Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Alsebe merhaba, bebeğiniz dünyaya gelmiş çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah..mart ayında bende temizlik yapmıştım bebek için ama malesef sonuç alamadım kısmet değilmiş ne yapalım

Merhaba....Kizlar oncelikle evet bunun zamani var..Ayin cekim kuvvetine gore ekim kasim ve aralik aylarinda yapiliyor siz herhangi birinde yapabilirsiniz.Sitesinden tvlerdende duyruluyor zaten..Bu arada bende bu temizlik yuzunden (saglik için yamistim ben beden temizligini) dusunmedigim halde hamile kaldim be su anda bebegim 6 gunluk ve kacagimda...Allah sizlerede nasip etsin insallah..
amiiiiiiiiiiin inşallah alsebecim..Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sana da...

Alsebe merhaba, bebeğiniz dünyaya gelmiş çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah..mart ayında bende temizlik yapmıştım bebek için ama malesef sonuç alamadım kısmet değilmiş ne yapalım

belki de eşinin de yapması gerekiyodur canım...gerçi benim kocam yapmaz ama bilmiyorum sadece bi fikir...bebek için nelere katlanıyoruz akıllara zarar...

ezine77, canım mart ayında eşimle beraber yaptık biz beden temizliğini, ayrıca ibrahim saraçoğlunun incir kürünü, keçiboynuzu kürünüde denedik ama sonuç alamadık malesef.

ezine77, canım mart ayında eşimle beraber yaptık biz beden temizliğini, ayrıca ibrahim saraçoğlunun incir kürünü, keçiboynuzu kürünüde denedik ama sonuç alamadık malesef.

ne güzel eşinin de yapması çok güzel..benimkisi pek zora gelemez de..keçiboynuzu,havuç kürü ,arısütü filan hepsi yapıldı ama bunu yapmaya ben bile korkuyorum doğrusu...ne yapalım biz elimizden geleni yapıyoruz sonuna kadar arkadaşım gerisi Allahın takdiri..ben 3 aşılama,2 tüp bebek geçirdim,sayısız kür denedim ve en son akupunktura gittim ama sonuç yok ne yazık ki....inşallah hayırlısı ile bu sıkıntılarımız en kısa zamanda ramazan-ı şerifin yüzü suyu hürmetine geride kalır....

Nevban Ezine

Canlarim cok sagolun ..Allah sizlerede nasip etsin insallah...Hersey Allahtan sebep olanlar baskalari...Insallah Allah sizinde sebebinizi karsiniza cikartsin...Hayirli zamanda hayirli evlatlar versin...Tabii tum isteyenlerede....Baska arkadaslarda vardi buradan hamile kalan onlarin bebekleri dogdumu bilmiyorum ama sonbaharda yine yapmanizi tavsiye ederim size temizligi..Eger yapabilirseniz yani...Insallah sonuc alirsiniz...Ramazan gunu bunu butun kalbimle diliyorum... Allah kucaginizi doldursun annelik duygusunu sizede tum isteyenlerede doya doya yasatsin... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleme:
Nevban Ezine

Canlarim cok sagolun ..Allah sizlerede nasip etsin insallah...Hersey Allahtan sebep olanlar baskalari...Insallah Allah sizinde sebebinizi karsiniza cikartsin...Hayirli zamanda hayirli evlatlar versin...Tabii tum isteyenlerede....Baska arkadaslarda vardi buradan hamile kalan onlarin bebekleri dogdumu bilmiyorum ama sonbaharda yine yapmanizi tavsiye ederim size temizligi..Eger yapabilirseniz yani...Insallah sonuc alirsiniz...Ramazan gunu bunu butun kalbimle diliyorum... Allah kucaginizi doldursun annelik duygusunu sizede tum isteyenlerede doya doya yasatsin... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ne zaman başlanıyodu bu beden temizliğine ben de yapayım bari o zaman
ya..bi o kaldı onda da aklım kalmasın....

Ezine, ben aynı zamanda haşimatoluyum. Bugün diğer foruma da kendimle ilgili detaylı yazdım ama beden temizliğinden bahsetmediğimi düşündüm. O sırada bu foruma da uğramadığım aklıma geldi :)

Belki tesadüf ama ben kozmik temizlik yaptığım ay hamile kaldım. Kasım ayında olacak diye biliyorum, bir sonraki, yine yapacağım.

amiiiiiiiiiiin inşallah alsebecim..Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sana da...

belki de eşinin de yapması gerekiyodur canım...gerçi benim kocam yapmaz ama bilmiyorum sadece bi fikir...bebek için nelere katlanıyoruz akıllara zarar...

evet ben eşlerin beraber yaptıklarını duymuştum..

KOZMıK BEDEN TEMıZLıĞı ZAMANI AÇIKLANDI
Eylül (Aktif Dönem)

27 Eylül 2009 Pazar -Şevval 8 (Aydınlık dolunay)

3 Ekim 2009 Cumartesi - Şevval 14 (Aydınlık dolunay)

Ekim (Aktif Dönem)
Ekim (Aktif Dönem)

11 Ekim 2009 Pazar - Şevval 22 (Karanlık dolunay)
25 Ekim 2009 Pazar - Zilkade 7 (Aydınlık dolunay)

17 Ekim 2009 Cumartesi - Şevval 28 (Karanlık dolunay)
31 Ekim 2009 Cumtesi - Zilkade 13 (Aydınlık dolunay)

Kasım (Aktif Dönem)
Kasım (Aktif Dönem)

10 Kasım 2009 Salı - Zilkade 23 (Karanlık Dolunay)
25 Kasım 2009 Çarşamba Zilhicce 8 (Aydınlık Dolunay)

16 Kasım 2009 - Pazartesi Zilkade 29 (Karanlık Dolunay)
1 Aralık 2009 Salı- Zilhicce 14 (Aydınlık Dolunay)

Aralık (Aktif Dönem)
Aralık (Aktif Dönem)

9 Aralık 2009 Çarşamba - Zilhicce 22 (Karanlık Dolunay)
24 Aralık 2009 Perşembe- Muharrem 8 (Aydınlık Dolunay)

15 Aralık 2009 Salı - Zilhicce 28 (Karanlık Dolunay)
30 Aralık 2009 Çarşamba Muharrem 14 (Aydınlık Dolunay)

banada mail gelmis..Duyurmuslar tarihleri...Daha yeni dogum yaptim insaallah sutumde azalma olmaz bende eylulun sonunda yapicam esimide ikna etmeye calsiiyorum bakalim...

banada mail gelmis..Duyurmuslar tarihleri...Daha yeni dogum yaptim insaallah sutumde azalma olmaz bende eylulun sonunda yapicam esimide ikna etmeye calsiiyorum bakalim...

Alsebe hayırlı olsun canım benim opuyorumnanaktan eylül sonu erken değilmi yav bi sonrakinimi yapsak :uhm: gerçi herkes eylül sonunda yapıcaksa ben tek kalmak istemiyom şahsen -tatlicadiarzu
-

bende düşünüyorum bu kozmik beden temizliğini çok büyük sağlık sorunları olan biriyim.mutlaka yapmam lazım.ama eylül ekim kasım aralık bu ayların hepsindemi yapacağız ayrı ayrı? yoksa bu aylardan herhangi birindemi tam anlayamadım.cevap yazan olursa çok sevinirim.şimdiden tşk.ediyorum.

bende düşünüyorum bu kozmik beden temizliğini çok büyük sağlık sorunları olan biriyim.mutlaka yapmam lazım.ama eylül ekim kasım aralık bu ayların hepsindemi yapacağız ayrı ayrı? yoksa bu aylardan herhangi birindemi tam anlayamadım.cevap yazan olursa çok sevinirim.şimdiden tşk.ediyorum.

sadece 1 sefer yapıcaz cnm 3 aydan 1 ni tercih edicez

kızlar hic eylülü ekimi filan beklemeyin
ben dolunay dısı yaptım bayagı da etkili oldu 4 aydır kg almıyorum
bu kadar iyi bişi olamaz
bugun pancar aldım da, bu mevsim hangi sebzeleri haslayabılırım hicbise gelmiyor aklıma
bi fikir verirseniz yarın baslıycam malzeme hazır -fındık-ceviz-yesilcay-hurma-fıstık lavman set var
bi tek alısverıs listem-haslanacak sebzeler konusunda eksigim var
fikri olan var mı??

KOZMİK BEDEN TEMİZLİĞİ ZAMANI AÇIKLANDI
Eylül (Aktif Dönem)

27 Eylül 2009 Pazar -Şevval 8 (Aydınlık dolunay)

3 Ekim 2009 Cumartesi - Şevval 14 (Aydınlık dolunay)

Ekim (Aktif Dönem)
Ekim (Aktif Dönem)

vallahi bir insan sanslı olur da bu kadar mı olur
ay bana birşeyler oluyor şans benden yana hayatımda bu sıra
tam da bugun baslıcaktım zaten 27 eylül dolunaymıs yuppiiii
bugun baslıyorum kızlar var mı bana yoldaş olacak delü bir kız aranızda?kaydirigubbakcemile5

Bende basliyorum bugun...Emzirdigim için bakicam sutum azalmazsa sonuna kadar devam edicem...

Bu uc aydan birini tercih edip yapicaz yani uc kere degil..Ben hamile kalmadan yapmistim cok faydasini gordum 10 ay gecti ustunden o yuzden yeniden yapmak istiyorum...Insallah sut miktarimizi azaltmaz...:Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleme:
ya ben de balıycaktım ama bugün olduğunu unutmuşum,lavman yapmadım ve kahvaltı ettim nolcak?başlıyayım mı yine?

Back
X