Canim masallah sen sonuna geldin...Benim çok kafam karisti..Esimde kizimdaki karin agrisini farketti eziyet ediyorsun dedi kizima...Buraya cemen emzirme konusunu yazinca moralim sifira indi nasil oldum anlatamam..Oyle bilsem ben zaten kalkismam beklerim kizim emmeyi birakana kadar...Ben kendimde yorgunluk hissettigim ve daha once bu temizligi onceden yaptigimdaki halimi bildigimden hiç dusunmeden girdim bu ise..Neyse hayirdir insallah diyim..Allah omur verirse sonra yapicam artik memeden kesince...Mail attim cevabini bekliyorum eger zarari olur son gun zeytinyaginda cevabi gelirse ilk sayfadaki yazimi emzirenler için dikkat diye degistiricem...Baskalarinada sebep olmayim...
sebze haşlayıp yemek canım istemiyor
salata da canım çekmiyor
ben de meyve ile geçiştiriyorum
kuru incir, kayısı, badem yiyorum arada
açlık dışında içimde hiçbir şey hissetmiyorum yani temizlik başladı mı acaba
ikinci gün kas ağrılarım olmuştu ama sonra devam etmedi
5 gün bitti ben hala lavmanı 2 dakikadan fazla tutamıyorum siz nasıl dayanıyorsunuz :uhm:
Vücudunu toksinlerden arındırmak ve zayıflamak için detoks`u tercih eden ünlülere kötü haber. Detoksun kalpte ritim bozukluğu ve bağırsak problemlerine yol açtığını söyleyen beslenme uzmanı Deniz Berdan, `Detoks yüzünden Semiramis Pekkan`ın bağırsakları patladı. İnsanlar kandırılıyor` dedi.
Alıntıdır.
bende geçen ilkbaharda yapmıştım.
hatta burda mesajlarımda mevcut
ama bi daha mı asla
haşlanmış sebze, sebze/meyve suları elbet içilir
ama kesinlikle bağırsağa 1,5 lt su verme olayına şuan ki aklımla kesinlikle ama kesinlikle karşıyım verilmiş sadakam varmış sağ salim atlattım
zaten bu detoks bittikten 1 ay sonra kilo almaya başladım detokta 2 kio su kaybetmiştim vücudumdan 54 kilodan 52ye düşmüştüm sonra ne mi oldu 60 kilo oldum
belki şuan moral bozuyorum ama olay budur.
geçen martta yapanların mesajlarını okudum forum bayağı kalabalıkmış biz yalnız kaldık gibi bir şey ama neyse sonu hayırlı olur inşallah geri sayım başladı benim için yarından sonraki akşam zeytinyağ ve limon:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ben de aksine çok faydasını görenleri biliyorum
yakın tanıdıklarımdan falan
her bünye kaldırmaz
ben lavmanda suyu gönderiyorken
ne kadar beni kaldırır tahmin edebiliyorum
öle haybeye 1.5-2 lt yi göndermiyorum
dediğim gibi bünye meselesi..
az kaldı kızlar dayanın kaç gündür siteye gitemiyorum nedense girsemde gelmedi sayfalar neler yaptınız okuyamadım yağ limon ne zaman içilecek evdekiler yapıyorda
aç kalmaktan başka hiçbir sorunum yok
sıcak yemeği özledim ya
ya hamamı hangi saatlerde yapmamız öneriliyor ?
bilen var mı
Merhaba Arkadaslar.Ben kendim kozmik temizlik yapmadigimdan teyzemler adina sessiz okuyuculardanim :))
Kendim kozmik beden temizligi yapmiyorum fakat iki teyzem yapiyor.Ben yanlis hatirlamiyorsam maranki hocanin sitesinde bu programin cumartesi yani yarin son oldugu yaziyordu fakat suan o yaz siteden kaldirilmis.O zaman zeytin yagi ve limon son aksam icildigine göre bu aksam iiclmeyecekmiy di? Onlar bu aksa iceceklerde yanlislik olmasin
Cevabiniz icin tesekkürler arkadaslar.Ama maalesef bizimkiler yag ve limonu bu aksam ictilerne olcak simdik?
Ya her dönemde bu karisiklik oluyor.Aslinda program bitene kadar sitede cok acik net bir sekilde evde bu programi uygulayanlar icin acik net bir sekilde hangi gün baslayacak hangi gün zeytinyagi limon icilecek ve hangi gün bitecek yazilsa daha iyi olur insanlar yanilmazlar.Yada email ile soru sorulabilse uzman biriside hemen cevaplasa ne iyi olur du.Neyse olan oldu inslh zarar görmesinlerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?