Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

saolsasin cnm ama inanki ben hicbirseyi yanlis yaptigimi dusunmuorum. hatta bircok konuda cevremde yapan kisilerden daha cok dikkat ederek davrandim.sonucta sadece kendim yapsam neyse annem babam ve esim benim israrimla basladilar ve sirf onlarin mesuliyetine girmemek icin herseyi en ince ayrintisina kadar arastirmaya calistim bu siteyide bu sayede buldum zaten. simdi diorsunki bilincli yapmak en onemlisi ,burdaki butun arkadaslarimiz zaten birbirlerinden destek ve bilgi alarak uyguluolar peki daha hangi gun zeytin yaginin icilecegi konusunda bile net bilgi edinemedigimiz sevgili maranki sitesi ve teldeki cevap veren arkadaslarin insanlari surekli celiskide birakan cevaplariyla ne kadar bilincli bir detox yapilabilir soruorum?? ve sizin yorumunuza birakiorum..

Evet sende haklisin canim. yanlis yapmadigini dusunuyosan içinde rahat olsun canim. 1 ay gibi zaman gecti aradanki rahatsizlandin. ins detoxdan degildir ferah tut ins kendini sen..

kızlar ben hala gün içerisinde wc ye gidiyorum ve her gidişimde bişeyler dökülüyo

kızlar ben hala gün içerisinde wc ye gidiyorum ve her gidişimde bişeyler dökülüyo

ne güzel işte kız içindekiler gidiyor geçmiş olsun allah şifa versin
ben marankiye güveniyorum ancak işte eksik bilgi veriyorlar
dr tabi sevmez marankiyi ve bu yöntemi adam poşet poşet ilaç torbalarıyla dr kapılarında gezmeyin sağlıklı yaşayın diyor
ülkemiz en cok ilaç tüketen ülkeler arasında marankinin yaptığı yönteme benzer yurt dışında da yapıyorlarmış dr ne olcak hastalansın gelsin para kazanayım

tamamen katılıyorum canım bende sitesindeki iletişim bölümünden yazıcam bu yapılan yanlışlığı ve eksikleri
diğer arkadaşlarda yazalım lütfen çok şikayet olursa kaile alırlar belki sitedekiler

london öncelikle çok çok geçmiş olsun allah şifa versin
yanlış ne yapabilirsin kii zaten:sm_confused:

lavman uygulamasının neresinde bi hata yapılabilir yazan arkadaşa soruyorum
sanki pek çok yöntem varda bunlardan birini mi seçiyoruz herkesin yaptığı aynı barsağa suyu veriyosun bunun nesi yanlış yapılabilir

adam besbelli ticari amaçları için 2 cümle laf ediyor sonrada insanlar düşünsün dursun kendilerince kimi tuz yer kimi bulgur yer aa ama yasak mı kii ama demedi der

onu bunu bilmem de bu marankiye hiççç itimat etmiyorum
aa detoksu bende yaptım ama bi daha da yapmam
o kadar çok enerjisiz kaldım kii detoks haftasınca bittiğinde sürekli karbonhidrat tükettim ve ona rağmen kilom git gide düşüyor isteğim dışında
sanki öyle bi insanmış kii hiç bi yalanı yokmuş çok dürüstmüş gibi davranılıyor adam iki laf ediyo laflardan biri bilmemne adlı kitabında bahsettiğim gibi oluyor

saol cnm ya valla beni anlayan insanlar ciktikca cok mutlu oluorum. insanlar ole bi sartlanmiski maranki dogru soluo doktorlar öcü oldu hasta gelsin die yapiolarmis bunuda ilk defa duydum. sanki maranki bedavaya yapio herseyi. kampina gidebilmek 2.500 TL bu turkiye sartlarinda ozelliklede millet su ekonomik krizde kivranioken nasi onemli bir miktar herkes bilio bunu.haplarida ates pahasi. onun sitesinde yazilanlari okuorum insanlar yazik kimisi kanser kimisinin amansiz hastaligi var ve hepsi birden fiyatlarin pahaliligindan yakiniolar tabletleri pahali oldugu icin alamadiklarindan ve bunu da kendi sitesinde yayinlio bide cekinmeden. Ben tabletleri alicam diodum ama bu yasadiklarimdan sonra asla ne detox yaparim birdaha ne de bu ticarete ortak olurum.haa desemki adam cikio soluo illa kampa gelmenize gerek yok evden de yapin olur die o zaman onun siparis hattindakiler tabletleri kullanmadan yaparsaniz bosa yapmis olursunuz diye neden insanlarin umutlarini kiriolar bu ticaretin ta kendisi diilde nedir?

bu arada aynen bende detoxta 5 kilo vermistim halada vermeye devam ediorum normal yemek duzenine gecmeme ragmen ve durumdan da korkmaya basladim.zayif oldugum icin dahada zayiflamak istemiorum cunku..

Herkese iyi aksamlar..
öncelikle London_Uk arkadasa gecmis olsunlar..Allah sifa versin...yazilanlar karsisinsa sasirip kaldim ben...Ozelliklede kilo verme falan...Keske bendede olmus olsaydi...Bir tek bu yansan faydasi olmamisti bana...
Gercekten belkide bunyeyle alakali birsey bu durum...Ben ve yakin arkadasim yaptik bu temizligi...Inanin aç kalarak yaptim ama enerjim 3 gunden sonra firladi diyebilirim...3 gunde yapilacak isleri 1 gune sigdirdim..Ve o gunden sonrada ne bagirsak nede baska bir yerimde bir problem olmadi..Simdiye kadarda kimseden ne burda nede cevremde duymadim zararini...
Ama goruslerinize katiliyorum eksik seyler cok...
Yinede gorusume gleince hamile olmama ragmen eger cikartma problemim olmasaydi bu ay yine yapacaktim ben...Kendimdeki degisikliklerden cok memnundum cunki...Marankiye gelince kimse mukemmel degildir bana soyledikleri mantikli geldigi için uzun zamandir takip ettigim için yaptim...Tabii bu benim secimimdi iyi olacagina inanadigim için yaptim..Eger birdaha yaptigimda zararli birsey gorursem tabiiki yapmam...Saglik baska seye benzemez..Ama dedigim gibi biz faydasini gorduk (kasimdaki grubun cogu ustelik....Daha oncede yazdigim gibi ardindan bebek için yapan bir arkadas ta bende hamieyiz)
Bunlar tabiiki insanin kafasini karistiriyor...Ama sormak ogrenmek arastirmakta bizim isimiz...;Insallah burdan baska yerlerden daha iyi arastirip yapacaksakta yapariz yapmayacaksakta yapmayiz...
Son olarak sunu yazicam...
Allah sifa vermek için vesile eder birseyleri....Belkide bizim sifa vaktimiz geldiginden bundan fayda gorduk ki INSALLAH herkes sifa bulur....

evet haklısın
kii halbukii tablette tablet nedir kii tablet dediğin o da bi takım işlemlerden geçmiyormu :1closedeyes:
o tableti içiceğime alır o sebzenin tazesini yerim ne gereği var

ahmet mehmet yalan kişi kendisini tanır kendi vücudunu bilir kendine ne iyi gelir ne gelmez bunu da bilir bunu bile bile ali şunu dedi yiyelim veli de bunu demiş içelim olmaz sanırım
aa ama ibrahim saraçoğluna itimat ederim kii adam hiçte tabletim kitabım demiyor allah rızası için diyor dinlersem onu dinlerim artık yoksa kendi bildiğimi yaparım kii allahıma şükür doğru da yapıyorum kii dipçik gibiyimkaydirigubbakcemile3

kızlar benim uykularım kaçtı valla bu z.yağı+limon karışımının ne zaman içileceği polemiğine. lavman uygulamak için erken kalktım ama şu an kararsızım yapıp yapmamakta. işe yaramayacağı aklıma geldikce endişeleniyorum. üstelik eşimede uygulattırdım. ben marankiye inandım, eşim bana inandı, milyonlar birbirirne inandı. bu sıkıntıyla maranki ve diğer sitelere döşendim. sizlerinde desteğini beklyorum sıkıntılarımızı sizde iletirseniz maranki ve diğer sitelere belki ciddiye alırlar bizi. şikayetimi aynen yazdığım gibi aktarıyorum
hocam sitenizde z.yağı+limon karışımı 9 nisan perşembe akşamı diyor, ama diğer sitelerde 10 nisan cuma diyor, dolunayda hicri takvimin 15.günü dolunay yani cuma diyor biz neye inanıcaz. perşembe günü içtik o karışımı. taklitlerimizden sakınınız sadece sitemize inanınız diyorsunuz. Size inanarak milyonlar perşembe akşamı içtik bu karışımı, yaptığımız yanlışlığı fark ettiğimizde bizlere verdiğiniz destek numarasını aradığımızda ise sizin için çalışanlar siteye yanlış yazmışız Cuma akşamı içilecek bişi olmaz bidaha için diyorlar. Kolaymı o karışmı 2 gün içmek birine bile zor dayanırken. Sağlık ile ilgili amaçlarımız uğruna çektiğimiz bunca sıkıntı zahmete yazık değilmi bukadar inanıp uygulayan insanlara. , boşamı gitti tüm çabalarımız. Ortak paylaşım sitelerinde bu yanlışlık konuşuluyor. Bu işi ciddiye almış, size inanarak sağlıklarını ortaya koymuş bizler(tahmin edemeyeceğiniz kadar çok) tatminkar bir açıklama bekliyoruz.

siz ne düşünüyorsunuz.....

Valla kafam zaten karışıktı iyice çorba oldu :bbo: her insanın bünyesi bir değildir bende bu işe başlarken kendime güvenip başladım yapabilirim diye düşündüm yapmaya çalıştım. Kimsenin peşinden koşacak itimat edecek bir durum değil bu maranki söyledi diye onun çıkardığı bir şeyde değil avrupada da yapılan bir şeymiş hani orda yapılanlara daha bi değer verir ya bazılarımız ondan belirteyim dedim :1closedeyes:

Bu konu yüzünden eşimle kavgalı oldum bana bilmeden yanlış yapacağımı falan söyledi. detoksun d sini bile bilmeyen insanlara helede lavmanlı uygulamasını anlatmak çok zor.
Tabiki hepimizin yanılma payı var marankide bir insan ve bu işin içinde olan diğer insanlar gibi kazanç getirecek şeyleri yapıyolar. Tv de bile kitap ilaç vs.. ürünlerini tanıtıyo sürekli :1closedeyes: ilmine bilgisine saygım çok öğrendiğimiz çok şey oldu ondan ama başka şeyleride görüyoruz telefonların cvp vermemesi gibi :1closedeyes:

Diyeceğim inşallah hepimize rabbim şifamızı verir. Rahatsızlanan arkadaşlar olduğu gibi fayda görenlerde çok. Bi örnek vermek istiyorum biz 10 kişi denize gittik bi yere baya oluyo döndüğümüzde sadece ablam mikrop kaptı ve bi kaç gün rahatsızlandı. Denizde bir hastalık olsaydı mutlaka bizede geçerdi, Bazı insanların hassasiyetleri farklı olur bunu bilerek yapıcaklarımızı yapalım ve kimseyide suçlu durumunda bırakmayalım.

Dr. tanıdıklarımız hepimizin var bizede aynısını söylediler bağırsak yıkanmaz zararını görürüsünüz diye açıkçası ben maranki gibi dr larında her dediğine itimat etmiyorum. Her ikiside kendi çıkarını düşünüyo benneyaptımki

Hastalara geçmiş olsun. Diğer arkadaşlarda inş şifa bulsun. Teşekkürler paylaşımlarınız için. Sonbahara ölmez sağ kalırsak tekrar düşünür gözden geçiririm.

Son düzenleme:
iyisiyle kötüsüyle bu işte bittihihoyyyt

kızlar dün o kadar takvim koydum sizlerde bakabilirsiniz sitelerden dolunay ayın 9 u bu kadar büyük bi hata yapılır mı? bence yapılmaz yapılmamalı kendisine bu kadar itimat edilen sadece türkiyede değil dünyadada bi insan bu kadar büyük bi hataya düşmez arkadaşlar biraz mantıklı olalımm :1closedeyes:

ayrıca kimse bu iş için bizim buynumuza ip takmadı aklına yatan yattığı şekilde yaptı şimdi yok kandırıkçı yok şöle demenin bi anlamı yok
elbette adam ticaretinide yapıcak bununla hayatını devam ettiriyo sadece anlatmak yetmez öyle değil mi?
tabii ki bunu yaparken ilacını alamayan insanları düşünmeli yada kampa gidemyenleride düşünmeli ?
neyse öle böle bitti herkes istediği sonuca ulaşır inş
ben kendi adıma bi daha yapmayı düşünmüyorum çok yıprandım çünkü onun için bi daha yapamam
benden şimdilik bu kadar heinizle görüşmek dileğiyle

slm kızlar yazılanları okuyunca çok şaşırdım ve çok kızdım zaten çok zor içtk o yağ ve limonu mahvetti beni dün bütün gün yattım ama bugün kendimi çok zinde hissediyorum lavmandan sonra bende bezelye büyüklüğünde siyah bişeyler döktüm bide iltihap gibiydi su inşallah hepimiz faydasını görürüz emeğimizin karşılığını alırız ben gebelik tedavisi görüyorum onun için yapmıştım hayırlısı bakalım hepimiz birbirimize çok destek olduk bir hafta boyunca çok şey paylaştık herkese teşekkür ediyorum inşallah hepimiz mükafatını alırız :enbuyukkk:a.s.

buse burcu, ben geçen ay beden temizliği yapmıştım ve sonuna doğru adetimi bekliyordum ama adetim gelmedi. Temizliği hem bebek sahibi olabilmek hemde zayıflayabilmek için yapmıştım. Zayıflayamadım ama kürden sonra gebe kalmıştım. Belki rastlantıydı yada meyve-sebze folik depolarımı doldurup işi kolaylaştırmıştı, bilemiyorum ama yıllardır uğraşıyorum ilk kez kendiliğimden gebe kalmıştım. Maalesef ki, 2 gün önce kalbi durduğu için kürtaj oldu. Sevincim yarım kaldı, yine de kendiliğinden hamile kalmayı yaşadım. Dilerim ki sen ve diğer bebek isteyen arkadaşlara faydası olur.
Temizlikten olumsuz etkilenen arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. Bir daha yaparmıyım bilmiyorum ama lavman biraz riskli, az yemek ve suyunu kullandığımız sebzeler benim zaten çalışmayan troidimi daha da yavaşlattı sanırım, o kadar açlığa kilo veremedim.

kızlar maranki bu akşam televizyonda sorularımza yanıt bulabilicez sanırım
alıntıdır:kaydirigubbakcemile5

Prof. Dr. Ahmet Maranki, bu akşam 21.30 ile 00.00 saatleri arasında Afyon Kanal 3'te canlı yayınlanan 'Gökkuşağının Renkleri' isimli programda, Kozmik Beden Temizliği uygulamaları ve tüm ayrıntılarını izleyicileriyle paylaşacak!

Programa suallerinizle katılabilirsiniz.

Frekanslar:

Frekans: 12685
Fec: 5/6
Horizantal (Yatay) 3000

bilgilerinizehihoyyyt

kızlar nerdesiniz ya maranki hocayı şuan yakaladaım tempo tv de
turkerler@kanal3.tv.tr
12 ye kadar burda sorularımız soralım lütfen
telefon verilerse onuda bildiririm:teytey:

Canim gecmis olsun..Cok uzuldum..Allah yine nasip etsin insallah...

geçmiş olsun bende üzüldüm inşallah allah tekrar nasip eder

kızlar nerdesiniz ya maranki hocayı şuan yakaladaım tempo tv de
turkerler@kanal3.tv.tr
12 ye kadar burda sorularımız soralım lütfen
telefon verilerse onuda bildiririm:teytey:

izlemek isterdim ama yeni gördüm zaten uyduda yok ta nette bi araştırırdım izlenirmi diye
sen izledin sanırım bişeyler söyledimi önemli bilmediğimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…