Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Ben yağın 3 de 2 sini içebildim. Şayet bir yudum daha alsaydım anında hepsini geri çoıkarmak zornda kalcaktım. Gecede 2.5 a kadar durabildim.

sabah lavmandan hiç bişey çıkmadı bu kadar olur. Sinir oldum bende ondan sonra hiç bişey yapmadım sinirimden. kötükedihüso

Ama bir iki defa 2 cm büyüklüğünde bazı yerleri kıkırdak kemikli gibi ve damarlı şeyler çıktı ilginçti.

Bu arada 64 kilo iken son gün 60 kiloydum. İki gün geçti normal su kaybımı geri almış halimse 61 kiloyum. Buda benim için çok iyi zaten boyum uzun. kaydirigubbakcemile2

Rabbim hepimize şifa versin inş.

kızlar ben nisan programını uygulamıştım,hamile kalmak maksadıyla yapmıtım,hamdlsun Rabbime şuan hamileyim,ben şubatta klomifen tedavisiyle hamile kalmıştım ama ne yazıkki Martta düşük yapmıştm üzerine hiç adet görmeden doğal yoldan hamile kaldım,yarın doktora gidecem inş. bebişim görünür ultrasonda,inşaallah kim ne masatla yaptı ise maksadına ulaşır,Rabbim bebek için uygulayanlara da en hayırlı ve kısa zamanda hamile kalırlar ve bebeklerini sağlılı bir şekilde kucaklarına alırlar,amin..

kızlar ben nisan programını uygulamıştım,hamile kalmak maksadıyla yapmıtım,hamdlsun Rabbime şuan hamileyim,ben şubatta klomifen tedavisiyle hamile kalmıştım ama ne yazıkki Martta düşük yapmıştm üzerine hiç adet görmeden doğal yoldan hamile kaldım,yarın doktora gidecem inş. bebişim görünür ultrasonda,inşaallah kim ne masatla yaptı ise maksadına ulaşır,Rabbim bebek için uygulayanlara da en hayırlı ve kısa zamanda hamile kalırlar ve bebeklerini sağlılı bir şekilde kucaklarına alırlar,amin..

Canim cok sevindim ya...Allah saglikla tamamina erdirip kucagina almayi nasip etsin insallah....Gozun aydin... :nazar: :nazar: 4. Bebisimiz oldu sanirim seninki bu topikte.....Allah tum isteyenlere nasip etsin ....

Canim cok sevindim ya...Allah saglikla tamamina erdirip kucagina almayi nasip etsin insallah....Gozun aydin... :nazar: :nazar: 4. Bebisimiz oldu sanirim seninki bu topikte.....Allah tum isteyenlere nasip etsin ....

çok teşekkür ederim,amin cümlemizin,inş.sende bebeğini sağ salim salıklı bir şekilde kucağına alırsın,:nazar:

Canım çok sevindim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Darısı tüm isteyenlerin başına :Saruboceq:

mehlikasu bende sevimdim Allah inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
allah tüm anne olmak isteyenlere nasip etsin bir an önce

canımmmmmm çok sevindim allah tamamına erdirsinnn sağlıcakla kucağına al inşşşşş:CüvCüv:

Rabbim tamamına erdirsin. Hayırlı kul olan, hayırlı evlat olsun inş. Sizin adınıza çok sevindim kardeşim.

7-5 yıllık evliyim. Bende cosmic beden temziliğini bebek için yapmıştım. İnş. bende o günleri en kısa zamanda hayırlısıyla görürüm. Amin :utangac:

Rabbim tamamına erdirsin. Hayırlı kul olan, hayırlı evlat olsun inş. Sizin adınıza çok sevindim kardeşim.

7-5 yıllık evliyim. Bende cosmic beden temziliğini bebek için yapmıştım. İnş. bende o günleri en kısa zamanda hayırlısıyla görürüm. Amin :utangac:

Amin cnm inşaallah senden de müjde alırız :CüvCüv:

seyma88,eie,zeytin gözlü,rayiha23 hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim,Allah Razı olsun.rayiha23 inş.sen de en hayırlı ve kısa zamanda hamile kalırsın ve bebeğini sağlıklı bir şeilde kucağına alırsın,Rabbim tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasib etsin.amin

Çok sevindim canım ya a.s. allah sağlıkla sıhhatle kucağına aldırsın inş :Saruboceq:
darısı diğer isteyenlerin başına :Saruboceq:

Kırmızı Pancar Üremeyi Arttırıyo Sanırım Ondan Faydasını Gördünüz Arkadaşlar , Çok Sevindim ,Allah Herkese Nasip Etsin İNŞALLAH ...

Kırmızı Pancar Üremeyi Arttırıyo Sanırım Ondan Faydasını Gördünüz Arkadaşlar , Çok Sevindim ,Allah Herkese Nasip Etsin İNŞALLAH ...

roboroach, kırmızı pancar konusunda haklısın sanırım. Bende 9 yıldır sayısız bebek tedavisi geçirdim. Mart ayındaki beden temizliğinden sonra ilk defa kendilimden gebe kaldım, devam etmedi ama bende hep düşündüm. Acaba kırmızı pancarın mı faydası oldu, faydası olan neydi diye, az önce yazını okuyunca kırmızı pancarı araştırdım ve bir sitede şöyle yazıyor hakkında:

"Öncelikle bu harika sebzenin faydalarını bilmeyenlere anlatmak istiyorum; Folik asit, potasyum, mangan ve magnezyum içeriyor, içeriğindeki demir ve bakır, kan yapımını destekliyor. Taze olarak tüketilmesi besin değerleri açısından önemli elbette ve bence üzerinde durulması gereken en önemli şey, kadınların doğurganlık dönemlerinde en çok ihtiyaçları olan vitamini, yani folik asidi bünyesinde barındırması."

Benim mthfr heterozigot durumum var, yani kanda pıhtılaşma oluyor ve vücudumda aşırı folik asite ihtiyaç var. İşte ben gebe kaldığımda foliğimi kırmızı pancardan sağlamışım demekki. Hedefim artık kırmızı pancarı soframdan eksik etmemek.

Allah tüm bebek isteyenlere ve bana da en kısa zamanda anneliği nasip etsin.

roboroach, kırmızı pancar konusunda haklısın sanırım. Bende 9 yıldır sayısız bebek tedavisi geçirdim. Mart ayındaki beden temizliğinden sonra ilk defa kendilimden gebe kaldım, devam etmedi ama bende hep düşündüm. Acaba kırmızı pancarın mı faydası oldu, faydası olan neydi diye, az önce yazını okuyunca kırmızı pancarı araştırdım ve bir sitede şöyle yazıyor hakkında:

"Öncelikle bu harika sebzenin faydalarını bilmeyenlere anlatmak istiyorum; Folik asit, potasyum, mangan ve magnezyum içeriyor, içeriğindeki demir ve bakır, kan yapımını destekliyor. Taze olarak tüketilmesi besin değerleri açısından önemli elbette ve bence üzerinde durulması gereken en önemli şey, kadınların doğurganlık dönemlerinde en çok ihtiyaçları olan vitamini, yani folik asidi bünyesinde barındırması."

Benim mthfr heterozigot durumum var, yani kanda pıhtılaşma oluyor ve vücudumda aşırı folik asite ihtiyaç var. İşte ben gebe kaldığımda foliğimi kırmızı pancardan sağlamışım demekki. Hedefim artık kırmızı pancarı soframdan eksik etmemek.

Allah tüm bebek isteyenlere ve bana da en kısa zamanda anneliği nasip etsin.

ne zaman başlanıyodu bu beden temizliğine ben de yapayım bari o zaman
ya..bi o kaldı onda da aklım kalmasın....

bilen yok mu kızlar eylülde olduğunu biliyorum ama ayın kaçı?kendi sitesinde de bulamadım

şu anda yapılamaz mı acaba maranki diyeti?
yapmak isteyen varsa başlayalım diyecektim
ramazan şu sıra olmaz
ama katılan olursa ben 4-5 gün yaparım 8-9 gün bana ağır gelir

şu anda yapılamaz mı acaba maranki diyeti?
yapmak isteyen varsa başlayalım diyecektim
ramazan şu sıra olmaz
ama katılan olursa ben 4-5 gün yaparım 8-9 gün bana ağır gelir

bi zamanı var bunun ama ne zaman bi türlü öğrenemedim..sonrasında tüm cesaretimi toplayıp başlıycam...yapabilirmiyim şüpheliyim ama en azından deniycem...

Merhaba....Kizlar oncelikle evet bunun zamani var..Ayin cekim kuvvetine gore ekim kasim ve aralik aylarinda yapiliyor siz herhangi birinde yapabilirsiniz.Sitesinden tvlerdende duyruluyor zaten..Bu arada bende bu temizlik yuzunden (saglik için yamistim ben beden temizligini) dusunmedigim halde hamile kaldim be su anda bebegim 6 gunluk ve kucagimda...Allah sizlerede nasip etsin insallah..

Son düzenleme:
Back
X