Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
ya bide bu lavmanı yapmasak olmazmı ben yapamam şahsen

Canim lavmani sitesinden oku istersen asil yapildigini ordan daha iyi gorursun..Lavman olmadan bence yapma cunki vucuttaki butun pislikler bagirsaklara inip orda kaliyor ve sonrasinda rahatsizlik oluyor..Daha onceki sayfalardada yazdim lavman yapmadan iyi bilmeden biri yapmis bu temizligi ki kadini taniyorum hastanede yatmisti butun pislikler bagirsaklara inmis oldugundan..Hatta doktorlar bile sasirmis nasil buraya geldiler diye ve soylememis te...

Gunaydin hepinize...KImse yazmamis baslamamis sanirim temizlige...Ben az once sebze suyumu içtim...Bakalim Allah kolaylik versin insallah...Nasil içilicek o her sabah bilmiyorum....

Günaydınlar
Sabah işe geç kalıyordum ve sebze suyumu sıkamadım
Hiç yoktan iyidir diyerekten 1 elma yedim.
ılk gün benim çok zor geçiyor. Şiddetli baş ağrım olacak heyecanlan bekliyorum kendilerini sempatiksalakcinni

Hadi bakalım bismillah deyip başladık ilk güne. Umarım yapanlar için kolay zahmetsiz ve çook çok başarılı bir arınma olur.

tüh çok yapmak istiyodum ama bu lavman meselesi gözümü korkuttu yapmıyım ozaman sizlere kolay gelsin kızlar

Evet canim bugun basladi neyse sen hemen hazirlikliklarini tamamla bekliyorum seni :))) Az destek ol banada...

Ben az once yesil cayin içine 5-6 yaprak nane atip demlendirdim onu içtim sebzelerimi buharda az pisirdim ve yedim..Simdilik kendimi iyi hissediyorum insallah basagrisi yapmaz...

Son düzenleme:
Maranki'nin sitesinde beden temizliği tarihleri birbirini tutmuyor dikkat ettiniz mi? Bir yerde 22 nisan yazıyor bir yerde 25 nisan

Maranki'nin sitesinde beden temizliği tarihleri birbirini tutmuyor dikkat ettiniz mi? Bir yerde 22 nisan yazıyor bir yerde 25 nisan

Canim kamptakilerin tarihi...Evet tutmuyor baktimda simdi..Gerci ben cok takmiyorum isteyen istedigi zaman yapsin..Benim için onemli olan bunu yapmak ve mumkun oldugunca faydasini gormek..Ayin halleriyle daha iyi bir temizlik oluyorsa beni ilgilendiren kismi bu...Programlarindada soyluyor zaten her zaman yapilabilir ama ayin ckim gunlerinde daha faydali olur diye..
Neden denk gelmedigini bilmiyorum tarihlerin ama ayin dolunay oldugunda yagi içecegimizi biliyorum sadece ve onu takip edicem sadece...

bende bugün başladım.sabah dişçide randevum vardı.apartopar sebze suyumu sıktım içtim.2 bardak içmeyi düşünüyordum ama geç kalcam diye bir bardak içtim.iki bardak daha iyi oluyor.dişçiye gittim.dişlerimi temizledi.aç olunca çok zorlandım.hastanede zor durdum.çok acıkmıştım.hemen eve geldim.ıspanak a çok az bir su koyarak haşladım.birazda bulgur ve zeytinyağı koydum.yedim.aralarda meyve suyu ve bitki çayı içtim.akşam için ne yesem diye düşünüyorum.fikir veren varmı?

bu gün başladım bende inşallah tamamına erdiririz şuanda gayet rahatım ilerleyen saatlerde ne olur bilemem:)

lavmanı bende çok zor yapıyorum yarım litresini anca içime alıp hiç bekletemeden çıkarıyorum ama hiç yoktan iyidir dmi alsebe canım sen ne alemdesin sen lavmanı iyi yapıyodun dmi geçen seferdden bikaç arkadaş tutabildiklerini yazmıştı nasıl yaptılar acaba bütün sayfalarda okunmuyo kolay gelsin herkese

Canim ben ilk once yarim lirteyi yapiyorum ciktiktan sonra 1.5 klitre yi..Ama dun zorlandim bende ..

bende ilk defa bu sabah yaptım lavmanı.zor zannediyordum çok kolaymış kızlar inanın..yanlız merak ettiğim neden önce 500lt.sini alıyoruzda sonra 1500 ü alıyoruz anlamadım şunu yarı yarıya alsak olmazmı acep..ya ama açlıktan öleceğim ben.mide barsak sorunum var gastrit, ülser, ibs gibi çok kötü oluyorum.çok halsiz ve güçsüz düştüm.geçen sefer yaptığımda bu kadar olmamıştı.sonunu nasıl getireceğim bilmiyorum.ağrılarım oluyo sürekli.bide sebze suyunu içince sabah çok midem bulanıyor.su içiyorum midem bulanıyor.bitki çayı içiyorum midem bulanıyor.napıcam bilmiyorum...dayanmam lazım ama.bişey olurmu diyede çok korkuyorum...:çok üzgünüm:

ezgi benimde mide sorunu var ilaç kullanıyorum fakat bende bi şikayet yok sadece lavmanda suyu tutamıyorum nasıl yapıyosun ki kolay oluyo ben geçer seferde zorlanmıştım çok başağrısı olmuştu bu sefer çok rahatım kendimi enerjik hissediyorum,incir,kayısı,fındık yedim öğlen akşamda salata yedim başka bişi yememeyi düşünüyorum sizler ne yiyosunuz yazalım birbirimize destek oluruz inşallah tamamına erdiririz,alsebeeeeeeeee nerdesin kayıplardasın çabuk yerine gel

canım ben hiç yapmadığım için yapamayacağımı düşünüyordum ama yapabildim ve bunun için kolay dedim yoksa suyu bende tutamadım.hatta önce 500 ü aldım boşalttım.sonra 1lt yi ancak alabildim hemen boşaltım refleksi oluştu karnım ağrıdı.ama bu kadarını bile yapabildiğim için mutlu oldum.

ben sabah sebze suyunu içtim.öğlene kadar arada bitki çayı içtim.öğlen patates, enginar soğan ve havucu haşladım zeytinyağı ve biraz tuz döktüm yedim.arada yine bitki çayı içtim.akşam çok fena oldum.dayanamadım 2 dilim çavdar ekmeği salata ve biraz pirinç pilavı yedim.ama moralim çok bozuldu yememem gerekiyordu.bol su içmeye çalışıyorum.ama çok bitkinim ben neden böyle oluyor anlamadım.inşallah geçer zamanla.

kızlar lavman suyunun içine 2 yemek kaşığı elma sirkesi konuyordu değilmi? yanlış hatırlamıyorumdur inşallah...bide aldığım lavman setinde küçük bir poşette sabun karışımı gibi bişey var.onu kullanmıyoruz değilmi?sizde de çıktıumı öle bişey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…