Yarin lavman var canim ki için temizlensin..yarinki lavmanda zaten cikacak olan cikar..Aslinda harfiyen yapilirsa 3 gunden itibaren falan bisiler cikmaya basliyordu...Bilmem sen farkettinmi simdiye kadar...Yarin bence sen yine sebze suyunu ic oglende falan yavas yavas gecersin yemeklere..gerci seni tutabilene askolsun bence...cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
Zeytinyagini icmene sevindim..Kolay degil gercekten bitirdigin ve tamamlayabildigin için seni tebrik ediyorum..Nefes egzersizlerini yaptinmi merak ettim yazmamissin?
Kabus sona erdi yazmissin ya sositososito sositososito inan yapip bitirenler hep oyle yazdi hatta birdaha yapmam diyenler oldu ama 6 ay sonra yapacaklarin ilk sirasinda onlar oldu yine...Insallah sende sifasini gorursun...Tekrar tebrik ediyorum seni..Ve JAYJAY'i....Gerci onun seni cikmadi henuz ama.....???
jayjayı mı:kedi:
jayjay 3. gün iflas bayragını cekti ya
ama hastalandım grip filan ilac iciyordum mümkün degildi
yeni kendime geliyorum
ama baslıcam cihazım gelsin kesinkes yine yapıcam:lepi:
valla alsebecim,şimdik sen bana kızcan ama ben ertesi gün lavman diye bi şey okumamışım ya ve dolayısıyla da yapmadım.zeytinyağından sonra bol bol kustum ama,benimkiler çıktıysa üstten çıktı anlıycağın...sabaha iyi kalkmak yerineyse berbat şekilde hasta kalktım maalesef,diyetti beden temizliğiydi derken sanırım biraz bünyem zayıf düştü..pek meyve de yememiştim..bütün vücudum dayak yemiş gibi ağrıyor şu anda..sanırım grip oldum...inşallah bundan sonra iyileşirim..
kızlar kendimize marankinin haplarından mı alsak
anti aging hapları var mı ki marankinin?
biraz cildim kendini bıraktı yine ay ben nere gidem
ne yapsam yine yumuşuyor
Alsebe, ben bir sonraki turda yapmayı düşünüyorum. 14'ünde mi başlıyordu?
Yok 11 inde basliyor birde 25 inde yaziyor hangisi bilmiyorum arastiricam bakalim..........
Benim almam su anda sacmalik olur..Yurtdisindayim ben ve buraya kargo parasi "astari yuzunden pahali" olur hesabi olur...Bu Marankinin temizliginden sonra cildim cok guzellesmisti benim birdahada ufacik bir sivilce gormedim cildimde...Sen birdahaki sefere yapmayi dusunuyormusun kesin....?
Kendime yapmak için arkadas ariyorumda..Bir daha deniyicem ins bu seferde birakmak zorunda kalmam...Oylede olsa tamamlayana kadar devam edicem...:lepi: :lepi:
alsebe geçen gün maranki saba tümerin programına cıktı
beden temizliğini aydınlık ve karanlık dolunayda yapılır biz aydınlı olanı tecih ediyoruz oda 25 ekim dedi
25 ekime birkaçgün kala yine gelin sırf beden temizliğini konuşalım teklifinde bulundu saba onuda izleyelim
ekimde evdekiler yapıcak bende kasım düşünüyorum
Evet banada mail geldi programa cikciak diye ama bakamadim...Birdahaki sefere bakiyim not edicem simdi sagol...25 Ekimde sen yapmiyorsun o zaman?
Başladım gitti gazam mübarek ola :roflol: bir haftadır hazırlamıştım kendimi allah kolaylık versin hepimize
Sen simdimi basladin anlamadim ben?? 25 ekimde ne varki seni baslatmayacak olan bekle iste beraber yapalim... :mymeka: :mymeka: :mymeka: Destek olalim birbirimize yoksa nasil yapilir bu meret tek basina ....kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
Buzdolaba koy dayanir herhalde :))) ben ekimin27 sinde denedim 3 gunu felaket basagrisi oldu bebisle ve 2 cocukla dayanamadim biraktim yine deniycem bana arkadas ariyorum :))) yapalim iste beraber :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?