Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
benı duyan yokmuu bende yapmak ıstıyorumm tarıhler gectımı gecmedıyse nasıl baslayaya bılırrım

Canim gecmedi tarihler henuz..Ekim ve kasimdada var..O zaman yaparsin..Simdiki gecti sanirim...Bende baslamsitim ama dun siddetli bir basagrisindan birakmak zorunda kaldim aslinda agridan degil agri yuzunden cocuklarima ve bebegime bakamadigim için...Cok cok uzuldum ama ben ilk yaptigimdada boyle olmus ve korkup birakmistim ikinci deneyisimde bas agrisi olmuyor...Bu konuda tecrubeliyim yani... ((
Arkadasim da yapiyor hatta bana yeni dogum yaptigimdan zaten vucudumun yenilendigini soyleyip kafami karistirdi..Ekimde belki yine cesaret edip yapmaya calisirim yani sana arkadas olurum.. :))) Basagrisi olmasa zaten kesinlikle birakmazdim ben ama dayanamadim tansyonumu olctum acaba ondanmi diye gayet iyiydi.. 11/7 idi...Cok canim SIKKIN bu yuzden..Ve insan sanki orucunu bozmus gibi suçluluk duyuyor bunu yarim birakip kürü bozdugunda...:1no2: :1no2: :1no2:

alsebe bence bugun bisiler ye yarın yıne devam et
valla bırakma
ben de bugun 1 dilim ekmek yedim napim yani; bayılıcaktım
ama bak bırakmadım
su lavman olayı beni delirtiyor

alsebe bence bugun bisiler ye yarın yıne devam et
valla bırakma
ben de bugun 1 dilim ekmek yedim napim yani; bayılıcaktım
ama bak bırakmadım
su lavman olayı beni delirtiyor

Canim bende neresinden tutup baslayip devam etsem diye cok dusundum ama yemek yedim..Yeniden sil bastan basliyicam artik bakalim ekim yada kasimda..Bana gecen seferde boyle oldu zaten ilk denememde siddetli basagrisindan biraktim ikincide olmadi...

dıyetlerde bas agrısını ve halsızlıgı onlemek ıcın ıkındıden sonra cevız cok ıyı gelıyoo

dıyetlerde bas agrısını ve halsızlıgı onlemek ıcın ıkındıden sonra cevız cok ıyı gelıyoo

Canim valla ben sebze suyunuda gec ictim hep cevize sira gelmedi..Bebisim henuz 1 aylik olmadi iki cocugumda var okula giden..Onlarla ugrasmaktan inan herseyi duzenli yapamadim ama zamansizda olsa denilenleri harfiyen yaptim...
Valla biri cikipta olur devam dese inan devam edicem butun malzemelerim duruyor hazirda (

yanlıs bılıyoda ola bılırrımm dogum yapan bır kadının ıc organları yenılenıyomus zatı sen uc cocukla ugrasmaktann buna vakıt bulamassın

yanlıs bılıyoda ola bılırrımm dogum yapan bır kadının ıc organları yenılenıyomus zatı sen uc cocukla ugrasmaktann buna vakıt bulamassın

Valla aynen oyle oldu zaten ins yenilenmistir yinede bunu yapmayi cok istiyorum cok faydasini gordum cunki

Valla aynen oyle oldu zaten ins yenilenmistir yinede bunu yapmayi cok istiyorum cok faydasini gordum cunki

alsebe bu kadar kafaya takma ben de geçen sefer yarım bırakmıştım ama bak bu sefer bütün başağrısı açlık nöbet vs ye karşı direniyom hala.senin çocuklarla yapman mucize zaten .bi daha ki tarih yakın galiba zaten o zaman yaparsın.
ben de bugün nöbetten çıktığım için lavmanı yapamadım...akşam kaçta yapıyodun sen?ben de akşam yapıveririm artk napalım..

alsebe bence davam et canım
ben gecen sefer yaptıgımda dolunay fılan yoktu
yıne de etkısını gordum
hem o ılk gunler alıstırma olmustur sana dırayat kazanma acısından
malzemen de var
bence yarından devam et derım canım

bende ekimde yapmayı düşünüyorum ama meyve suyu aklıma geldikçe hala midem kalkıyoo bilmiyorum kararsızım kolay bişey değil gerçekten bende geçen sefer baya bi faydasını görmüştüm hayırlısı cesaretimi toplarsam yapıcamm

Canim ekime bende denerim belki yeniden..Ilk seferinde basagrisi oluyor bende ikincide olmuyor nedense artik...Bende cok faydasini gordugum için yapmak istiyorum..Hele simdi 3 tane cocuk var daha tempolu bir hayat beni bekliyor kesin yapmam lazim... mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

Birde o sebze suyunu hiçç sorma ilk sabah lahanayla patateste baya kattim pancarda baya buyuktu çikartmadan icebilmem mucize oldu..Inan bir daha aklima gelmez ama....Mecburen içiez yine....Valla zeytinyagini su sebze suyu kadar dusunmuyorum ben...kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Son düzenleme:

Canim devam etsemde karisti iyice benim diyet faydsi olmaz gibi bence...Ben ekimde yine bir deniyim diyorum sabah sebze suyunu falan 7-9 arasi içmek lazim ben oglende içebildim bebis yuzunden durmuyor hiç hep emmek kucak istiyor...Ondan biraz karisik gidiyordu benim diyet zatende ona razi gelicektim artik..Su bas agrisi olmasaydi..Inan bebegimi zor emzirdim cocuklar kendi yattilar o gece...Ufakta hepsi her isi kendileri goremiyorlar...Mecbur oldum birakmaya o kadar pisman oldum ki.....

Ben gunes batarken yapiyordum canim... Sabah imkani yok yapmamin bebis o saatlerde emiyor cocuklarida hemen kaldiriyorum 645 gibi okul için...Uymuyor yani bana sabah ...Bende aksamlari yapiyordum...Ama madem sen calisiyorsun kacta musait olursan ol yap bence...Atlama yani zaten az kaldi..Valla asil seni tebrik etmek lazim..Biraz kacamaklada olsa bitirdin sayilir...Insallah faydasini gorursun rabbim sifasini versin..

Canım allah yardımcın olsun evlatlarını sana ve eşine bağışlasın
bişey olmaz ekimde yine yaparız:kedi:
ee ben de bugun bıraktım :kedi:
çünkü grip oldum başım aşırı agrıdı ve boğazım dolmuş
ilaç içtim hiç halim yok
ama katı meyce presi aldım netten, şimdi pzt ya da salı ulasır
yine baslıcam
ben oyle dolunay filan dinlemiyorum valla kaydirigubbakcemile2

arkadaslar lavman sonrası sızın de bagırsaklarınız 6-7 saat gurulduyor mu??
o gün doktora gidicektim valla sesten gidemedim gur gur gur ses geliyor sirkeden midir nedir

doğru söylüyosun benimki hep kaçamaklarla oldu ama oldu....inşallah faydalanırım gerçekten de bu kadar eziyete ve sızlanmaya değer...bugün son gün zaten...öpüyorum seni.
arkadaslar lavman sonrası sızın de bagırsaklarınız 6-7 saat gurulduyor mu??
o gün doktora gidicektim valla sesten gidemedim gur gur gur ses geliyor sirkeden midir nedir

yes canım bazen akşam bile gurulduyor...

Canim su degil zeytinyagi ile limon içilecek sakin su icme..Insallah simdiye icmemissindir...1 bardak zeytinyagi 1 bardak limon suyu yudum yudum icilecek...Allah kolaylik versin... :)))

saol alsebecim sen bana çok destek oldun ve nihayet bitirdim ya..sadece yanlış yazmışım,su içmedim.nasıl içeceğimi düşünüyodum kara kara ama içtim..o kadar da zor olmadı...sebze suyu kadar dı diyebilirim zorluğu.şimdi yatağa girdim ve termoforla karnımı ısıtıyom...duş sabah almıştım.sıcak küvete girmeye üşendim.....bakalım yarın bi şey çıkcakmı?heralde yarın lavman yok artık di mi?kabus sona erdi yanii...yarın çok güsel bi kavaltı etcem inşallah...kimse tutmasın artık beni...

Yarin lavman var canim ki için temizlensin..yarinki lavmanda zaten cikacak olan cikar..Aslinda harfiyen yapilirsa 3 gunden itibaren falan bisiler cikmaya basliyordu...Bilmem sen farkettinmi simdiye kadar...Yarin bence sen yine sebze suyunu ic oglende falan yavas yavas gecersin yemeklere..gerci seni tutabilene askolsun bence...cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
Zeytinyagini icmene sevindim..Kolay degil gercekten bitirdigin ve tamamlayabildigin için seni tebrik ediyorum..Nefes egzersizlerini yaptinmi merak ettim yazmamissin?
Kabus sona erdi yazmissin ya sositososito sositososito inan yapip bitirenler hep oyle yazdi hatta birdaha yapmam diyenler oldu ama 6 ay sonra yapacaklarin ilk sirasinda onlar oldu yine...Insallah sende sifasini gorursun...Tekrar tebrik ediyorum seni..Ve JAYJAY'i....Gerci onun seni cikmadi henuz ama.....???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…