evet arkadaşım 10 kasım salı başladım 16 kasımda bitirecem.-tatlicadiarzu-lavmanda çıkanları sorucak olursanız afedersiniz anlatayım:kedi:nasıl anlatsam yeşil mum benzeri yuvarlak şeyler,kırmızı ete benzer parçalar,yosun gibi uzunbişeyler dökülmüştü.1hafta sonra içimde sanki motor çalışıyordu. öyle enerjik hissediyordum.ama bu ay yine yorgun kalkmaya başladım.ha birde sürekli bademcik iltihabı geçirirdim çocukluğumdan beri 6 aydır hiç olmadım. daha ne olsun değmezmi?
sevgili rayiha fayda görmene sevindim.ben sebzeleri rendeleyip çorba yaptım çok doyurucu oluyor denemelisin.-tatlicadiarzu-
mrb arkadaşlar
bende çarşamba günü başladım ,inşaalah herkes hangi niyetle yapıyorsa faydasını görür.
salı günü oruç tuttum akşamda 1 domates çeyrekten az ekmek yemiştim ,çünkü lavmandan korktum neyseki cesaretimi topladım çarşamba başladım...
sizlere sorum olacak bana yardımcı olabilirmisiniz ?
1.salatayı nasıl hazırlıyorsunuz (malzemeleri haşlıyormusunuz),dün bi sitede çiğ hiçbir sebze meyve yenilmiyecek yazıyordu kafam karıştı
1.çorbayı nasıl hazırlıyorsunuz (ben sadece haşlama sebze yiyorum,suyunu içiyorum)
Kozmik temizliği uygulayan bütün arkadaşlara kolay gelsin. Uzun zamandır yazamadım, çünkü ben de hamileyimmmmmmm... Düşük tehlikesi olduğu için sürekli yatmam gerekiyordu.ama çok şükür tehlike geçti, şimdi bebeşimle beraber rahatız.. Ben de geçen dönemde iki kez yapmıştım kozmik temizliği. Çok faydasını gördüm. Bebek için yapmıştım, gerçi tüp bebek tedavisiyle hamile kalabildim ama, bugüne kadar onca tedaviye rağmen de hamilelik gerçekleşmemişti. Temizlikten sonraki ilk denemede Rabbime şükürler olsun, güzel haberi aldık. Her ne için yapıyorsanız emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah arkadaşlar. Pes etmeyin derim ben, doğumdan sonra kesinlikle tekrar yapmayı düşünüyorum ben de...
Deniycem inş.
Son 3 gün kaldı canım. O kadar çok şeyi özledim ki patates kızartması köfte. Gofret, balık ekmek tatlı üüüüüü:çok üzgünüm:
ammmaaa yiyemeeeeem :1no2:
Azimliyim biticek bu inş.süprizzzzz
tek korkum yağı nasıl içicem geçen sefer çok midem bulanmıştı hepsini bitirememiştim ve gece dayanamayıp kustum. İnş. bu sefer kusmam yaa sanki boşa gidiyomuş gibi oluyo herşey :1no2:
Hadi gecmis olsunnnnn insallah sifasini gorursun rayiha...O ipe sarili sey deigin parazit kurt falan olmasin? Ayy ben bir yildir yapmadim kendi içimi dusunmek istemiyorum inan..Emzirmem bitince bende hemen yapicam...
akşam yapmamın bi mahsuru varmı cevaplarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?