Hepinize gecmis olsun arkadaslar.Hatirlarsaniz ben teyzemin yaptigini yazmistim ama malesef yagi yanlis günde cuma gecesi icmislerdi cok üzülmüstüm onca emek bosa gitti diye.Ama cok sükür öyle olmadi.Teyzem yagi ictigi gece cok fena olmus kalbi cok asiri carpmis.Normaldede tansiyonu düsüktü sanirim limon tansiyonunu daha cok düsürdü ondan carpintisi oldu.Ama sabah 5 lerde düzelmis.Sabahta lavman yapinca icinde cok camur gib seyler cikmis bugün cok iyiydi kendimi cok hafif hissediyorum karnimdaki agrilar gitti ve cigerlerimdeki nefes darligida gitti cok hafifledim rahatladim iyiki yapmisim diyor.Bende hevese geldim ama hamile oldugum icin cesaretim yok,insaallah ilerki zamanlarda yaparim.
Tamam Alsabe anlastik bebeislerimizin emzirme süresi bitince beraber yapalim :)
Ama benim kizim 2,5 yasina kadar kadar emmistiahada braksam emecekti ama hamile kalinca mecbur biraktirdim.Bu b ebisimde öyle olursa 3 yil beklemem gerek
kızlar evet bitti ama ben hala yediklerime dikkat ediyorum
bir de bugün sanırım kabızlık sorunu yaşıyorum
tekrar lavman yapmak istemedim çıkacaksa onsuz da çıkar dedim
ama karnımda bir şişlik hissediyorum
lavmanla ilgili olumsuz yazılar okudum internette
yararlı parazitleri de alıp götürdüğü için bağırsakları bozuyormuş
kesinlikle önermeyenler var kafam karıştı
olan oldu artık ama bundan sonra sorun yaşamam inşalllah
şu anda kabızlık dışında bir sorun yok ama
olumlu yanlarını ne zaman hissedicem merak ediyorum
Hiç onemli degil canim bende oglusumu 2 yasina kadar emzirdim simdi kizimida emzirmeyi dusunuyorum bir o kadar..gerci bugun kanal d de Sabiha Paktuna Keskin diye biri vardi o cocuklardaki davranis bozukluklari ve takintilari ile ilgili seylerden bahsetti...Ben sonuna yetistim ama hosuma gitti konusmalari...Kitabinida almayi dusunuyorum...Cocuklarin memeden kesmeyi anlamadigini sut oldugu surece emzirilmesinden bahsetti zorla kesildiginde cocugun davranislari baska seylerde etkileniyormus..Neyse daha bir suru sey soyledi...
Yanliz sen emzirmen bitmeden benim gibi bunu yapmaya kalkma...Ben 3 gun falan yaptim tam olarak ve ogunden beri bebegimde siddetli karin agrisi gaz var...Bugun doktora gidip ilac aldim..Bakalim iyi gelecekmi...Ben temizligi yaparken brokoli karnibahar haslayip yedim onlarda gaz yaparmis bilmiyordum..bebegim aci içinde kivraniyor inan..Birsey olmaz diyorlar ya yaparken benim içime hiç sinmedi...Emzirmem bitene kadar yapmam artik denemem bile...
Alsabe bebegine gecmis olsun.Simdik nasil oldu bebegin?
Emen bebege kozmik beden temizligi agir geliyorsa bunu Maranki hocanin söylemesi gerek.Oysa ben bir tv programinda dinlemistim hamileler ve emziren anneler yapabilir demisti.Hatta bende yapacaktimda hamileligin biraz sorunlu gectiginden kendime güvenemedim yapmadim.Neden yanlis bilgilendiriliyor ki?Bak yazik senin bebegine dokunmus.
Emzirme konusuna gelince bende yararli diye doktorumuzu dinlemedim kizimi iki yasina kadar emzirdim.Buradaki doktorlar 1 yasindan sonra emzirmeyi taviye etmiyorlar.Kizimin yasi ilerledikce iyice tiryaki oldu sadece emiyordu hic bir sey yemez oldu gelisimi ysaitlarina göre cok yavasladi ve asiri bana baglandi benide cok bunaltiyordu.2,5 yasina gelince hamile kaldigim icin mecbur biraktirdim.Önce ögün azaltmayi denedim olmadi.Sonra eczaciya danisdik eczaneden seffaf bir jel aldim o cok aciydi.Onu sürdüm bir sey sürdügümü anlamadi kendilinden aci oldu sandi mecbur birakti.2 hafta geceleri hep uyandi agladi bize nöbet tutturdu.2 ay oldu birakali hala arada soruyor anne mamalar acimi diye.Ve gercekten de ondanmi bilmiyorum son 5 gündür pskolojisi cok bozuk en ufak seyi bahane edip sürekli agliyor.Yani emzirmede ölcü ne olmali?Nasil taktik izlenmeli bende bilmiyorum.Tek düsündügüm nasip olur ikinci bebegim dogarsa 1 yasindan sonra emzirmesemmi düsünüyorum.Bakalim hayirlisi artik zaman ne gösterir.
kızlar bende bugün kozmik temizliğe başladım :lepi:martta yaptığımda bir daha yapmam diyordum fakat inanın adetlerimin düzelmesi,cildimin gençleşmesi,enerjimin artışı ve içimden çıkanları da görünce bi daha yapmaya karar verdim.biraz başım ağrıyo fakat gayet rahatım şükür ilk günü atlatınca alışıyor vücud.benimle başlayan arkadaşlar birbirimize destek olalımvereliniortak
kızlar bende bugün kozmik temizliğe başladım :lepi:martta yaptığımda bir daha yapmam diyordum fakat inanın adetlerimin düzelmesi,cildimin gençleşmesi,enerjimin artışı ve içimden çıkanları da görünce bi daha yapmaya karar verdim.biraz başım ağrıyo fakat gayet rahatım şükür ilk günü atlatınca alışıyor vücud.benimle başlayan arkadaşlar birbirimize destek olalımvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?