tekrar gecmis olsun canim.. endiselerinde sende haklisin ama
dr maranki de ookdar yil bu ilmin ihtisasini yapmis yurt disinda. tvlere cikip aciklamasida bu ilmine guvenimesin gosteriyor. benim içim rahat bu konuda inanin.
dokdorlarinda onun uygulmasini yanlis buldugu normal geliyor ardik. ayni kanalda biri sabah digeri oglenden sonra olan sunucunularin dair programa getirdikleri doktorlar dahi ayri fikirdeler.
bu isin onemi ne biliyormusnuz bilincli yapmak. çok dikkat etmek. insanlarin belki lavman sirasinda yapmis oldugu yanlis uygulamar buna yol acabiliyor.
yanlis yaptigimiz bi tedavi bile iyi sonuclar veremeyebiliyor...
ama su gercek ki herkesin bunyesi bu temizligi kaldirmiyor...
çokk dikkat istiyen bir uygulama..
kızlar ben hala gün içerisinde wc ye gidiyorum ve her gidişimde bişeyler dökülüyo
miden bulandı bu polemikten sinirlendim nescafe içiyorum. bence marankiye hepimiz yazıp bi güzel döşenmek lazım. daha birkaçgün öncesindeki yazısında taklitlerimizden sakının hiçbir siteye itibar etmeyin sadece bizim siteye bakın diyordu. onun sitesinde var bu yazı onun çalışanlarına böyyle bir yanlışlık yaptırmaya hakkı yok, çünkü milyonlar inanıyor ona profesyonel olmaları lazım artık. ne yazıkkı burda da buram buram ticaret kokusu alıyorum ve midem bulandı. ben şikayetimi ona yazıcam bence sizlerde ona bildirin ki önümüzdeki günlerde bari yanlışlığa yer verilmesin.
sizce haklımıyım
saolsasin cnm ama inanki ben hicbirseyi yanlis yaptigimi dusunmuorum. hatta bircok konuda cevremde yapan kisilerden daha cok dikkat ederek davrandim.sonucta sadece kendim yapsam neyse annem babam ve esim benim israrimla basladilar ve sirf onlarin mesuliyetine girmemek icin herseyi en ince ayrintisina kadar arastirmaya calistim bu siteyide bu sayede buldum zaten. simdi diorsunki bilincli yapmak en onemlisi ,burdaki butun arkadaslarimiz zaten birbirlerinden destek ve bilgi alarak uyguluolar peki daha hangi gun zeytin yaginin icilecegi konusunda bile net bilgi edinemedigimiz sevgili maranki sitesi ve teldeki cevap veren arkadaslarin insanlari surekli celiskide birakan cevaplariyla ne kadar bilincli bir detox yapilabilir soruorum?? ve sizin yorumunuza birakiorum..
london öncelikle çok çok geçmiş olsun allah şifa versin
yanlış ne yapabilirsin kii zaten:sm_confused:
lavman uygulamasının neresinde bi hata yapılabilir yazan arkadaşa soruyorum
sanki pek çok yöntem varda bunlardan birini mi seçiyoruz herkesin yaptığı aynı barsağa suyu veriyosun bunun nesi yanlış yapılabilir
adam besbelli ticari amaçları için 2 cümle laf ediyor sonrada insanlar düşünsün dursun kendilerince kimi tuz yer kimi bulgur yer aa ama yasak mı kii ama demedi der
onu bunu bilmem de bu marankiye hiççç itimat etmiyorum
aa detoksu bende yaptım ama bi daha da yapmam
o kadar çok enerjisiz kaldım kii detoks haftasınca bittiğinde sürekli karbonhidrat tükettim ve ona rağmen kilom git gide düşüyor isteğim dışında
sanki öyle bi insanmış kii hiç bi yalanı yokmuş çok dürüstmüş gibi davranılıyor adam iki laf ediyo laflardan biri bilmemne adlı kitabında bahsettiğim gibi oluyor
saol cnm ya valla beni anlayan insanlar ciktikca cok mutlu oluorum. insanlar ole bi sartlanmiski maranki dogru soluo doktorlar öcü oldu hasta gelsin die yapiolarmis bunuda ilk defa duydum. sanki maranki bedavaya yapio herseyi. kampina gidebilmek 2.500 TL bu turkiye sartlarinda ozelliklede millet su ekonomik krizde kivranioken nasi onemli bir miktar herkes bilio bunu.haplarida ates pahasi. onun sitesinde yazilanlari okuorum insanlar yazik kimisi kanser kimisinin amansiz hastaligi var ve hepsi birden fiyatlarin pahaliligindan yakiniolar tabletleri pahali oldugu icin alamadiklarindan ve bunu da kendi sitesinde yayinlio bide cekinmeden. Ben tabletleri alicam diodum ama bu yasadiklarimdan sonra asla ne detox yaparim birdaha ne de bu ticarete ortak olurum.haa desemki adam cikio soluo illa kampa gelmenize gerek yok evden de yapin olur die o zaman onun siparis hattindakiler tabletleri kullanmadan yaparsaniz bosa yapmis olursunuz diye neden insanlarin umutlarini kiriolar bu ticaretin ta kendisi diilde nedir?
bu arada aynen bende detoxta 5 kilo vermistim halada vermeye devam ediorum normal yemek duzenine gecmeme ragmen ve durumdan da korkmaya basladim.zayif oldugum icin dahada zayiflamak istemiorum cunku..
buse burcu, ben geçen ay beden temizliği yapmıştım ve sonuna doğru adetimi bekliyordum ama adetim gelmedi. Temizliği hem bebek sahibi olabilmek hemde zayıflayabilmek için yapmıştım. Zayıflayamadım ama kürden sonra gebe kalmıştım. Belki rastlantıydı yada meyve-sebze folik depolarımı doldurup işi kolaylaştırmıştı, bilemiyorum ama yıllardır uğraşıyorum ilk kez kendiliğimden gebe kalmıştım. Maalesef ki, 2 gün önce kalbi durduğu için kürtaj oldu. Sevincim yarım kaldı, yine de kendiliğinden hamile kalmayı yaşadım. Dilerim ki sen ve diğer bebek isteyen arkadaşlara faydası olur.
Temizlikten olumsuz etkilenen arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. Bir daha yaparmıyım bilmiyorum ama lavman biraz riskli, az yemek ve suyunu kullandığımız sebzeler benim zaten çalışmayan troidimi daha da yavaşlattı sanırım, o kadar açlığa kilo veremedim.
buse burcu, ben geçen ay beden temizliği yapmıştım ve sonuna doğru adetimi bekliyordum ama adetim gelmedi. Temizliği hem bebek sahibi olabilmek hemde zayıflayabilmek için yapmıştım. Zayıflayamadım ama kürden sonra gebe kalmıştım. Belki rastlantıydı yada meyve-sebze folik depolarımı doldurup işi kolaylaştırmıştı, bilemiyorum ama yıllardır uğraşıyorum ilk kez kendiliğimden gebe kalmıştım. Maalesef ki, 2 gün önce kalbi durduğu için kürtaj oldu. Sevincim yarım kaldı, yine de kendiliğinden hamile kalmayı yaşadım. Dilerim ki sen ve diğer bebek isteyen arkadaşlara faydası olur.
Temizlikten olumsuz etkilenen arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. Bir daha yaparmıyım bilmiyorum ama lavman biraz riskli, az yemek ve suyunu kullandığımız sebzeler benim zaten çalışmayan troidimi daha da yavaşlattı sanırım, o kadar açlığa kilo veremedim.
kızlar nerdesiniz ya maranki hocayı şuan yakaladaım tempo tv de
turkerler@kanal3.tv.tr
12 ye kadar burda sorularımız soralım lütfen
telefon verilerse onuda bildiririm:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?