valla ben bırakıcam sanırım..salça yasak,tuz yasak süt,yoğurt,kahvaltı yasak...keşke yasak olmayan yemek tariflerini verseymiş maranki daha pratik olurdu..başım çatlıycak,halsizlik,dalgınlık cabası...beni aşıcak bu temizlik işi sanırsam...sabah bi de pancardan mıdır bilmem dışkılamam beni korkuttu..kan sandım elim ayağım titredi tuvalette resmen..ilk günden içimden bi şey çıkarıcak değildir heralde diyorum bi taraftan,sonra dedim,içtiğim o sebze suyunun rengi böyle çamur gibi bi şeydi işte kızım korkma...ama bu yenilmeyecekler beni mahvetti bugün...az sonra kısır yapıp azcık yiycem..bulgur ve salata yasak değil nasıl olsa ..ama motivasyonum yerle bir oldu bugün...yapabilenleri valla alnından öpüyorum..
sabret cnm hep böyle gidecek değil belli bir süre sonuç çok güzel olucak inş :lepi:
valla ben bırakıcam sanırım..salça yasak,tuz yasak süt,yoğurt,kahvaltı yasak...keşke yasak olmayan yemek tariflerini verseymiş maranki daha pratik olurdu..başım çatlıycak,halsizlik,dalgınlık cabası...beni aşıcak bu temizlik işi sanırsam...sabah bi de pancardan mıdır bilmem dışkılamam beni korkuttu..kan sandım elim ayağım titredi tuvalette resmen..ilk günden içimden bi şey çıkarıcak değildir heralde diyorum bi taraftan,sonra dedim,içtiğim o sebze suyunun rengi böyle çamur gibi bi şeydi işte kızım korkma...ama bu yenilmeyecekler beni mahvetti bugün...az sonra kısır yapıp azcık yiycem..bulgur ve salata yasak değil nasıl olsa ..ama motivasyonum yerle bir oldu bugün...yapabilenleri valla alnından öpüyorum..
arkadaşlar lavman yerine bağırsakları boşaltıcı ilaç içsek olmazmı ki ?
Canim bol sivi al yesil cay iç basin agrimaz ac kaldigin içinde agriyor olabilir...Bendede biraz var ama idare ediyorum..O renk degisimi pancardan oluyor korkma..lavmanida yapiyorsundur umarim tek basina yapma sakin..
lavmanı yapıyorum ama ben ebeyim hastanede hastalara 1000 cc yapıyoruz en fazla 1500..o yüzden kendime de 1000 cc uyguladım...2000 cc verebileceğimi hiç sanmıyorum ki sayfanın başlarında 2000 denmiş...renk değişimi hakkında kafamı rahatlattın sağol..yarın bakıcam artık duruma göre....çrş günü 24 saatlik nöbete gidicem,hastanede bunları uygulayamam ara vermiş olucam devam edersen...yani anlıyacağın tam anlamıyla yapamıyorum...bugün muz,kısır,bamya,patates salatası,ve çok açık çay şeklinde yapabildim...yarın da yaparsam karnıbahar yapıcam ama hala tam kararlı değilim,bugün cesaretimi kırdı biraz ama belki sabaha fikrim değişir...desteğin için teşekkürler...
kolay gelsin kızlar
ikinci gün felaket başım arımıştı ama daha sonra olmadı sabredin
albese bebeğinde hayırlı olsun
ben sebze sularını pipetle içtim kokusunu duymayınca daha kolay gelmişti
kızlar bide aydınlık dolunay kara dolunay ne oluyor hangisinde yapsak daha etkili olurki
Muz kesinlikle yasak benim bildigim..Ogutumu zor oldugu için...Masallah sende yasak ne varsa canin cekmis :)))Evet o 2 lt yi bir kerede vermiyorsun zaten once yarim lt yi verip bosaltim yapip sonra 1.5 litreyle yapiyorsun..Bence midemde sende alismis olursun yarin bu akdar dayanmissin bence bitir...Inan faydasini gorursun..Ben dogum yapali 29 gun oldu emziriyorum ve yapiyorum...Insan faydasini gorup iyi olunca herkes olsun istiyor iste....Yinede sifa Allahtan....
Hepînize tsk ederim..Bugun kati meyve sikacagim bozuldu.Napicam bilmiyorum simdi.........Bebisle cikip aramak zor olucak...:1no2: :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?