Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
kızlar ne alemdesini neden yazmıyosunuz ben gayet iyi gidiyorum sabahları meyve sebze suyumu içiyorum öğlen sebze çorbası aralarda kuruyemiş, kayısı, incir,salata yiyorum ara ara,lavmanı üç kerede yapıyorum fazla bekletemiyorum sizlerde gelin artık

Valla bizdede durum ayni biraz halsizlik var bende..Bu sabah esim sebze suyunu son defa iciyorum bir daha içmem diyerek içti... :)))BAya bir zaman sebzede yemez herhalde bu gidisle..Neyseki az kaldi yarin bitiyor....;

evet size yarın son dmi ğ karışımı içiceksinz nasıl içecez ya fasfoot,tan ağzı kapalı kola bardağı alıp pipetle içiym diyorum siz nasıl yapacaksınız ,bu arada kilo verdinizmi ben 1 kg vermiş gibiyim fakat 2 kg bende hep oynar

canım benim pek iyi gitmediği için yazmıyordum.neden dersen sabah geç kalkıyorum lavmanı geç yapıyorum.sebze suyunu geç içiyorum.arada dayanamayıp bişeyler yiyorum.çok halsiz ve bitkinim.yani bende zaten önceden halsizlik çoktu.iyice kötü oldum.geçen yaptığımda bukadar olmamıştım neden böle oldu bilmiyorum.tam yapamadığım için çok moralim bozuluyor.nerdeyse bırakacaktım ama yinede belki faydası olur diye dişimi sıkıp devam ediyorum.ama bugün sanki daha iyi gibiyim.az kaldı sabretmeliyim.senin nasıl gidiyor.canın bişeyler istemiyormu.benim canım evde ne yerlerse istiyor ya.neden bu kadar iradesizim bilmiyorum.

bırakma canım yapabildiğin kadar olsun bitiyo zaten benimde canım istiyo ama fındık ceviz kayısı bastırıyo galiba okadar olmuyo salata yiyorum rahatım yani ilk yaptığımda daha çok zorlanmıştım ,bol bitki çayı içiyorum

allah tan ben lavman için altıya gelmeden kalkıyorum dinç hissediyorum kendimi zaman zaman halsizlik gelsede gelip gidiyo

Bendede bu sefer halsizlik oluyor dedigin gidi gelip gidiyor;...Neyseki bugun son.....Bu aksam limonu falanda ictikmi tamamdir..Ben yarinda sebze suyunu icmeyi dusunuyorum aksama tekrardan lavman yapicam ve bitiricem...

Aksama bende ikisini karistirip kamisla icmeyi dusunuyorum yudum yudum cok zor yapamam ben...Bir iki kerede bitiricem gecens eferde oyle yapmistim..Insallah bu seferde oyle kolay gecer...Birde gecenin 1 inde ben cikartmistim Allahtan oncesinde uyudumda o kadar tuttum icimde...Insallah bu sefer hiç çikartmam...Kotu bir gece gecirmem insallah....

geçirmessin canım inşallah içerken kafanı camdan dışarıya tut ben bu sefer öyle yapıcam yada balkonda,2 gündür felaket mide bulantım var ya ,hı uğrarsan nasıl bi zeytin yağı içiyosun bazıları daha hafif oluyomuş ,yada bilen arkadaşlar yazssın yarın alıcam bende

Sen yarin ne alican anlamadim ben canim yaa? Zeytinyagi deme bugun icilecek karisim..Ne gunu baslarsan basla...

Zeytinyağı limon karışımı bugün içilecekti çünkü dolunay bugün. Hafif olan zeytinyağı komilinin ''erken hasat'' adlı zeytinyağı narin ve meyvemsi tad yazıyor üzerinde. kokusu yok ve kesinlikle içimi çok kolay

Ben aksam zeytinyagini içtim ama 100er ml sadece fazlasini içemedim yoksa hepsi cikicakti..Bu sabahta lavman yaptim pek bisi cikmadi yanlis bisilermi yaptim diye dusunuyorum... (((
Birazdan sebze suyumu SIKIP içicem yine bugunde devam edicem aksama lavmandan sonra bitiricem...

yanlış bişi yapmamışsındır canım merak etme geçmiş olsun atlattın sen ,sen böyle söyleyince pişman oldum keşke dün bende yapsaydım diye ama çokta fazla takılmayalım ne güzel yaptık işte olmuştur inşallah inanıyorum ben :)

kızlar ancak kendime geldim.şimdi yazabiliyorum.dün akşam yağlı limon karışımını içtim.çok kötü gelmedi başta tadı.çünkü daha çok limonun tadı vardı.sonunda hep yağ kalmış.o zaman zor oldu midem bulandı.içtikten 2 saat sonra sonra hepsini çıkardım.çünkü uyuyamamıştım.sanki bir esir hayatından çıkmış gibi hissediyorum kendimi.göründüğü kadar kolay olan bişey değilmiş bu.nerdeyse psikolojim bozuluyordu.dünden beri evde herkesin sürekli kalbinikırdım.bugün anca kendime gelebildim.dün bisürü koşuşturmayla geçti günüm.pancarım bitmişti.10 gün yaparım diye tekrar dün çarşıdan onu almaya gittim.termofor yoktu onu aldım derken.baya yürüdüm.eve geldim.terlemek amacıyla sauna eşofmanı giydim birazdaha yürüdüm.ama hava soğuktu fazla terlemedim.neyse eve geldim banyoya girdim iyice keselendim.vücuttan çıkan toksinler gitsin diye zaten açlığa ve yorgunluğa dayanamayan bünyem iyice mahvoldu.iyice bitkinleştim.öfke patlamaları yaşadım.kızlar benim tavsiyem destek ürün kullanmadan bu işin yapılmaması yönünde.çok zorlanıyor beden.destek ürün kullanılması daha kolaylaştırır bu işi bence kısaca ben savaştan çıkmış gibi hissediyorum kendimi.üstelik bugün yaptığım lavman dan da hiçbirşeyçıkmadı.moralim iyice bozuldu.birdaha yapacağımı hiç sanmıyorum.bana göre çok ağır.hele o sebze suyunu içmek,herkesin gözününönünde güzel yemekler yemesi, halsizlik mide bulantıları, öfke patlamaları bana çok ağır geldi.yapan herkese geçmiş olsun...

canım her insanda farklı etki yaratıyo demekki bana ilk gümler biraz zor gelmişti açlık krizleri ama gelip geçti şimdi çok iyim hiç bişi yemedim bu gün sadece meyve suyu içtim akşama karışım zor gelecek sona geldim bende :)

evet canım benim bünyem zayıf.açlığa dayanamıyorum.sırf bu yüzden diyet e başlayıp sonunu sonunu getiremiyorum.kilolarıda içtiğim antidepresan ilaçlardan aldım.nasıl vereceğim bilmiyorum bu kiloları.1 hafta şifa için sabrettim.hep böyle sabredeceğimisanmıyorum.gerçi diyette herşey yasak değil ama.bu seferde, bir seferden bişey olmaz diyip yiyorsun.qarkası geliyo.bana hayat çok zor çokk...:çok üzgünüm::çok üzgünüm::umursamaz:

canım benim ya bi çaresi olsada iştahımız azalsa dmi bende çok fazla kg problemi yok 62 kg yim bıraktımı gidiyo ama bundanda fazla veremiyorum yüzde yüz detoksuda yaptım bundan önce gram gram gidiyo ya bende çok antideprasan kullandım sigaraya bıraktım onlardan aldım kiloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…