Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
evet canım sirke ve limon koyuyorum ben,bu gün lavman suyunu biraz tutabildim sabret ezgi42 inan çok faydası oluyo lavman setindeki ilacı kullanma ,sabah suyu içmek zor oluyo be mide sorunu için içerisine patateste sıktım ııııııı ama dayanıcam,bu sefer daha rahatım arada bi açlık kırizleri gelsede fındık ceviz ,incir atıştırıyorum geçiyo

cokacimcoookevet canım sirke ve limon koyuyorum ben,bu gün lavman suyunu biraz tutabildim sabret ezgi42 inan çok faydası oluyo lavman setindeki ilacı kullanma ,sabah suyu içmek zor oluyo be mide sorunu için içerisine patateste sıktım ııııııı ama dayanıcam,bu sefer daha rahatım arada bi açlık kırizleri gelsede fındık ceviz ,incir atıştırıyorum geçiyo

Kizlar selamlar hepinize...Sabah sebze meyve suyumu içtim dun islerimi yapana kadar birde aksama misafir geldi ben aksamlari lavmani yaptigim için onu dun yapamadim...Aksama yapicam artik lavmani..Sabah yapmama imkan yok o yuzden aksam gunas batarken yapiyorum...
Yemege gelince az once az sogan soteleyip ismanak yaptim içinede az irmik attim..Onu yedim..Birazdan naneli yesil cayimida yapip içiçcem 2-3 fincan...Simdilik hersey yolunda bende...Bugun buraya SIK SIK bakmaya calisicam yemek tariflerini paylasalim...

Lavman suyu 2 kasik limon suyu 2 kasik elma sirkesi bir dis sarimsagin suyu ile oluyor..Sarimsagin suyu parazitler için mis..Dokuyormus...Birde marankinin sitesinde bu parazitlerle ilgili videolari izledim acayip huylandim..Vaktiniz olunca bir izleyin derim... ((

O lavman suyunun ilk once yarim litresinin verilmesinin sebebi sanirim bagirsaklarda one gelen diskinin cikartilmadi...Sonrasinda daha iyi dolup suyun verilebilemesi sanirim...Zaten 2 litre suyu kimin bagirsaklari alabilir bilmiyorum.. :))))

alsebecim seni online görmek negüzel.bakıyorum buraya genelde yazıp çıkmış oluyorsun.şimdi yakaladım.sık giremiyorsun sanırım.tabi ev hanımı olunca.ben şimdi karnıbahar haşladım içine biraz zeytinyağı biraz tuz biraz yağ ve limon sıktım çok güzel oldu.bugün kendimi daha iyi hissediyorum.açlık krizlerim azaldı.ama çok uyuyorum.oysa spor yapsam ne iyi olurdu benim kilo sorunum var.inşallah kiloda veririm.

ilk yaptığımda bende uyuklamıştım ezgi42 artık busefer böyle idare et hava çok güzel herkes gezmelere gitti ben gitmedim acıkırım diye çayımı yudumluyorum salata yedim biraz önce menmunum gidişattan:9

alsebe canım videoya bakamıyorum bakamam merak ediyorum aslındada korkarım bu sefer lavman yapamam en iyisi bilmiym:)

alsebe canım videoya bakamıyorum bakamam merak ediyorum aslındada korkarım bu sefer lavman yapamam en iyisi bilmiym:)

canım ben o videoolara baktım birkaçgün önce.birinin kalbinden ameliyet ederlerken kurtlar çıktı çok iğrençti.nasıl oluyor anlamadım.kalpten kurt çıkarsa barsaklarda kimbilir neler vardır.:sm_cool:sempatiksalakcinni

ayy ben çok korkarım solucandan kurttan ama vücudun hertarafında oluyo galiba iştahın a<zaldımı nasıl gidiyo ezgi yeme sakın

canım daha iyiyim bugün ama çok uyuyorum.ama birazdan yürüyüşe gitmeyi düşünüyorum.spor yaparsak daha etkili olacağı kanısındayım.hele sabah temiz havada, doğru solunum yaparak, temiz havayı içimize çekerek yürüsek ciğerlerimiz temizlenir çok iyi olur.

Benim bu tezmizlikteki tek favorim karnibahar limonal baya guzel oluyor..Birde pirasayi ayni sekilde az haslanmis bol limonlu tavsiye ederim..Oda guzel oluyor bu sefer onu kesfeettim..

Benim esimde yapiyor bu sefer hiç birakmadi simdiye...Ama basagrisi halsizlik baya zorluyor onu...Bugun haslama sebze yerine corba içeyim bari dedi artik olur olmaz corba yaptim ne kadar sebze varsa evde henuz icmedi...Biraz kacamak olsa bile faydasini gorunce eminim bir dahaki sefer daha SIKI tutarak yapar bu temizlik isini...
Dun kardesim bana msn den yaziyor " oooo abla baslamissin yine temizlige diye :))

Bende dedim ki içten distan dip bucak girdik valla tam oyle oluyor :)))) Insallah arinicaz..

Canim onlar oyle lavmanla cikacak cinsten degiller korkma sen yap lavmanini..; :))

Ben simdi hazirlanicam biraz disarda isimiz var sonra gelip bakicam yine buraya olmadi msnden eklenelim hep beraber :))

dışarlarda yemeyesin bişiler::) bebiş ne alemde yemelik olmuştur dmi ısırmalık

Kozmik kizim o benim :))) Temizlikten sonra olmustu birde daha bilincli besliyorum bunu sebzeli falan.Gorsen gercekten yersin..Disarda yenilcek yerlere gitmedik yemedim yani :)) aksam misafir gelmisti onlara cay tabak hazirladim esimle bana naneli yesil cay..Birazda findik hurma kayisi vardi...Masallah diyim ama bittikten sonra ne olacak bilmiyorummmmmmm :))))cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

ayyy allah bağışlasın kuzuyu ben bebek özlüyoruuuum bende bu gün salatayı fazla kaçırdım sanırım yarın telafi ederim

kızlar forumun hepsini okuyacak kadar zamanım yok ve acilen bilginize ihtiyacım var
eniştemde beden temizliği için marankinin kampına gidicek bizimde duyduğumuz bikaç şey bizi çok endişelendirdi rus bir tanıdığımız rusyada bu temizliğin yapıldığını ve bu yüzden ölümlerin olduğunu söyledi birde sivasta böyle bir ölüm olduğunu duyduk. amacım sizi korkutmak değil tabiki bunu deneyen yapan ve çevresinde yapanların olduğu kişiler olarak bilginize başvurmak.bu sivastaki olayla ilgili bilginiz varmı?marankinin kampında böyle birşey yaşandımı?birde kalp ve tansiyon hastalarına uygulanıyormu biliyormusunuz?kızlar şimdiden sağolun::)

CAnim oyle bir sey burda yazilmisti ama hiç haberini bulamadik..Bence dogru degil cunki eger oyle birsey olsaydi medya ayaga kalkardi...Duyardik yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…