Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
böyle bi gece bir daha geçirmem inş.
berbat bi geceydi içtiklerim her an çıkacak gibi çok zor uyudum
bende hatuze gibi sabahı zor ettim
sabah 6:35 de kalkıp lavmamı yaptım
başarılı gibi görünüyordu
maranki sitesindeki dışkılara benzer şeyler çıktı
kilo olarakta 3-4 kilo gitti ama bağırsağın boş olmasını
sayarsak 1-2 kilo demek daha yerinde olur

böylece bitti inşAllah arınmışımdır :)

Kizlar hadi gecmis olsun...Iyi icinizde tutabilmissiniz valla bengece 1 de cikarmistim ki uyumus olmama ragmen....
Hatuze sen eger lavmani yapamadigini dusunuyorsan bence bu aksam yine yap içinde kalmasin bagirsaklarina inenler..Sen cok buyuttun bence kafanda...Yapabildigin kadar yapsaydin keske hepsini vermek zorunda hissetmeden kendini..Birde sen birden verdin herhalde ben yavas yavas verdim lavmanda suyu arada suyu engelledimki bagirsak hareketleri kasilmalar dursun diye..
Neyse gecmis olsun size nasil ozeniyorum anlatamam....Allah sifasinida versin..Zoru basardiniz..

Hepinize gecmis olsun arkadaslar.Hatirlarsaniz ben teyzemin yaptigini yazmistim ama malesef yagi yanlis günde cuma gecesi icmislerdi cok üzülmüstüm onca emek bosa gitti diye.Ama cok sükür öyle olmadi.Teyzem yagi ictigi gece cok fena olmus kalbi cok asiri carpmis.Normaldede tansiyonu düsüktü sanirim limon tansiyonunu daha cok düsürdü ondan carpintisi oldu.Ama sabah 5 lerde düzelmis.Sabahta lavman yapinca icinde cok camur gib seyler cikmis bugün cok iyiydi kendimi cok hafif hissediyorum karnimdaki agrilar gitti ve cigerlerimdeki nefes darligida gitti cok hafifledim rahatladim iyiki yapmisim diyor.Bende hevese geldim ama hamile oldugum icin cesaretim yok,insaallah ilerki zamanlarda yaparim.

Canim sen hamileyken yapma...Hele bir dogum yap emzir sonrasinda beraber yapariz... yerimseniben yerimseniben yerimseniben
Ben ilk defa yaparken nefes egzersizlerini hiçe saymistim hatta yapmayi dusunmuyordum o gece yaptim ve sonrasinda daha iyi nefes alabildigimi farkettim..Inanirim teyzene...

Son düzenleme:
kızlar sizi tebrik ediyorum sabırla tamamladınız.Bende büyük bir azimle baslamıştım ama sonunu getiremedim .hem meyve suyunu içemediğim için hemde müthiş baş ağrılarım yüzünden yarım bıraktım Yeni yeni kendime geliyorum.ınsallah faydasını görürsünüz.

Tamam Alsabe anlastik bebeislerimizin emzirme süresi bitince beraber yapalim :)

Ama benim kizim 2,5 yasina kadar kadar emmistiahada braksam emecekti ama hamile kalinca mecbur biraktirdim.Bu b ebisimde öyle olursa 3 yil beklemem gerek

kızlar evet bitti ama ben hala yediklerime dikkat ediyorum
bir de bugün sanırım kabızlık sorunu yaşıyorum
tekrar lavman yapmak istemedim çıkacaksa onsuz da çıkar dedim
ama karnımda bir şişlik hissediyorum
lavmanla ilgili olumsuz yazılar okudum internette
yararlı parazitleri de alıp götürdüğü için bağırsakları bozuyormuş
kesinlikle önermeyenler var kafam karıştı
olan oldu artık ama bundan sonra sorun yaşamam inşalllah
şu anda kabızlık dışında bir sorun yok ama
olumlu yanlarını ne zaman hissedicem merak ediyorum

Tamam Alsabe anlastik bebeislerimizin emzirme süresi bitince beraber yapalim :)

Ama benim kizim 2,5 yasina kadar kadar emmistiahada braksam emecekti ama hamile kalinca mecbur biraktirdim.Bu b ebisimde öyle olursa 3 yil beklemem gerek

Hiç onemli degil canim bende oglusumu 2 yasina kadar emzirdim simdi kizimida emzirmeyi dusunuyorum bir o kadar..gerci bugun kanal d de Sabiha Paktuna Keskin diye biri vardi o cocuklardaki davranis bozukluklari ve takintilari ile ilgili seylerden bahsetti...Ben sonuna yetistim ama hosuma gitti konusmalari...Kitabinida almayi dusunuyorum...Cocuklarin memeden kesmeyi anlamadigini sut oldugu surece emzirilmesinden bahsetti zorla kesildiginde cocugun davranislari baska seylerde etkileniyormus..Neyse daha bir suru sey soyledi...
Yanliz sen emzirmen bitmeden benim gibi bunu yapmaya kalkma...Ben 3 gun falan yaptim tam olarak ve ogunden beri bebegimde siddetli karin agrisi gaz var...Bugun doktora gidip ilac aldim..Bakalim iyi gelecekmi...Ben temizligi yaparken brokoli karnibahar haslayip yedim onlarda gaz yaparmis bilmiyordum..bebegim aci içinde kivraniyor inan..Birsey olmaz diyorlar ya yaparken benim içime hiç sinmedi...Emzirmem bitene kadar yapmam artik denemem bile...

Canim sendeki kabizlik degildir bagirsaklar tamamen bosaldigindan tuvalete cikana kadar 3 gun geciyor...bendede oyle olmustu merak etmey yani... :)))))))))))

saol hatuze
ben 10 güne tamamlamıyorum pazar yemeğe başladım afiyetle :)
bendeki gelişmelrde şöyle
ilk bugün sabah çıktım tuvalete rahat çıktım şükür bi sıkıntı yok
gün boyu bi kaç kere daha çıktım hatta ilk dışkı farklı geldi bana
ilk lavmanın devamı niteliğinde gibiydi hatta biraz daha farklı
bu da beni sevindirdi kendimi gayet iyi hissediyorum

yararlı parazitler olayını ben beden temizliğine başlamadan
bi kaç gün önce duymuştum ama beni engellemedi bu,
o kadar herşeyi araştıran maranki bu durumdan habersiz olabilir mi
ve böyle bi şeyde öncü olur mu diye düşündüm
e fayda gören tanıdıklarım da olunca itibar etmedim :)

albese çocuklar emmeyi alışakanlık ediniyorlar siz bıraktırmasanız
okula gidene kadar emerler var yani öleleri
4-5 yaşına kadar emenler falan ne zaman bırakacağı muamma
o süreçte annenin psikolojisi ne olur bilmem :) evladı düşüneyim derken :)
o yüzden bıraktırmadaki taktik önemli diye düşünüyorum

herşeyin hayırlısı

Merhaba,

beden temizliğinden sonraki gıdalara dikkat edilmeli, boşlukların doldurulması açısından, hasta hücrelerin yerini yenileri alacak.

Gıdaların taze olması ve hafif olması lazım. Az pişmiş olmalı, yemek ısıtılmadan taze yenmeli, meyve sebze taze ve organik olmalı

Merhaba,

beden temizliğinden sonraki gıdalara dikkat edilmeli, boşlukların doldurulması açısından, hasta hücrelerin yerini yenileri alacak.

Gıdaların taze olması ve hafif olması lazım. Az pişmiş olmalı, yemek ısıtılmadan taze yenmeli, meyve sebze taze ve organik olmalı

Alsabe bebegine gecmis olsun.Simdik nasil oldu bebegin?

Emen bebege kozmik beden temizligi agir geliyorsa bunu Maranki hocanin söylemesi gerek.Oysa ben bir tv programinda dinlemistim hamileler ve emziren anneler yapabilir demisti.Hatta bende yapacaktimda hamileligin biraz sorunlu gectiginden kendime güvenemedim yapmadim.Neden yanlis bilgilendiriliyor ki?Bak yazik senin bebegine dokunmus.

Emzirme konusuna gelince bende yararli diye doktorumuzu dinlemedim kizimi iki yasina kadar emzirdim.Buradaki doktorlar 1 yasindan sonra emzirmeyi taviye etmiyorlar.Kizimin yasi ilerledikce iyice tiryaki oldu sadece emiyordu hic bir sey yemez oldu gelisimi ysaitlarina göre cok yavasladi ve asiri bana baglandi benide cok bunaltiyordu.2,5 yasina gelince hamile kaldigim icin mecbur biraktirdim.Önce ögün azaltmayi denedim olmadi.Sonra eczaciya danisdik eczaneden seffaf bir jel aldim o cok aciydi.Onu sürdüm bir sey sürdügümü anlamadi kendilinden aci oldu sandi mecbur birakti.2 hafta geceleri hep uyandi agladi bize nöbet tutturdu.2 ay oldu birakali hala arada soruyor anne mamalar acimi diye.Ve gercekten de ondanmi bilmiyorum son 5 gündür pskolojisi cok bozuk en ufak seyi bahane edip sürekli agliyor.Yani emzirmede ölcü ne olmali?Nasil taktik izlenmeli bende bilmiyorum.Tek düsündügüm nasip olur ikinci bebegim dogarsa 1 yasindan sonra emzirmesemmi düsünüyorum.Bakalim hayirlisi artik zaman ne gösterir.

Canim sagol biraz daha iyi kizim simdi ama arada yine agliyor ilacta veriyorum...Bana Marankinin asistani cevapta yazdi emzirme konusunda..Zarari yok yapabilirsiniz son gunde zeytinyagini icetiginizde emzirebilirsiniz diye ama kizimin gaz sancilari olunca ben devam etmeden biraktim..Gecen ayki denememdede olmustu sancilari devam etmeye cesaret edemedim...Birde ben bol bol karnibahar ve brokoli yedim ki ; fazla haslamadan yedim onlarida...Belkide onlar yapti simdi tamda bilemiyorum ki ne dokundu diye...Sakincasi yok diyorlarsa (ki Marankiyle ozellikle benim konum için gorustugunude yazmis )Itibar ediyorulm ben....Boyle bir sorumlulugu uzerlerine almazlar kesinlikle diye dusunuyorum..Eger zarari olacak olsa...
Emzirmeye gelince bende oglumu 2 yasina kadar emzirdim ocakta dort yasina girecek olmasina ragmen arada gelip meme der tutmak ister falan yani...Hala peslerinde...Birde simdi bebegimizi emziriyorum dusun yani... :)))
Bende anlamadim ne kadar emzirmek lazim diye ama benim oglum yemeginide yiyiyordu onuda oyle cay kahve keyfi gibi emerdi...Gelismesi falan iyiydi yani...Bende biraktirmak için cok ugrastim en son (kizim tirnaklarini yemege baslamisti o arada ona aldigimiz ) tirnaga surulen tadi kotu ilaci surerek biraktirdim...

kızlar bende bugün kozmik temizliğe başladım :lepi:martta yaptığımda bir daha yapmam diyordum fakat inanın adetlerimin düzelmesi,cildimin gençleşmesi,enerjimin artışı ve içimden çıkanları da görünce bi daha yapmaya karar verdim.biraz başım ağrıyo fakat gayet rahatım şükür ilk günü atlatınca alışıyor vücud.benimle başlayan arkadaşlar birbirimize destek olalımvereliniortak

Canım dün başlanmıycakmıydı 10 kasımda. Ben dün başladım. yanlşmı biliyorum acaba kafamçokkarıştı

içinden çıkanları derken ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…