Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
bonus istemediğim şeyler derken neyi kastetin cnmcım biraz açıklar mısın

1 satır yazdın kaçtın

sizde bozmayın moralinizi kızlar bence olduuuuu

Evet arkadaşlar dolunay takvimlerinde hep 9 nisan olarak gösteriliyor.hem bukadar büyük bir yanlışlık yapmış olamazlar sitede.Sız rahat olun ama bugünde devam edin lavmana derim.

iyi ama hiçbirşey dökmedikten sonra dolunay ha bugun olmus ha dun olmus ne fark eder.... ağlamak istiyorummmmm ((((((((((((((

Son düzenleme:
ben lavmana yarında devam edicem zaten ama bu kadar büyük bi yanlışlığa acayip sinirlendim

yanlışlık falan yok yani ortada içinizi rahat tutun kızlar

ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi

iyi ama hiçbirşey dökmedikten sonra dolunay ha bugun olmus ha dun olmus ne fark eder

Canim o dokmek dolunaydan olmuyor ki duzenli saglam ve uygun sekilde temizlik yapilmasindan dokuluyor..Dolunay sadece etki arttiric bir etken..Dokulmedi diye uzulme sende eger dokmediysen..Ilerki gunlerde farki farkediceksin...yerimseniben yerimseniben yerimseniben

kızlar şimdi ime inanacaz sipariş httını ii kez aradım ikisinde de bugün dedi,ya hangisi doğru,Afyondai termal otelin nosu yokmu? keşke birilerinin yakınları oraya gitmiş olsaydıda ordakileri arayıp bizi bilgilendirseydi..

bence 7. gün olduğu için kadın bugün dedi uydurdu bilgisi yok zaten kitap hattı ne bilsin bozmayın moralleri şekerler

Ordaki kadının bi bilgisi olmadığı kesin eltim aradığı zamanda onların ürünlerini kullanmazsak hiç bi faydasını göremezsiniz demişti :dilcikar:
bonus istemediğim şeyler derken neyi kastetin cnmcım biraz açıklar mısın

1 satır yazdın kaçtın

sizde bozmayın moralinizi kızlar bence olduuuuu

Kaçmadım yaa niye kaçayım. İstemediğim derken akşam elimde bardakla eşimle kavga ettim hemde bu temizlik yüzünden konuşmaya başladı çok moralim bozuldu ve çok üzüldüm Yağdan değil sinirden mideme ağrılar girdi ve devam edemedim yarısnı içmiştim :çok üzgünüm:

kızlar bişi sorcam,gün içinde dökebilirmiyiz acaba,
çünkü az önce bendende yeşil yeşil irili ufaklı şeyler döküldü
şok oldum resmen:1shok:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar 11811'den Afyon korel termalin numarasını aldım,Ahmet Maranki ve ekibinin oradamı program yapıyor diye sordum,bişe soracatm dedim,görüşme kabul etmiyorlar dedi,ben programa katılan herhangi biriyle görüşsek dedim kabul etmediler,
numara: 0272 252 22 22

Olabilir sanırım toprim ne güzel işte giden gitmiş şutarafagitti o yeşil şeyler bi sürü hastalığa sebep oluyormuş inşallah şifasını görürsün.

ben dün akşam yarısnı içtiğimden bu akşamda içsemmi kızlar :uhm: yani sizce :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…