Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
günaydın kızlar a.s.

yağı içtikten snra en berbat bi gece yaşadım mide bulantısından öldüm yere eğilemiyodum bile iğrenç bi duygu hiç kıpırdamadan uzndım uyuyamadımda dönemiyodum bile sakız çiğnedim bütün gece kolonya sürdüm durdum yarım şişe kolonya bitirdim kaydirigubbakcemile3
12den snra 1.5 kadar uyumuşum feci bi bulantıyla uyandım kafamçokkarıştı kusmamak için hemen ağzıma gene sakız attım midem gurul gurul tabi :1no2: snra çok afedersini ishal şeklinde biraz çıktı bu beni biraz rahatlattı ama tam değil tabii ki camları açtım biraz temiz hava aldım oda iyi geldi yastığımı yüksek 2 yastık kullandım zaten başım dönmesin diye hemen uzandım 5 kadar doğru dürüst uyuyamadım hiç 5 de gene afedersiniz ishal yoluyla baya bi boşaldım çıkan şeyler yemyeşildi kızlar aynı adamın dediği gibi yani gece baya bi boşaldım 5ten snra rahatladım gene hava falan aldım ezan okunduğunda hiç bi zaman sanırım bu kadar mutlu olmamıştım gece bitmicek gibi geliyodu :çok üzgünüm: snra lavmanımı yaptım 1 büyük taş ve minik parçalanmış taşlar düştü çok değil ama genede döküldü hihoyyyt
snrada rahat bi nefes alarak uyku çektim hihoyyyt mirmirmirmir

bi dahada yapmayı düşünmüyorum sanırım dün gece gerçekten berbattı bide biliyosunuz ben pek bişy yiyemedim baya bi aç kaldım haşlamaları yiyemedim meyve sularını öğüre böğüre içtim salataları doğru dürüst yiyemedim :1no2: onun içinde bu kadar kötü oldum sanırım CADIARZU bida yapamam sanırım ama sonucu almak beni mutlu etti :1rolleyes:

benden hiç bişi çıkmadı ama sizi okuyunca ben nerde yanlış yaptım acabasenağlama

kızlar yemeyi abartmamak lazım hep sölemeye çalıştım

ne kadar aç kalınırsa sonuç o kadar iyi oluyoo diye adam sölediydi

:mymeka:kız zaten bişeymi yedim hep aç gezdim
sabah sebze suyu öglen 1 yaprak lahana ve havuç,akşam 1 havuç, gün içindede 2kuru incir 2 ceviz 2 badem iç,bişi yemedim ki

:mymeka:kız zaten bişeymi yedim hep aç gezdim
sabah sebze suyu öglen 1 yaprak lahana ve havuç,akşam 1 havuç, gün içindede 2kuru incir 2 ceviz 2 badem iç,bişi yemedim ki

üzülme belki için temizdir dökülecek bişey yoktur,yarın sabah yine lavman yap bence,ben de yarın ve hatta öbür gün lavman yapmayı düşünüyorum,iyice temizlensin diye,

günaydın arklar bende çok kötü bir gece geçirdim.sanırım bende bir daha asla yapamam diyorum.yagla limonu önce ayrı ayrı denedim baktım olmuyo karıştırdım.öyle içtim yaklaşık 25 da nefes egzersizinide yaptım yattım ama uyumak ne mümkün.kabus gibiydi.sabah 5.5 da lavmanı yapmaya başladımtaşfalan görmedim ama yeşil şeylerden bol miktarda vardı.üstelik dün yeşil bişeyde yemedim içmedim.sanırım daha sonra tansiyonum düştü. çok fena oldum yarım elma yedim bide taze nane kokladım birazda yedim.sicaksu torbasını alıp kanepede oturur durumda 1 saat kestirdim.şimdi sebze sularını sktım burdayım.sizlere bi bakıyım dedım allah herkesin gönlüne göre versin.

kızlar ben bedenimi ısıtamadım dün sadece yatarken sıcak su torbası koydum,gün içerisinde bedenimi ısıtamadım,yağı içip nefes egzersizini yaptıktan sonrada hemen yatmadım 1 -1,5 saat yapmam gereken işler vardı onları yaptım,bedenimi tam ısıtamama rağmen bunlar döküldü kurallara tam uysaydım neler dökülecekti kimbilir..

ya bide ben lavmanda suyu tutamıyorum arklar ondanda olmuş olabilirmi acaba.siz nasıl dayanıyorsunuz o sancılara

ya bide ben lavmanda suyu tutamıyorum arklar ondanda olmuş olabilirmi acaba.siz nasıl dayanıyorsunuz o sancılara

cnm sonunda çözdüm ben bu işi hemn ayağa kalkmıcan hani bi arkadaş peçete kullanmayı öneriyodu oda çok iyi fikir ayakları hemen havaya kaldırın sağa yatın sola dönün hemen ayağa kalkarsanız hiç tutulmuyo yatın dayanabildiğiniz kardır yane yerimseniben

kıs ne biliyim yemek filan yapan arkadaşlar vardı onlar için dedim ben hemen ne kızıyosun be:dilcikar:

neyse bende bende dökülcek bişi yokmuş saglıklıymışım diye avutayımmmsenağlama
siz düşünün anacım ben gayet saglıklı bir gacıyımlülülülülülü

bende tutamıyordum,bugün de tutamadım sadece bir dk tuttum sağıma yatar yatmaz dayanamadım wc' ye koştum,

süprizzzzzbu yeşil şeyler kötümüki bende sğlıklı oldugumu düşünüyordumsüprizzzzzb:1no2:

merhaba arkadaşlar bende dün gece pencereyi açıp zeytin yağı limonu zorlanarak içtim nefes egzersizlerimi yaptım kendimi ısıttım battaniyeye sarıldım biraz uzandım daha sonra 24.00 gibi yattım ama bütün gece hiç uyumadım midem felaketti 5.30 gibi dayanamayıp çıkardım sonra 6.30 gibi lavmanı yaptım yeşil küçük bişeyler döktüm daha sonra tekrar çıkarttım ama süründüm resmen hala daha kendimi toparlaya bilmiş sayılmam biraz uyudum şimdi sadece havuç ve elma suyu içiyorum inşallah temizlenmişimdir

:1shok: elektirik ksildi anca yazabildim he bendende hiç bişey dökülmedi ya sağlıklıydım ya döküldü ben göremedim ya da lavmanı düzgün yapamadım CADIARZU

2 havuç yedim şimdi o iğrenç suyu bi daha içmeye niyetim yok hiç

Bende elma yiycem o suyu bi daha içemem :dilcikar: midem çok kötü ishal gibiyim hala bi dışarı çıkıcam temiz hava almak için öpüyorum hepinizi desteğiniz için çok çok teşekkürler.:1hug:

Yarında pazar günüde çokaz yiyerek kendime dikkat etmek istiyorum zaten canım hiç bişey istemiyo

kızlar zeytinyağı limon dün mü içilecekti...
kayınvalidem yapıyo benim... biz bu güün sanıyoduk...

bu yeşil şeyler ne acaba çok merak ediyorum,bilen varmı arkadaşlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…