıyım ay küçük hemen neti açtım ama sizzz çokktan içmiştiniz ama böylede yanlışlık olurmu marrtada yanlıştı ozaman ne zaman doğru yazcaklarki

Al benden de o kadar arkadaşım.... Bende gece uyandım saat 2 gibi 10 dalika ara ile çıkardım. İğrençdii.... Bende eşime zorla yaptırmıştım yapmaz bir daha kesin! mirmirmirmir

sen bişi döktünmü peki
şimdi ne olcak yaaaaa offfff keşke dün arayıp sorsaydık

tekrar aradım dün içenler tekrar mı içecek diye tlf daki bayan içiiin bir zararı olmaz diyo,pes diyorum,başkada bişey demiyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…